{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ariel ( solgt ) [Tidl. hest] 1998

5.434 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tina R
Kvinde | 31 år | Oprettet: 10. mar 2006


Anden særlig race Ariel ( solgt )

Fødselsår:
1998
Højde:
1,40 .
Temperament
Dejlig varm . Livlig , meget sammerarbejdsvillig ! , Kanon pony . Springpony med kapacitet ,
Gangarter
Gode gangarter i dressur ..
Stævner
Lb-LA i sprinq , og lc-klasserne til dressur !

Fik en 2 plads i lb den 27 maj , 06 .
Og først uplaceret i la , den 27 maj 06 .
Red 65,4 % i lc1 og fik en 3 plads den 28 maj , 06
Red ogs 65,4 % i Lc3 og fik en 4 plads den 28 maj , 06.

Lb- bedst uplaceret ( D. 16-9-o6 )
La- nummer 2 ( D. 16-9-06 )
Vinder af klubmesterskab i spring for kat. 2 :'D
Os den 16-9-06 .
Lb2- nummer 2 med 66,67 % .
Den 17-9-06

Lc3 red 60,4%
Lb1 red 60,7%
Lb , nummer to .
La , bedst uplaceret ( kun 1 placering i klassen ) :D


har startet flere stævner på hende, kan bare ik huske resultat
Stamtavle
Der er ikk stamtavle på hende , men hun har DRF hestepas.
Køn
hoppe ..
Bemærkninger
nu kommer historien lige med ariel fra dag jeg fik hende til slut !

I sommerferien 2004, gik en veninde og jeg og hjalp meget til oppe på Kbk. vi fik nogle ridetimer for det, og en masse guf :) kim spurgte mig så en dag om jeg ik havde lyst til at tage en tur på ariel ! og jo det kunne jeg da hvertfald. så Camilla og jeg fik taget de to heste ind og gik i gang med at sadle op. Ariels forrige rytter havde været hård ved hende både i munden og så hun var sky. men jeg kom da ud at ride på hende:D camilla sys vi var sådan et smukt par. selvom ariel gik og fløjtede i vejret med hovedet og benene røg ud til at alle sider ( der ska lige siges jeg ik havde redet unghest før ) men det gik fint, og da jeg kom hjem snakkede jeg med min mor om at hun var ih og åh så dejlig !
nå et par uger efter red jeg hende så igen. men dennegang for at Kim kunne undervise mig, og se om vi virkelig var så gode sammen ! og jeg blev jo bare endnu mere lykkelig. Den dag gik godt, men jeg fik afvide der var meget som sku arbejdes på.
Der gik så nogle uger, og kim ringede hjem til mig en torsdag efter jeg havde været ude at springe på min halvpartspony Isabell. Han sagde vi skulle komme op om aften så vi ku få lavet en låneaftale med hende. og op kom vi om aften :D
og så startede ellers bare historien med dejlige ariel! ja jeg red på hende et par dage i træk, hvor kim underviste mig og vi knoklede og knoklede . men ariel så stædig som hun er, kunne jo hverken gå til bidet, trave lige eller lave en rund volte som faktisk sku være cirkelformet! så der var en masse abejde. springe, ja det skulle ponyen jo os lige lære:D og så havde hun lidt svært ved at forstå at man FAKTISK godt kan SKRIDTE over et bum uden at løbe afsted i fuld fart bagefter. Nå men det gik fremad i dressuren, og jeg begyndte at springe ca ld-lc min på hende til træning!
Men men men men.. så kommer jeg derop en dag ! og ariel er stokhalt! hun fik dyrelæge og de ku ik se noget. og hun blev ved med at være halt. men så ca 2 måneder senere var hun sku frisk igen ! :D så vi var begge ude af træning. eller jeg havde heldigvis ku få lov til at låne en dressurpony og en af kims heste, så dårlig kondi var jeg ik helt i .. men vi startede så forfra med at sku ride dressur og springe! så kom vi til jul. Og det var mini stævne. det stillede vi så op til i både spring og dressur. spring gik fint, et lille bom men så i dressuren! ariel stejlede bagover med mig og så var jeg godt gal på hende. Ja det var hun vist både på kim og jeg, for da han skulle have en tur på hende om tirsdagen stejlede hun bagover i væggen med ham, så han slog sin arm og ryg! fy ARIEL! men ugerne gik og vi fik arbejdet os godt fremad i både spring og dressur.
Ja da så foråret kom i 2005 og vi begyndte at springe udenfor gik det jo bare derud af ! hun fløj over springene og kiggede ikke på noget. vi fik startet nogle klubstævner osv, og fik trænet noget dressur. Kim vil prøve hende en dag og der fløj de ligeså fint og ellegang over en okse på 1,25 !
så var der sommerferie, og jeg sprang lidt for mig selv, og red i skoven med camilla osv. og så var den sommer ovre.
så kom efteråret, og vi trænede og startede lidt stævner igen og det gik bare fremad. jeg begyndte at springe noget la-mb på hende hjemme til træning ( vi ku ik starte distrikt da hun ik havde hestepas endnu ) , og jeg fik en masse placeringer på hende. Julestævnet kom så igen, og der skulle jeg springe højdespringning !! vi hoppede ellegant over et spring 1.30 var det der. og vi tog det et par gange ! så flot.
Vi kom godt ind i det nye år, og klubstævnerne startede igen. jeg meldte mig til klubmester skabet på KBK, og jeg førede . Så 2. afdeling i maj månede. Ariel og jeg får et KÆMPE styrt en uge inden stævnet . hverken hende eller jeg vil selv over et spring igen ! så jeg sprang med hende 4 dage i træk hvor vi øvede og øvede og stævnet kom! vi vandt sku en klasse:D
men men men. mandag da jeg kommer op til hende er hun stokhalt igen! hun var så fået et kæmpe sår som skulle have været syet sammen på bagbenet. det var for sent, så hun var halt igen. pis os !
nå, der går en lille månedes tid igen, og vi starter ligeså stille op igen.
jeg kommer godt igang med at springe igen, og inden længe for jeg sprunget hjemme på banen en sb.
Efteråret kom og jeg blev self. klubmester på hende:D og så i æresrunden valgte hun så at tage hegnet med sig på vej ud af banen. hovsa:D men ja. sådan er det . Johanne og jeg får os taget sammen til at få lavet hestepas og vi får hende målt ned til en 2'pony . hun måler rigtig 144.5 cm.
Det blev nov. og jeg fik startet et enkelt stævne! men så men så men så. d. 8 dec ryger jeg på sygehuset! havde fået 2 byld i halsen som lukkede for mine luftrører. jeg blev opereret, og de fik mig vågnet op igen! jeg måtte ik ride før til januar. så kim red ariel, og en veninde gjorde det også ! da jeg så kom tilbage var det som om ariel og jeg ik rigtig ku sammararbejde. vi sprang stadig mb-ma til træning, men jeg var også blevet for stor så jeg valgte desværre at stoppe med hende d. 1 feb 2007 ! min væreste dag. jeg græd og jeg græd . ariel var den bedste !

og jeg elsker hende stadig overalt på jorden, men jeg ved hun har det rigtig godt ved sin nye ejer EMILIE MØLLER RAND..
Ariel blev efter 4 stævner med sin nye ejer Emilie, B-pony. Siden da er de blevet nr. 6 individuel til sydjysk, og i år (2009), vandt de sydjysk mesterskab for hold!
Ariel og Emilie skal ride DM i juni månede.
Kommentér på:
Anden særlig race Ariel ( solgt )
Annonce