{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Liberty 2003

2.337 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette F
Kvinde | 22 år | Oprettet: 20. jan 2012


Palomino Liberty

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 1.30
Temperament
Liberty er sød og rolig, både på stald og under ridning. Hun er god til børn og elsker at nusse og blive nusset. Når man kæler hende under manken siger hun nogle gange små vrinskelyde og det er bare så kært! Hun er en meget glad og rar pony, som jeg fik af min mor og far i oktober 2010. På marken er hun lidt en førerhest og kan godt nappe efter min mors gamle haflinger hoppe. Hendes føl har hun passet og plejet med stor kærlighed.
Gangarter
Liberty har en jævn og god gang i både skridt, trav og galop. Hun ser rigtig fin ud når hun traver afsted, og løfter benene og hovedet og ser stol ud. En rigtig lille dame med stil!
Stævner
Stamtavle
ingen papirer på hende, men skulle være en Dansk Sportspony, palomino farvet
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Liberty er en meget smuk palomino pony med blis og silkeblød hvid man og hale. Hun er sød både på stald og under ridning. Hun har fået 3 føl, og kan rides af børn. Henriette på 9 år ejer og rider hende, og det elsker både Henriette og Liberty. Især når turen går i skoven sammen med hendes staldven Rebekka, som er Haflinger. Ørene er altid fremme og de mørke, rare øjne er vågne. Liberty elsker også at blive striglet, og pyntet op, hun er en fin lille dame med stor charme. Hun har avlet 3 dejlige føl hos tidligere ejer og har derfor ikke redet så mange konkurrencer endnu. Det ene føl er blevet til en rigtig Barbiehest, rød med hvid man og hale og 4 hvide sokker. Bare så smuk og charmerende! Vi øver let dressur og spring med hende, og det går godt. Vi har Liberty hjemme hos os selv, da vi bor på en dejlig ejendom på landet med skønne og ridevenlige omgivelser og store græsmarker. I 2005 byggede vi hestestalden med super gode bokse og vinterfold lige udenfor døren. Vores heste skal bare have det bedste af det bedste, og heldigvis aldrig været syge. We love horses!
Kommentér på:
Palomino Liberty
Annonce