{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Pinocchio Gullhøj 2005

2.785 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Louise Steensen
Kvinde | 22 år | Oprettet: 16. jul 2011


DSP Pinocchio Gullhøj

Fødselsår:
2005
Højde:
Kat. 1, 144 cm (145 m. sko)
Temperament
Han har et roligt sind og en stor personlighed.
Gangarter
Omkring middel i alle gangarter.
Stævner
Jeg har haft Ocche siden 2010, og vi har sammen startet over 100 stævner. Vi er klubmestre i dressur 2014 og 2015, samt vinder af pony dressur pokalen NVR i 2012 og 2013 og pony spring 2016.

Siden marts 2016, har vi haft alt fokus på spring.
Pt starter vi LA på C-plan og målet er, at han skal have sine nulrunder inden sommerferien, så vi kan påbegynde MB i august. Vi kan måske være heldige allerede at starte det inden.
I år (2017) er mit sidste år som ponyrytter..
Mit mål for hele året er at ride en fejlfri MB på ham. Det kunne også være super fedt at gøre ham til B-pony, men vi ser lige tiden an.
Stamtavle
Far: Firhøjs Papageno

Mor: Isabella
Køn
Vallak
Bemærkninger
Ocche, som han bliver kaldt, er en dansk sportspony, som min mor købte fra avleren da han var 5 år gammel - altså i 2010 (jeg var 9 år).

Han er efter Papageno som er A-pony i dressur. Jeg starter dog ikke dressur på ham mere, men han går øvelser til LA. Jeg har startet ham til og med LB2, med utallige placeringer i alt fra LD1 til LB2.

Lige nu (foråret 17) starter vi LA til distriktstævner. Til træning springer vi op til MA-højder. I lystspring springer han 125cm - over hegn og låger m.m. Folden kan nemlig godt være for kedelig ind i mellem og så er det fristende med grønnere græs på den anden side.

Han har det mest fantastiske sind og passer altid på mig. Han har været min siden 9. april 2010, så vi har været bedstevenner i 7 år. Vi har haft nedture og opture og gået gennem ild og vand sammen. Vores rejse til der, hvor vi er i dag, har været utrolig lang. Vi har haft vores kampe og heldet har flere gange vendt. Han har lært mig at hårdt arbejde betaler sig. Han er min "once in a lifetime horse" og jeg elsker ham ubeskriveligt højt. Han er mit et og alt.



,¤*´`*¤,¤*´`*¤, TAK FOR BESØGET ,¤*´`*¤,¤*´`*¤,
Kommentér på:
DSP Pinocchio Gullhøj
Annonce