{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cruzado Mickey Z 2005

4.767 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Zelina  M
Kvinde | 37 år | Oprettet: 30. jan 2012


Cruzado Mickey Z

Fødselsår:
2005
Højde:
162.
Temperament
Fantastisk.
Gangarter
Som de skal være.
Stævner
Har startet en LA4 og fik en flot første plads, selv mod nogle skønne heste der må siges at have bedre egnet gang til dressur end Mickey har.
Stamtavle
Ren P.R.E blot uden papirer.
Køn
Hingst.
Bemærkninger
Mickey er ikke blot min hest, men også min bedste ven nogensinde. Jeg har ikke selv avlet ham, men købte hans mor med ham i maven. Hun var importeret fra Spanien og var en rigtig, rigtig fin og skøn hoppe, ligesom hendes søn.

Mickey blev født helt mørk skimmel med en smuk stjerne i panden, og er med tiden blevet ret hvid, så han ender højst sandsynligt helt hvid som hans mor.

Mickey har været i hænder fra dag et og han vil gå gennem ild og vand for mig. Hvis jeg viser ham, at jeg tør eller gør noget, så gør han det samme uden tøven. Han er meget reserveret overfor andre mennesker, men det er jo ofte den spanske races egenskab, som jeg finder ganske tiltalende.

Mickey kan lidt af hvert. Vi laver lidt tricks, vi rider meget i terrænet, vi springer og rider også dressur. Vejret er ingen hindring for os, vi arbejder og hygger os i alt slags vejr.

Mickey er meget lærenem og en meget klog hest. Han er meget lydhør og er utrolig følsom for min stemme. Når jeg rider uden udstyr, styrer jeg ham udelukkende med stemmen. Dette har været en kæmpe udfordring for både ham og mig, da det jo også er vigtigt at signalerne er 120% i orden, så han ikke misforstår mig, og jeg ham. Det er det spændende ved at lave/træne og arbejde med lidt af det hele.

Mickey er bare fantastisk. Mere kan jeg ikke sige.
Kommentér på:
Cruzado Mickey Z
Annonce