{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Kashmir •Tak for alt• [Tidl. part] 1997

2.379 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine&Fiona
Kvinde | 26 år | Oprettet: 30. okt 2010


Fjordhest Kashmir •Tak for alt• [Tidl. part]

Fødselsår:
1997
Højde:
Omkring 1.45/1.48 med sko (;
Temperament
Han er jo som han er - En ener<3. Kashmir kan det ene øjeblik være virkelig cool, og så det næste øjeblik en kylling. Det er dog ikke være end, at man lige skal være ved ham, så han ved det altså ikke er farligt. En madglad hest må jeg dog sige (med stort M). Han er blevet rigtig tålmodig og afslappet på det sidste, og han elsker generelt at arbejde sammen med en.
Gangarter
Skridt: Afslappet og hurtig. Til tider hurtigere end normalt, men det plejer afhænger af vejret (-;

Trav: Efterhånden blevet virkelig lækker efter der er blevet arbejde lidt med den.

Galop: Virkelig lækker galop! Du sidder der bare (:
Stævner
Ingen så vidt jeg ved.
Stamtavle
Mor: Bianca
Far: Ukendt

- Men ren fjordhest!
Køn
En utrolig dejlig vallak<3.
Bemærkninger
Kashmir (Kash) er min dejlige part, som jeg fik part på fra den 1/2-12.

Jeg havde ledt efter part i ret lang tid, og endelig faldt jeg over en, som jeg syntes passede til mig. Der var også en anden Fjordhest som søgte part, så jeg fik lokket min veninde med, og sammen prøvede vi dem. Vi var begge to enige om at det skulle være dem, og ja nu nyder jeg bare tiden med Kashmir<3.

Han er utrolig madglad, og hvis det stod til ham, skulle alt jo helst kunne spises xD. Vores træning er uden godbidder, da han bliver alt for grådig, bare hvis han får en. Han bliver også meget let utålmodig, hvis man ikke lige retter opmærksomheden over mod ham. Kashmir er en pony som knytter sig utrolig hurtigt til sin rytter, hvilket man tydeligt kan mærke på ham.

Fold: På folden er han dejlig nem, han kommer nogen gange når du kalder. Ellers er det bare at vade derud af, da han tit står længst væk fra leddet.. Han går uden grime, heldigvis venter han pænt på dig. Kommer de andre heste mod ham løber han væk, da han er lavest i flokken. Men så længe de holder sig væk, er der ingen problemer (;

Stald: Opmærksomhedskrævende! Elsker at få opmærksomhed, og retter man den ikke lige over mod ham, finder han hurtigt en måde at få dig til det :-D. Kan sparke ud efter en, hvis man kommer bagfra og forskrækker ham, men så er det altså heller ikke være, end at du lige kalder på ham, og så er det det.

Bane: Stille og rolig. Han vil meget gerne hen til de andre heste, hvilket gør ham svær at ride, da jeg har haft en pause med ridningen på ham, og respekten for mig derfor er faldet lidt. Men når respekten er der, er han virkelig lægger, lytter pænt til dine signaler, og søger selv frem og ned.

Tur: På tur er han dejlig frisk, måske lidt for frisk.. Kan godt blive lettere forskrækket, og kræver derfor en rytter med et cool hoved. Jeg bryder mig ikke selv om at ride tur på ham lige pt. Men måske ændre det sig med tiden?


En slags dagbog:
Søndag den 26/02-12:
Det var nu ikke meningen at jeg skulle ud til Kashmir, men Matilde fik alligevel lokket mig (: Da jeg var på vej hen til ham på folden, kom han glædeligt gående imod mig med ørene rettet fremad. Det var nu dejligt at blive mødt sådan. Vi trænede lidt på banen, mest at han skulle slappe lidt mere af i traven, og så arbejdede vi også lidt videre med stemmetræningen. Han var ikke så fokuseret i dag, men fair nok, da vi var ret mange derude. Fik ham til at slappe ret meget af i traven, hvilket resulterede i, at jeg for første gang kunne lave ordentlig nedsidning. Da vi så var færdige med træningen, og han skulle på fold igen, så lige i det jeg lukker 'leddet' op, galoppere han bare afsted pga. de andre heste, så jeg blev nød til at slippe træktorvet, og bare lade ham galoppere. Da han så var faldet ned igen, gik jeg hen til ham for at få grimen og træktorvet af. Jeg havde regnet med at han bare blev stående, men han gik skam mod mig, med det sødeste blik xD. Dejlige pony!

