{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Møgelkjærs Gossa [Himmelhest] 1996

2.218 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette A
Kvinde | 34 år | Oprettet: 22. dec 2005


Islænder Møgelkjærs Gossa

Fødselsår:
1996
Højde:
Jeg har ikke hendes præcise højde, men er en lille to'er!! =)
Temperament
Man finder simpelthen ikke en mere sød og rolig pony, utrolig gavmild af hjerte. Men kan dog finde på at give et lille hop efter et spring, men er kun af glæde. Det hænder nu og da at de små børn der rider hende falder af efter springet!! Men kommer op igen..Hehe ;D
Gangarter
Ja det er jo lige det, hun har ikke rigtig nogle gangarter der er noget at prale af.. Men det er jo ikke det der betyder noget når man bruger hende til hyggeridning vel??
Stævner
Årh det er sørme lang tid siden jeg har redet stævne på hende, da hun går som elevpony på viborg rideklub. Men da jeg for nogle måneder siden lånte hende ud til min kusine, fik hun da et par placeringer med hjem fra springning.. Og en pige der rider hende som elevpony fik en første plads på hende i holdridning!! =D
Stamtavle
Har ingen, men gamle ejer vidste hvem moren var..
Køn
Hoppe, en dejlig hoppe.
Hendes navn udtales Gåssa og betyder fare afsted..
hvilket er et knap så passende navn.. hihi.. hun er stik det modsatte!! haha
Bemærkninger
Utrolig dejlig islænder, med et super dejligt temperament. Mørke brun uden aftegn, men her i vinter har jeg klippet hende, så nu er hun grå, men er ved at få sin farve igen.. hehe.. Jeg klippede hende KUN fordi hun skulle gå elevpony, og så syntes jeg at det var synd at hun skulle gå og svede i den lange pels. DEt kan jo også være farligt!!
Børn helt ned til 4 år kan ride hende, da hendes galop er så lille sidder de små børn ikke og flyver fra sadlen i galoppen. hehe. Hun er min første pony, jeg fik hende da hun var 7 år gamel, jeg fik hende i julegave af min far.. Jeg fik hende før jeg overhovedet begyndte at gå til ridning..

Jeg kan godt sige jer at det var svært at ride hende når man ikke gik til ridning. Så jeg begyndte at gå til ridning. Det første år jeg havde hende kunne jeg slet ikke sparke til hende, for så buggede hun bare. Så jeg drev hende frem med lyde, en lyd til trav og en til galop. Der gik ikke en dag hvor hende og skulle gå hjem.. Men så på et tidspunkt fik jeg hende til at lystre og er aldrig faldet af hende siden. Nu er hun bare en engel at ride.. hehe..
forrige år fik jeg føl på hende!! Det blev til en lille fræk hoppe der hedder Baby.. hehe =)
Kommentér på:
Islænder Møgelkjærs Gossa
Annonce