{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Lyster (Lyffe) [Tidl. hest] 2003

5.808 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Cecilie & lyster<3 *
Kvinde | 25 år | Oprettet: 11. dec 2011


Frieser Lyster (Lyffe)

Fødselsår:
2003
Højde:
162
Temperament
hun har et rigtig dejligt roligt og fantastisk temperamant. hun er en nysgerrig hest, som tager det hele i stiv arm.
Gangarter
skridt og trav: er lige tilpas
gallop: hun har en stor gallop, men hun mangler stadig lidt ballance.

Stævner
ingen
Stamtavle
hun har en fin stamtavle
Køn
hoppe
Bemærkninger
lyster er en fantastisk frieser som har udviklet sig meget i den korte tid jeg har haft hende. hun er gået fra at være en hest som ikke er blevet brugt og aldrig har været redet. hun gik fra at være en usikker hest til at være en tillidsfuld og nysgerrig og en fantastisk hest. Hun kommer når vi kalder og går efter os i ridehuset. Lige siden hun kom ud i i stalden hvor jeg red har jeg bare været helt forelsket i hende, Hun skulle bare være min. Og det blev hun. i December 2011 fik jeg Lyster som en tidligere konfirmationsgave af mine forældre:-D så vi har ikke kendt hinanden så længe. men nok til at have fået et fantastisk nært bånd. hun er noget af det bedste der er sket for mig<3 hun kan nu både alle tre gangarter ride uden saddle og ride med og uden bid. hun er en hest som tager udfordringerne i stiv arm både hvad andgår leg med pressinger og bolde mm. :-)

NYT!

Jeg har efterhånden haft Lyster i lidt over 2 år nu, og tænker derfor at lave en lille opdatering over hvordan Lyster er, og om hvordan hun er i hverdagen. Jeg har ikke fortrudt at jeg fik Lyster, tværtimod bliver jeg kun mere og mere glad for hver dag der går. Hun er en rigtig hyggehest og elsker at blive nusset, og er en hest som knytter et tæt bånd med sin ejer. Hun er en super dejlig hest, og tager som jeg også tidligere har skrevet tingene i stiv arm. Hun er en hest som virkelig kæmper for at hendes ejer er tilfreds, og jeg er jo selvfølgelig mere end tilfreds. Hun er god ved børn, og tager meget hensyn til børn. Udover det elsker hun at kunne ride stærkt på en mark, men også bare at kunne slappe af. Stranden er et hit, og her kan du virkelig mærke hun elsker at være. Vi har oplevet utrolig mange ting sammen, og med en hest som er så trafiksikker som hende, skal der nok komme en masse flere oplevelser.

OBS:
Lyster red sit første stævne her i søndags d. 9/6 2013 bare et lille hygge stævne, på rideskolen hvor hun har stået tidligere. Det var ikke et stævne vi havde regnet med noget, mere for at vænne hende til de fremmede lyde og mange mennesker, og heste på et sted. men hun klarede det bare til UG, og tog det hele stille og roligt. Det endte med vi rev en flot 2.plads med hjem. så kan man ikke andet end være stolt <3
Kommentér på:
Frieser Lyster (Lyffe)
Annonce