Mandag den 27/02-12:
Idag da jeg kaldte på ham oppe på folden, kom han langsomt gående mod mig, og han stoppede først da han var helt ovre ved mig :D. Det blev ikke til ridning, da det var alt for vådt, men fint nok vi hyggede bare istedet.

Onsdag den 29/02-12:
Jeg var blevet enig med mig selv om, at vi skulle begynde at ride lidt mere seriøst, men det var Kashmir nu ikke lige enig i. Fra ryggen var han ikke særlig samarbejdsvillig, så jeg hoppede af ham, smed sadlen, lagde hans skridtdækken på ham, smed en cordeo på ham (samtidig med hovedtøj, da han var ret frisk), og fik så skridtede nogle runder, hvor han var mere samarbejdsvillig, i hvert fald nok til at lave en ret god schenkelvigning :D. Ellers lavede vi bare lidt jordtræning, øvede bla. stopsignal og bakke. Havde ham også lidt løs på banen (:

Onsdag den 07/03-12:
Vi lavede lidt jordtræning nede på banen, da jeg ikke kunne finde hans hovedtøj xD. Han var virkelig go' til det. Vi fik trænet 'bak' rimelig meget, og han var super til det! Ellers fik vi reddet lidt bidløst (grime+træktov) for første gang! :D. Jeg var virkelig usikker, men kastede mig ud i det, og han var jo en engel. Så bidløst uden saddel, så kan det heller ikke blive mere på hestens præmisser :b. Vi fik dog kun gjort det i skridt, men vi er da godt på vej. Han reagerede fint på mine ben, og var nem at stoppe. Regner med helt klart at fortsætte med det (:
Vi rider STADIG med bid, men rider bare bidløst når det ikke skal være så seriøst.

Mandag den 12/03-12:
Jeg havde besluttet mig for, at vi skulle begynde på noget mere seriøs dressur, da den afslappede ridestil ikke var den bedste for os. Så denne her gang gik det virkelig godt. Inden jeg red, var jeg fast besluttet på at være bestemt over for ham, og at jeg ikke ville give op. Dette hjalp virkelig vores ridning. For første gang kunne jeg ride en runde i trav (en virkelig kontrolleret god trav!) uden han rendte ind på midten/rendte hen til Silke. Det var virkelig fantastisk! Ellers fik jeg arbejdet ret meget med ham i skridt, og øvet nogle 20meter volter.

Onsdag den 14/03-12:
Vi red uden sadel idag, da ja.. Jeg gider bare ikke med sadel mere, da han er bedre uden(: Vi fik øvet en masse volter og schenkelvigninger, og han var så god til det! Vi fik også travet lidt, ikke det store, da jeg valgte bare at arbejde med ham i skridt. Han var super samarbejdsvillig, og reagerede så fint på mine signaler. Det blev ikke til så meget hygge, da jeg også skulle træne Montana (en miniature hest)<3.

Mandag den 19/03-12:
Kashmir var virkelig samarbejdsvillig! Det var virkelig skøøønt. Det går bare bedre og bedre. Jeg red uden sadel, og fik arbejdet ret meget med hans trav. Det endte med at blive super godt<3. Gal man, ponyen er begyndt at fælde mega meget, men det er jo også klart med det her vejr.

Onsdag den 21/03-12:
Det var super dejligt vejr, rigtig godt til en tur - Men desværre må vi ikke ride ture endnu, så det blev til endnu en omgang baneridning (; Kashmir var super! Gik rigtig pænt og afslappet, dog spændte han lidt op nogle gange. Vi fik faktisk lavet vores første dressurøvelse i trav (det er virkelig fremskridt!), og det blev så en skråt igennem. Det går den rigtige retning, og det er så skønt!

Mandag den 26/03-12:
Idag var virkelig en dårlig dag for os.. Han var slet ikke til at arbejde med, blev bange uden nogen grund (plejer ellers at være ret kold), og det var ligesom om at vi nu skulle starte helt forfra.. Æv, men jeg kan håbe på at det kun var idag(; Valgte at løslongere ham efter 15-20minutters let ridning. Det var dog lige noget for ham, han fræsede afsted i galop med ørene fremme. Så fik han også lige vist mig en lækker fritrav! Godt nok en god overtrædning! En pony med dressurgangarter<3.

