{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Arianne [Tidl. hest] 1998

4.952 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja F.
Kvinde | 22 år | Oprettet: 29. dec 2011


Hollandsk Sportspony Arianne

Fødselsår:
1998
Højde:
136,7 cm<3

så en perfekt højde til mig
Temperament
hun er en glad lille hoppe men bliver lidt stædig nogle gange men det går jo nok. på staldgangen behøves man ikk binde hende med mindre der er mad. men ellers er hun rolig på staldgangen og går ikk rundt. under ridning er hun meget frisk og syntes der skal laves noget så der er hun super. hun er en pony der binder sig til få personer. når der er nye ikke så gode ryttere på hende er hun rigitg sød ved dem, men ved de lidt bedre kan hun godt finde på at lave lidt ballade. hun kan godt være lidt af en bølle nogle gange men det er bare lidt sjovt.
Gangarter
Skridt: fremadgående, god overtrædning
Trav: hurtige små skridt (hun er jo en lille pony), fin takt
Galop: super fin og dejlig, men man skal holde igen ellers løber hun
Stævner
dresur:
klubstævner:

LC1
julestævne 2010
vi red til 67,1 det var vores første stævne sammen

LC1:
sponsorstævne
kan ikke lige huske hvad vi red til men vi kom vist på en 3. plads

sponsorstævne:
vi red til 70,45

uden for rideklubben.

LC3:
56,67 det gik ikke så godt

spring:

LD
2. plads vores første springstævne

ULC**
fejlfri runde

LD
disk jeg kunne ikke huske banen

Åstrup sports rideklub
LC
4. plads vi red til 45 sek.

Åstrup sports rideklub
LC 30,8 1. plads

Rosenholm og omegns rideklub
LC kan ikke lige husk hvad vi red til 3.plads

Rosenholm og omegns rideklub
LD kan ikke huske hvad vi red til 2. plads

vi har også været til mange andre stævner hvor hun ikke har villet springe og været dum :-)
Stamtavle
ved desværre ikke :-)
Køn
Ja hun er (s)køn, men hun er også en hoppe <3
Bemærkninger
jeg fik hende den 1. juli 2010, så jeg kender hende efter hånden godt.
hun er super smuk, hun har en fin farve og fin man.

Dressur: hun er rigitg dejlig men vil gerne lave noget. hun er sød i skridt, trav og galop, men hun kan godt drille lidt med anspringene men vi øver os så det skal nok komme til at blive godt.
spring: der er hun rigtig dejlig hun vil gerne lave rigtig meget. så der er hun fantastisk. hun er en rimelig go` springer og jeg tror også det er det vi kommer længest i. hun er virkelig god til stævner i spring for der ved hun hvad det går ud på så hun løber rimelig hurtigt. så hun er bare helt fantastisk.

hun er en meget madglad lille hoppe som nærmest kan spise alt og brummer hver gang der er noget der skramler. hun elsker at ride tur især når man galloperer på åben mark. under ridning kan man nærmest gøre alt ting på hende så hun er virkelig en pony man kan stole på og man kan få rigtig mange gode turer på hende ;) hun er et KÆMPE stort nusse hovde.
om efteråret og vinteren er hun opstaldet på årslevgaarden og så om foråret og sommeren er hun hjemme ved mig hvor man kan ride rigtig mange ture.vi går til undervisning onsdag og torsdag. så rider jeg selv fredag, lørdag og søndag. hun er så dejlig hver gang man rider hende man kan ikke andet end at være glad for hende. hun kan godt blive lidt skør når hun ser græs. hun er jo meget madglad så når man går en tur med hende skal man lige være lidt vågen hvis der er græs i nærheden ellers er hun altså gået hen til det. hun bliver lidt stærk og kan måske godt finde på at stikke af når hun ser græs. men bagefter griner man bare af det fordi hun er så skør.


sådan fik jeg Arianne:
____________________
jeg prøvede en 3 heste den første var lidt skør og den prøvede jeg bare at skridte på det var ikke lige min drømme pony. Så prøvede jeg den 2. den var rigtig fin den var god i skridt, trav og galop det var den jeg vil have valgt vis jeg ikk prøvede Arianne. Arianne var den perfekte højde og perfekte farve og var bare helt perfekt. Så prøvede jeg at sætte mig op på hende og det var helt fantastisk jeg kunne bare mærke at det var den pony jeg skulle have. Så prøvede jeg at skridte og det var helt fantastisk. så prøvede jeg at sætte hende i trav og det var helt fantastisk dejligt hun fløj bare afsted hun var lidt frisk men det var bare dejligt. så prøvede jeg galop og hun var sååå dejlig og jeg vidste bare det var hende der skulle være miiiiinnn pony. et par dage efter kom hun hjem til mig og var min dejlige pony. og i dag er vi kommet ret langt og hun har lært mig alt hvad jeg kan i dag

D. 5 April 2013 var den allersidste hele dag sammen med dig. Jeg nød den fuldt ud og var skide ked af det, prøvede at være glad, men det var virkelig svært. D. 6 April 2013 red jeg så den allersidste tur på min lille pony skat. igen jeg prøvede at være glad men det var så svært. Næsten 3 års eventyr er slut... det skulle ikke have været slut endnu, men jeg vil videre i min ridning og du stoppede for alle springene hvis det var højere end LC. til sidst gad du ikke engang at springe det. Jeg savner dig af hele mit hjerte og håber virkelig inderligt at dine nye ejere vil passe på dig som blommen i et æg. Lige nu står du ved en hestehandler, og der har du stået i et halvt år nu. Jeg har det godt med Flight, men nogle gange hvis jeg har det rigtig sjovt er det som om at jeg får et stort hul i maven fordi at jeg kommer til at tænke på dig. Jeg kan ikke have det sjovt uden dig. Du har virkelig taget mit hjerte med dig. savner dig virkelig og håber at du kommer hen til en sød lille pige som vil ride massere at ture med dig, stole på dig og ikke mindst komme langt i dressuren med dig.

ELSKER DIG!!!

Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Arianne
Annonce