{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Hubert. 2006

2.680 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janet Vaatevik
Kvinde | 25 år | Oprettet: 19. jan 2009


Frederiksborg Hubert.

Fødselsår:
2006
Højde:
160.
Temperament
Han er frisk men styrbar, og kold i hovedet overfor nye ting.
Gangarter
3 gode gangarter.

middel i alle tre
Stævner
startede stævner ved tidligere ejer.
Stamtavle
Far : Milton skyttegård.
farfar: Prins Hamlet
Farmor:Mica Skyttegård

Mor: Hilda
Morfar: Rubin Skivholm
Mormor: Daimi Klintgård.

osv.osv.
Køn
Smuk Vallak.
Men tror sommetider han er en hingst.
Bemærkninger
Jeg fik Hubert mandag d. 13/2- 12 hvor vi hentede ham i Skærbæk og kørte ham på Ansager dyrehospital hvor han gik igennem handels undersøgelse, og så kom han ellers hjem til Sdr.felding hvor han nu står på rideskolen. Han har klaret de første tre dage super fint, og faldet godt til med det samme. Og vi har allerede været i ridehuset flere gange og ride, og han tager det bare super fint. Glæder mig til at lære ham bedre at kende og til mange gode oplevelser.

17/2-12
Hubert var ikke inde da jeg kom op til ham idag, og så skulle der nyt topbund på i ridehuset så vi fik ikke redet, men hygget i boksen ;-)

18/2-12
Red Hubert idag, han var frisk men det gik okay, super sød i stalden, stod lige så pænt dog gad han ikke at have gamascher på men det tog vi med som en oplevelse ;-)

d 23/2-12
Hubert og jeg havde vores første undervisnings time, det gik godt, men der er meget der skal arbejdes på. Men det er jeg også helt sikker på at der bliver. Min ridelære sagde at det ville være en god ide at bare skidte på ham i en uge, så det må vi jo bare gøre så ;-)

28/2-12
Hubert gik super godt i dressur idag, bare den ene udervisnings time han virkelig gjordt store fremskridt. elsker dig hest!;-)

Hubert er nu blevet halt, han har fået sur stråle og så har han muk på begge bagben men er i behandling ;-/ Stakkels hest. Så han har lige fået en pause et stykke tid og så må vi bare træne fra jorden af.

26/3-12.
Hubert er nu halt fri ;-)

28/3-12
Hubert var med på tur idag sammen med Caroline og Susi, han var såå dygtig, kold overfor traktorer med fuld læs. men den el-kasse der stod i grøften var godt nok farlig ;-)
elsker nu den hest helt utroligt meget;-)

31/3-12
Hubert er nu blevet flyttet, han er allerede faldet godt til, jeg tror det bliver godt til ham at komme et sted hen hvor der ikke sker så meget rundt om ham.. det bliver skønt at komme ud til ham imorgen;-)

21-05-12
Hubert var så sød idag, jeg nåede lige at få sadlen af og så skulle han ellers ned og rulle, det gik også helt godt med træning han var dog frisk men styrbar til at jeg ikke har redet ham i en uge.

28-05-12
Hubert og de andre heste i stalden var på tur idag, det gik okay, vi gik forbi en vandspreder, som han var ligeglad med, det var mest de vandpytter der var på vejen han ikke ville gå over..
Da en af de andre heste blev lidt hidsig og stejlede, ville vi tage en hurtigere vej igennem en slags plantage, men det skulle vi aldrig have gjort. Der kom en gammel mand og han stod og viftede med armene og sagde vi skulle komme ud og sagde at han ville skyde vores heste, så vi måtte ride 4 km. ekstra, med en hidsig hest.

5-6-12
Hubert red for anden gang alene på ridebanen idag han vrinskede dog lidt efter de andre og gad ikke rigtig at stå stille da jeg skulle op men det lykkedes da til sidst og han gik bedre end mange af de andre gange, selvom han havde haft selvskab. Efter som det gik så godt skridtede vi af på marken, og det var allerførste gang han havde været ude og udforske verdenen alene og det tog han simpelthen så fint, så da vi gik ind var vi godt tilfredse..