Mandag den 02/04-12:
Kashmir var rigtig utålmodig idag, virkelig irriterende.. Fik prøvet de nye ting på ham, og de passede ham perfekt! Træningen på banen gik bedre end sidst, dog var han meget kulret pga. den stærke vind. Han fælder også bare utrolig meget, glæder mig nu lidt til at den bamsepels er helt væk (;

Torsdag den 12/04-12:
Så fik jeg endelig tilpasset hans nye hovedtøj (med Franks hjælp xD). Kashmir var super lækker at ride idag<3. Helt tålmodig, og ventede pænt på mig. Også virkelig samarbejdsvillig. Fik min veninde til at tage nogle ordenlige ridebilleder, så det var jo også bare fedt! Ellers snakkede jeg lidt med Frank, mens Kashmir pænt stod stille (ca. 3-5 min). Han plejer ellers at begynde at bakke (; Men fik spurgt lidt omkring tur- og springridning med Kashmir, og han sagde så længe vi bare var flere end 1 måtte jeg sagtens gøre det (; Og så skal jeg også snart begynde at galoppere på ham (fra på mandag af). Så det har virkelig været en dejlig dag! :-D.

Søndag den 15/04-12:
Idag skulle vi på en skridttur sammen med Kimmie/Lukas og Matilde/Silke, det var vores allerførste så det skulle bare foregå roligt. Det gik meget godt, han vendte om et par gange, men ikke noget voldsomt. Vi når så til et stykke hvor han bliver forskrækket, og sætter i flugtgalop (+han laver en hel del bukspring til at starte med). Prøvede at stoppe ham, lave halve parader, men det var først efter et langt stykke at han stoppede<3. Resten af turen var jeg lidt utryg, men det var nu mest tanken om ikke at kunne stoppe ham, der gjorde mig det(: Ellers var det en super hyggelig tur!

Tirsdag den 17/04-12:
Startede med at hente ham på folden idag, og det gik også fint nok, indtil han pludselig bare bukker og sætter i galop.. Jeg blev desværre ramt af hans baghov på hoften/låret /: Men når ja, det skal jo også prøves xD. Alle hestene var lidt skøre, men fik at vide at det havde de været hele dagen ^^ Inde i stalden var han dejlig afslappet, virkelig bare var skønt! Ude på banen havde jeg en helt anden hest, end jeg plejede at have. Han lyttede fint til min signaler, blev på hovslaget, og generalt har han bare fået mere respekt for mig! Det gik jo så godt, så jeg besluttede endelig at få min første 'ordenlige' galop på ham (; Virkelig lækker galop! Den glæder jeg mig virkelig til at arbejde med. Dog snubler han, i det han sætter i trav (han var næsten helt nede at ligge) og jeg måtte en tur ud over hans hoved og ned i sandet.. Landte lige på hovedet.. Fedt! Han stod bare og kiggede undskyldende på mig, og da jeg endelig kommer på benene igen, får jeg bare hans hoved i mine arme<3. Skulle lige ud og have noget papir, og i det jeg kommer tilbage, kigger han opmærksomt på mig (min veninde gik rundt med ham), og jeg beder hende om at slippe ham. Han kommer bare gående stille og roligt hen til mig :-D. Satte mig op igen, men valgte bare at skridte ham af.

Mandag den 23/04-12:
Dejligt at hygge med bassen igen. Det blev dog kun til en kort skridttur på banen, da jeg egentlig hellere ville træne lidt fra jorden eller springe idag, men der var desværre andre der også brugte banen /: Da jeg kom derud, havde han fået sit dækken af, helt anderledes at se ham uden :-D. Så kan det også være han kan få tabt sin vinterpels hurtigere (;

Søndag den 06/05-12:
Nu er det efterhånden lang tid siden, jeg har opdateret.. Men det er af den simple grund at jeg er blevet lidt usikker ved Kashmir. Vi har bare haft nogle uheldige episoder, men vi starter friskt op igen her på onsdag<3. Men lad os nu se hvor meget det bliver til (;

