{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Invasor 1986

12.236 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Zelina  M
Kvinde | 37 år | Oprettet: 30. jan 2012


Pura Raza Española Invasor

Fødselsår:
1986
Højde:
166.
Temperament
Speciel hest.
Gangarter
Højt knæ og benløft.
Stævner
Aldrig, dog brugt som showhest i Tyskland.
Stamtavle
Ja.
Køn
Hingst.
Bemærkninger
Invasor er den skønneste gamle dreng med et vildt ungt sind. Vi skulle ikke have en hingst mere, men vi synes samtidig det ville være synd at kastrere ham i så høj en alder, og han skaber ingen problemer som hingst, så vi er glade for beslutningen.

Invasor købte vi i Tyskland i 2009. Han har været brugt som showhest, ikke mht. tricks, men blot i dressurgenren. Lidt som en reklamehest for, at racen også evner de høje øvelser i dressur, så disse han han. Piaff, pasage, changementer, pirouetter osv. Ganske skøn dressurhest.

Invasor er en temmelig speciel dreng. Hvis han var menneske, ville han være klassens frække dreng. Han er super strid, men på den kærlige måde. Han forstår at drive de andre heste til vanvid engang imellem, men det er skønt med en hest der er så frisk af sind.

Invasor er meget glad for at blive brugt, og vi træner de samme sjove ting som jeg gør med de andre to. Han minder slet ikke om Mickey af sind, de som dag og nat, også er de på samme måde ret ens.

Invasor fik en alvorlig benskade i 2011, og har siden døjet med halthed on/off, så vi rider ham ikke så meget mere, for at skåne ham. Han er ren i røntgen, så det er ikke helt til at sige hvad det kommer sig af, men jeg tror du det er slid, han har været godt brugt gennem hele hans liv.
Kommentér på:
Pura Raza Española Invasor
Annonce