Hubert er bare blevet så rolig, han går også godt i dressuren men vi mangler bare lidt takt han er super sød og han er blevet meget bedre på staldgangen. Det går bare så fint fremad og han skal nok blive en kanon god hest. Nu satser vi jo også mere på dressuren, men vi skal da prøve at springe som jeg tror han også kunne være god til.

Hubert og jeg var på tur med Trine og Monty da vi skulle ride forbi en hal hvor de var ved at lave om inde i, da vi kom op på siden af hallen begyndet håndværkerne at hammere og vores heste blev bange så de løb ud i majs marken der var ved siden af og majsene var så høje at hubert blev nød til at springe op og ned for at kunne komme fremad, men det endet da heldigvis godt, og vi havde en hyggelig tur :-)

6/8-12
Hubert og jeg havde ikke redet i 4 dage, og da han var lidt træt besluttede vi at ride tur, han gik lige så fint, han er så dygtig min lille hyp-hest:-)

23/12-12
Hubert har ikke været redet i laang tid pga. sne/is, men igår(22/12-12) skridtet jeg lidt på ham og man kunne slet ikke mærke på ham af han ikke var blevet redet.
Han er blevet rigtig strid i hans boks og stamper når man kommer hen til ham, sommetider stejler han også men lige så snart man har fat i ham er der ingenting, så er han så sød.

14/2-13
Fejre et årsdag og Valentinsdag med hubert min skat.
Vi vil tage en tur over markerne og så ellers bare hjem og hygge i stalden, håber i andre nyder Valentins dag enten med jeres kærester, veninder eller hest/ponyer!
Lille opdatering her fra, men det går super godt med ham:)


3/8-13
Længe siden sidste opdatering, men Hubert er blevet virkelig dygtig, har for først gang sprunget på ham for nogle dage siden, som han finder virkelig sjov. han er ikke blevet sprunget det 1½ år jeg har haft ham, men kigger ikke det mindste, det er bare farten op og spring, rykker ikke ned og løber ikke udenom, bare spring.
I dressuren har han virkelig gjort fremskridt, han er blevet meget mere stabil, og får en gang om måneden undervisning af Anne Tobisen, som er en virkelig dygtig underviser, og af Randi en gang om ugen, står så pænt. Men stadig en del boks sur.
Men det tager vi endnu engang som en oplevelse, Tur har vi ikke rigtig været på her på det sidste. men er helt sikker på at han er lige så rolig når vi skal i gang igen.


12-03.2014
efter en længerer pause, her på HG vil jeg lige fortælle lidt, som er sket her på det sidste, han havde dyrlæge d 4-3.2014 hvor han skulle have raspet tænder, men da dyrlægen havde skyllet madresterne ud, så han at en kindtand i overmunden var flækket, så han måtte lige en tur ind til dyrlægen, og han fik den rykket ud, dyrlægen kom så igen mandag d 10-3, får at tjekke om det hele var som det skulle være, det kan jo selvfølgelig ikke undgås at der pakker sig madrester, så det skulle jo ud. imens det her har stået på har han ikke måtte komme på fold, så jeg har gået rundt med ham, på ridebanen. Han har slet ikke været urolig eller noget, kun når de andre er kommet på fold, så har han gået lidt rundt i boksen, men eller har han taget det hele "i stiv arm" jeg tænkte sådan lidt, det ville da være godt til ham at komme lidt mere ud at gå end de 15 min jeg har gået med ham ellers. Så vi kom ud på banen, kun "iført" grime og traktove, (han må ikke få bid i munden i 3 uger) jeg satte mig op og red, han var total kold, utrolig dygtig hest, eftersom han jo ikke har været på fold, får det man han nemlig heller ikke, hvis der nu kom jord bakterier i såret.
alt i alt en dygtig hest.
Kommentér på:
Frederiksborg Hubert.
Annonce