Mandag den 14/05-12:
Nøøøj hvor havde jeg savnet Kash<3. Den dejlige pony! 3uger hvor jeg slet ikke har nærmet mig hans fold, føles som ret lang tid.. Vi startede stille op. Jeg hentede ham nede på folden, hvor han glædeligt fulgte med mig. Inde i stalden blev der hygget en del(: Han var virkelig lækker på banen, til trods for at vi kun skridtede. Lyttede fint til min signaler og lagde sig pænt på bidet. Efter det blev han sluppet lidt løs på banen sammen med Silke, og de løøøb bare afsted:D. Dejligt at se. Han er virkelig blevet tålmodig og venter fint på en(;

Mandag den 21/05-12:
I dag arbejdede vi lidt fra jorden af. Vi trænede de mest basale ting, som 'stop, vente, bakke og gå fremad'. Vi trænede også at han skulle stå stille, uden at jeg holdte i ham, mens jeg gik rundt og rørte ham. Det hele tog han super pænt<3. Efter det tog vi afsted på en lille tur fra jorden af. Han blev lidt bange ved vejen, men det var nok mest pga. min egen nervøsitet, ellers tog han det pænt :-D.

Onsdag den 30/05-12:
Det blev til lidt longering og jordtræning i dag + Noget fotoshoot(: Han var lidt oppe at køre, men ellers var han bare super at træne med! Hele tiden opmærksom på mig, virkelig fedt! Matilde fik taget nogle nye billeder af os, da de nyeste jeg havde før det var fra marts/april.

Onsdag den 20/06-12:
Utrolig det næsten var en måned siden jeg sidst havde fat i ham, men ja, tiden havde bare ikke rigtig været der... Da jeg hentede ham på folden kom alle de andre også, så sendte ham bare afsted op mod leddet. Han gik fint derop, og ventede på mig (skulle lige have de andre heste væk). Virkelig lækkert, da jeg før har haft problemer med ham på folden. Han fik en god strigletur, og ude på banen var han fantastisk. Det blev ikke til andet en skridt, men det var ligemeget<3. Jeg tror aldrig jeg har oplevet ham så afslappet under rytter før, så det var virkelig fedt at se og mærke! Matilde tog nogle billeder, så det var jo også bare super!

Onsdag den 27/06-12:
I dag var vi på banen og fik reddet noget dressur. Han er noget stiv i det, og samarbejdede ikke så godt. Men er tilfreds, da det er laaaaaaang tid siden jeg har reddet seriøst på ham (-; Ellers skridtede vi lidt af i damesaddel, det har jeg altid haft lyst til at prøve :-D<3!

Mandag den 02/07-12:
Jeg fik reddet bidløst på ham i dag, han forstod det ikke helt først med de anderledes signaler, men fandt egentlig ret hurtig ud af hvad de betød. Ellers øvede vi lidt bomme, ikke det helt store, men det var også varmt pga. vejret (-:

Onsdag den 04/07-12:
Noget af en dag O: Red ham bidløst alene på banen (plejer altid at ride sammen med en, da han ikke bryder sig om at være alene.. Vi træner), og det var ikke lige det helt fede ifølge Kashmir. I skridtede lagde han sig pænt ned, forstod mine signal, og var afslappet. Så lige så snart jeg satte ham i trav, spændte han op og bare løb afsted uden nogen kontrol. Fik ham dog til at slappe af nogle få gange. Han satte også i galop på et tidspunkt og lavede så et ordenligt bukspring (omkring 1meter - tro mig den pony kan bukke højt...), så jeg falder ud over hans hals og lander på mit hoved. Skridter ham derefter af, da min hoved bare dunker. Meningen var at vi skulle have sprunget lidt, men det blev det så ikke til...

Mandag den 23/07-12:
Sidste dag som part. En dag som jeg tænker tilbage på og er glad for. Jeg fortryder ikke min beslutning, og har så men heller ikke lyst til at skrive hvad vi brugte tiden på. Den sidste dag må forblive et minde, et uden tekst, et hvor kun billeder kan beskrive, den glæde jeg havde ved at være sammen med Kashmir den dag. Måske lyder det underligt, at jeg var glad for at være sammen med ham, men alligevel stoppede? Men det var bedst for ham og mig. At forlade NKG har været en af de hårdeste beslutninger jeg har skulle tage, men nok også været en af de bedste!

Farvel Kashmir :-*<3. Jeg elskede dig, og gør det stadig! Tak for alt, og tak for at du var dig!
Kommentér på:
Fjordhest Kashmir •Tak for alt• [Tidl. part]
Annonce