{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Z Op's Saybia [Tidl. hest] 2002

4.291 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helene Gerber
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. jan 2009


Dansk Varmblod Z Op's Saybia

Fødselsår:
2002
Højde:
1.74 m
Temperament
Super dejligt. Har tænding og gålyst, med samtidigt en afslappet hest, der ikke stresser eller kører sig selv op i det røde felt. Er efter hun er blevet sat i gang igen blevet meget arbejdsvillig og mere social og åben.

En rigtig nussetrold, der elsker opmærksomhed. En rigtig rigtig glad hest, hun har stort set altid ørene fremme :-)
Gangarter
Har 3 gode taktfaste gangarter.

Bedømmelser fra kåring:
Skridt: 7.5 - skridter nemt +3 hove over, rigtig god taktfast skridt.
Trav: 7.0 - meget meget taktfast trav, der efterhånden som styrken til den rette bæring melder sig, udelukkende bliver bedre.
Galop: 7.5 - Super super lækker og rummelig galop, afgjort hendes stærkeste gangart.

Saybia er en meget fysisk hest, og er overraskende stort gående når hun bruger sig korrekt.
Stævner
Har startet nogle LA1 og 2 i 2012 - alle til omkring 60%, plus minus.

2013

BOOR D-stævne
LA2 - 64,31%, nr. 6
Kommentar: Et lidt mat program, men med nogle gode momenter. Havde en super velgående hest på opvarmning, men desværre var de 10 minutter bag ud, så hun blev lidt flad + banen var meget tung. Middeltrav og middelgalop kunne være væsentligt bedre, hun havde lidt svært ved at komme med op. Men super stævnedebut i 2013 - vi har ventet lidt længe med at komme igang, men nu føler vi os også tip top klar til at skulle ud og starte!

SRÅ D-stævne
LA2 - 61,55%, uplc
Kommentar: Red program med både rigtig gode og dårlige momenter. Red dog en middeltrav, der gik helt i vasken og skaffede os vores første 2-tal + tabte hende i kontragalop 3 galopspring for tideligt. Det trak og desværre 3% ned, så det var super træls. Men ellers en virkelig god tur med 7½ i begge schenkelvigninger og mange gode dommerkommentarer :-)
Stamtavle
F: **Solos Landwind
FF: *Landgraf I
M: Z Op's Satin
MF: **Solos Carex
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Efter lang tids søgen på drømmehesten besluttede vi os for, at køre ud og kigge på hende her. Egentlig havde jeg "sorteret hende fra" allerede inden vi kørte ud til hende, for jeg skulle bestemt ikke have en hoppe - jeg skulle have en vallak, og sådan var det bare.

Men altså, så snart jeg så hende, måtte jeg æde mine ord igen - for her stod min drømmehest, buttet og ude af form, men det var afgjort kærlighed ved første blik. Saybia er den mest kærlige hest man kan tænke sig, og hun har en dejlig personlighed. Hun er den mest arbejdsglade hest jeg har mødt, men samtidigt også den gladeste og mest sociale.

Hun har et meget lækkert og sporty hoppeføl efter Bøgegårdens Lauriono fra 2008, og har gået som foldhest i et par år, indtil jeg købte hende i februar 2012.

Saybia er så småt kommet godt i gang med de lidt mere krævende dressurøvelser, og jeg er sikker på, at hun med tiden nok skal gøre sig godt på stævnebanerne. Det har været en længere proces end forventet at få lagt noget ordentlig grundridning i hende, og vi er stadig godt i gang med selvsamme.

Mine forældre har betydet meget i mig og Saybias udviklingsproces - de har både spyttet penge og tid i os. Senest har de investeret i en trailer, og kører mig nu til undervisning og træning i en større hal, end den vi har på Egelykke. Hver dag, når jeg er sammen med Saybia, er jeg både dem og min dejlige hest evigt taknemmelig.

Pr. 31.10.2013
Min elskede hest sælges nu. Grundet uddannelse har jeg ikke længere den fornødne tid. Jeg HÅBER inderligt, at den rigtige ejer dukker op og kan overtage min prinsesse. Hun fortjener kun det bedste.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Z Op's Saybia
Annonce