{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vanessa [Tidl. hest] 2008

4.750 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lea & Vanessa.
Kvinde | 31 år | Oprettet: 20. aug 2007


Anden særlig race Vanessa

Fødselsår:
2008
Højde:
Målt maj 2013: 159 cm
Temperament
Hun har et helt fantastisk temperament, hun er virkelig rolig både i sine bevægelser og i sit hoved.
Gangarter
Hun har en super fin gang :-)
Stævner
Sponsorstævne EOR
D 26-08 2012:

LD1: 70,00 %
Ingen placering

LD2: 76,67 %
3 plads


Gårdstævne:
Spring: 40 cm
Fejlfri - roset

Spring: 50 cm
4 fejl - bom
Min egen fejl.
Stamtavle
Niksen du, men hendes mor hedder Vanilla.
Vanessa er en blanding af fjordhest, hollandsk varmblod og barock pinto.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg fik hende hjem idag (d 29/2 2012) og det er gået rigtig godt. Jeg kørte derud lige efter arbejde for at se til hende. Hun var blevet sat ud på folden lige efter ankomst for at møde sine nye venner, og jeg gik straks derud med nogle gulerødder. Hun virkede rigtig rolig og de andre havde taget godt imod hende, selvom de selvfølgelig lige skulle vise hende hvem der bestemmer. Da de blev taget ind, kom hun ind i sin nye boks og tog faktisk det hele meget pænt. Vi fik prøvet saddel på hende, for at se hvilken størrelse hun skal have, når jeg skal hjem og hente en :-) Taget i betragtning af de nye omgivelser, nye heste, dufte og alt det andet der følger med, så synes jeg at hun var rigtig rolig og tog det pænt. Jeg synes hun virker som en rigtig dejlig hest, og jeg er sikker på at vi går en rigtig god fremtid i møde sammen. Jeg beklager allerede nu de knap så gode billeder og at de er ensformige, men havde glemt mit kamera og vi kender ikke hinanden så godt endnu. :-)

Opdatering d 27/03 - 2012:
Arbejdet skrider hurtigt frem med nessa, og hun klare det hele så flot! Hun er nu blevet flyttet hjem til Esbjerg og vi har indtil videre kun haft hende i longen idag, hvor vi brugte et system der gør at hun bruger ryggen bedre. Allerede efter få runder på hver volte begyndte vi at se forbedringer. Hvis det forsætter på den her måde, så vil hun blive verdens mest fantastiske ridehest! ih hvor alt bare tegner lyst lige nu :-D

Opdatering 23/4 2012:
Så er Vanessa blevet løssprunget for første gang :-) Hun tog det så fint, men skulle lige forstå hvad det egentlig var vi gerne ville have hende til, og efter det, gik det bare perfekt :-) Taget i betragtning af at det var allerførste gang hun har prøvet det, så synes jeg at hun tog det rigtig fint :-) glæder mig rigtig meget til vi kan begynde at løsspringe fast, en gang i ugen :-)

Opdatering 29/5 -2012:
Fantastisk træning idag! Hun er ved at gå så pænt og er begyndt at slappe rigtig godt af under rytter. Det er så dejligt at se og mærke, den udvikling hun viser fra gang til gang. Vi legede lidt med øgninger også, og det var hun super dygtig til :-) Vi var på tur i lørdags, og det tog hun også rigtig pænt. Det var rigtig hyggeligt. - Vi var også en tur nede i skoven :-) I morgen står den på undervisning, så det glæder vi os rigtig meget til :-)

Opdatering d. 01/01 2013:
Vanessa og jeg er nu flyttet, og vi er bare SÅ glade for det nye sted. Alt er bare som det skal være og Vanessa får meget mere foldtid det nye sted. Det er virkelig den rette beslutning vi har taget.

Det går så meget fremad med hendes uddannelse, underhalsen er så småt begyndt at svinde ind, så man faktisk kan se det nu, og musklerne i ryggen er begyndt at komme til syne. Hun er blevet så dygtig, og det er virkelig begyndt at være en fornøjelse at ride hende. Vi har stadig lidt problemer med galoppen, men det går fremad! Hun viser så stor talent indenfor både spring og dressur, så jeg er virkelig glad for at kunne sige at hun er min :-)



Havde søndag d 18/11 2012 en clairvoyant ude hos Vanessa.
Hun fortæller:

Dejlig hest, har personlighed som en vallak. Meget tålmodig og koncentrere sig udelukkende om rytteren under ridning. Hun elsker ting der er sjove, som f.eks sure æbler. Synes gulerødder er kedelige, men de smager godt. Når andre heste bliver bange for ting eller hidser sig op, kan hun godt synes at det er lidt mærkeligt at de gør det, for hun synes slet ikke at det de hidser sig op over eller bliver bange for, er noget der virker farligt. Derfor kan hun tit godt bare stille sig op og kigge på dem, og være forundret.
På mark er hun aldrig den første til at løbe/stikke af hvis der er noget resten af flokken eventuelt kunne blive reg for. Hun er som regel altid den sidste der løber, og løber egentlig kun efter for ikke at stå alene til sidst.
Hun er meget nysgerrig, og elsker duften af dit hår (ejer).

Der er en mand (afdød) som står hver dag og nusser og hygger med Vanessa i boksen.
Hun synes det er meget hyggeligt, men hun kan til tider godt blive lidt irriteret ved det, da hun ikke altid synes at hun har tid til at nusse når hun skal spise.

(Jeg ved med 90% sikkerhed hvem manden er, så resten af den historie holdes for mig selv, da det er ret personligt.)





Vanessa er blevet hentet af ny ejer d 26/7 2013.
Kommer til at savne dig min skat :'(
Kommentér på:
Anden særlig race Vanessa
Annonce