{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Quarter Blacks Cody Skip [Himmelhest] 1994

9.198 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

isabella C
Kvinde | 30 år | Oprettet: 5. mar 2006


Quarter Blacks Cody Skip

Fødselsår:
1994
Højde:
Han er ca. 145
Temperament
Gør næsten altid hvad man beder ham om. men er helt sin egen. stor personlighed.
Gangarter
skridt, jog, trav, lope og galop.....
Stævner
jeg har startet mange stævner på ham...men han er blevet halt og skal operagers i denne uge, og så skal han stå i 6 månder før jeg kan begynde at ride ham op igen.
Stamtavle
ja!
Men efter som det ikke et TILADT at have et link på profilen, så man ikke behøver at skrive 25 navne så gider jeg ikke opgive den!
Køn
Vallak..
Bemærkninger
sød, sjov og lydig. han elsker at blive hygget om. Han nikker med hovedet hvis han vil have opmærkesomhed, og hvis man siger nej til ham ryster han men hovedet.
Cody er chestnot med en skindene glans gennem pelsen.
Vi har købt Cody fordi min første hest, Palino blev halt og han havde været det i et år. (han er blevet rask igen og er nu 22 år).
Vi har købt Cody i Sverige af en pige som har haft ham i to år og har købt ham i Holland.

7 dage efter vi købte ham, var der et stævne som var det sidste stævne i 2003, fordi der ikke er stævner om vinteren. Men jeg ville så gerne starte det fordi jeg ikke havde været ude at starte i lidt over et år. Jeg havde kun redet på ham fem gange. Men jeg valgte at starte alt hvad jeg kunne sarte i. De første klasser gik det ikke så godt men i den sidste klasse vandt jeg og blev klubmester.
2004 var et rigtigt godt år, hvor jeg blev danmarksmester og vandt rigtigt meget på ham.
2005 var jeg til to stævner hvor det ikke gik så godt. I slutningen af maj blev han så halt.
Og vi fik dyrlæger til at kigge på ham, men de kunne ikke finde ud af vad der var galt. En sagde at det var en kodeledsforvridning, en anden sagde at det var noget væv på krunranden, en tredje mente at det var en hovbyld. Men det var ikke nogen af delende. Så i juli blev det MEGET bedre, og vi troede at han snart ville blive rask. Men slet ikke. Det blev faktisk være.
Nu fik han så egbarsko på bagbenene. (han halter på venstre bagben).
En måned sener hørte vi så om en osteopat som pillede skoene af ham. Hun skulle så komme hver 7-uge og beskære hans hove. I februar 2006, kørte vi ham så til et dyrehospital i Sverige, fordi dyrlægerne er bedre der oppe. Men de undersøgte ham så og fandt ud af at, det var noget i gaffelbåndsvedhæftningen i hasen, der var noget galt med, og at han skal have egbarsko på igen, at de godt kan operaer det og så skal han stå i et halvt år før jeg må begynde at ride ham op igen,
men der bliver 15% chance for han kommer til at trække lidt på benet.
Han skulle så have været der oppe for to uger siden/ 24/2-2006, men vi kunne komme der op på grund af sne.
Men lige så snart sneen er væk kører vi ham der op.

cody er lige kommet hejm igen, og han blev opereret i torsdags og det gik helt som det skulle. ( 23/3-06 blev han opereret.)

Onsdag d. 5/4 fik han taget stengne ud. Dyrlægen sagde at det så meget pænt ud.
Men søndag morgen opdager jeg at hans syning er gået halvvejs op og det er fuldt med skidt og møg.
(søndag d. 9/4)
Den dag blev en rigtigt dårlig dag.
nå men min mor skulle have undervisning så jeg måtte få min far til at hjælpe mig med at få vasket såret og komme forbinding på igen. Men i morges da jeg kom ud til cody, var forbindingen gledet ned under såret og det var igen fyldt med møg. Dyrlægen kom så fordi at han skulle se til en anden hest og så kunne han lige hjælpe med cody. Det gjorder han så.
( i morges d. 10/4)
men nu har han det godt. :)

nu lidt over 1½ år senere halter han ikke, og er derfor igang med at ride han op!! HURRA!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kommentér på:
Quarter Blacks Cody Skip
Annonce