{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Athos. [Tidl. part] 2001

2.534 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linnea Albrechtsen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. maj 2008


Haflinger Athos.

Fødselsår:
2001
Højde:
Omkring de 146.
Temperament
Dejligt, roligt temperament under ridning, men stadig med noget 'go' i ham. Du kan "tænde" ham op som du vil.
Gangarter
Skridt: Over middel.

Trav: Over middel.

Galop: Over middel.

Træder godt over i alle gangarter.
Stævner
Ser frem til en masse stævner! :-)

Vi er allerede med i bredderidning 2012, og kvalificeret videre med kvadrillehold til Vilhemsborg!

Dato: 17/03-2012.
Type: Breddestævne.
Klub: SLRK.
Klasse: Kvadrille.
Placering: Ingen placering, da vi ikke red mod nogen.
Kommentar: Det var mit og Athos første stævne - og udestævne for den sags skyld. Han klarede turen så fint, og kunne bare stå og kigge inde i trailerne med lidt ventetid. Da vi kom ud/ind på banen, gik han bare og var rigtig dygtig!

Dato: 7/04-2012.
Type: Breddestævne.
Klub: VRCL.
Klasse: Kvadrille.
Placering: Ingen placering, da vi ikke red mod nogen. 62% i obligatoriske program & 67 % i küren.
Kommentar: Han var dygtig, men spændte lidt inde på banen pga. noget pynt der hang på væggen, men han hoppede eller "dansede" ikke. Var lidt træt til sidst i küren, så havde lidt svært ved at følge med, men han var super sød som altid!

Dato: 28/04-2012.
Type: Breddestævne.
Klub: SLRK.
Klasse: Kvadrille.
Placering: Ingen placering, da vi ikke red mod nogen.
Kommentar: Super fint stævne. Han lavede ét af hans "løbe numre" under opvarmningen, som han ellers ikke havde lavet i lang tid. Han var lidt mere vågen end sidste gang han var her, men dygtig det kan jeg ikke komme uden om han & hele holdet var!

Dato: 17/05-2012.
Type: Klubstævne / spring.
Klub: MBRK.
Klasse: 30 cm + LE.
Placering: 4 fejl i 30, 0 fejl i LE med 38 sek.
Kommentar: Det var vores første springstævne sammen, så var meget spændt på hvordan han tog det hele, også nu hvor det var ude fra klubben. Han var helt kold over for alting, men løb med mig inde på 30'eren så fik ikke lige løftet benene.

Dato: 23/06-2012.
Klub: VRCL.
Klasse: Holddressur + 70 cm.
Placering: 3 plads i holddressur & 1 plads i spring.
Kommentar: Athos klarede det hele rigtig fint, og gik som han skulle. Havde ikke regnet med han havde energi nok til springningen, men han gik så fint.

Dato: 29-06/2012 - 01/07-2012
Klub: VRCL.
Klasse: Kvadrille
Placering: 5 ud af 6.
Kommentar: Athos klarede det rigtig godt både lørdag og søndag, og lod sig ikke bemærke af lidt larm og mange mennesker overhovedet. Dog om søndagen var det lidt svingende da han ikke gad så meget på opvarmningen, men til gengæld løb lidt inde på banen - skidt pyt, vi lå til nummer 3 om lørdagen. :-)

Dato: 11/08-2012.
Klub: VRCL.
Klasse: LE & LD.
Placering: 3 plads i LE (31 sek.) - 8 fejl i LD.
Kommentar: Havde en super skøn pony i dag, dog var han lidt træt nogle gange under begge klasser, og var lidt svær at vække - dog stod solen også på i dag - hvilket også var grunden til fejlene i LD'en. Kunne ikke forlange mere af ham, han har klaret det SÅ fint!

Klub: VRCL.
Klasse: LE & LD.
Placering: Dis i begge klasser.
Kommentar: Det var overhovedet ikke vores dag i dag, og jeg havde SLET ikke set det komme! Athos virkede MEGET forvirret og nervøs og løb derfor med mig inde på banen i ren angst, og vi fik en del stop. Jeg faldt af i LE'en, og fik 3 stop i LD'en. På opvarmningen var der ingen problemer mærkeligt nok.

Dato: 21/10-2012.
Type: Dressur.
Klub: VRCL.
Klasse: LD2 & LC3.
Placering: 1 plads i LD2 med 67,78% samt klubmester, & 2 plads i LC3 med 64,58% samt klubmester.
Kommentar: Dette var Athos og mit's første dressurstævne, og var så spændt da vi primært går mest op i dressur da han er et dressuremne :-). Han var SÅ sød, og det var noget helt andet end springstævnerne. Han var så rolig, afslappet - og gik simpelthen så flot! Han var en stjerne! :-)

Dato: 3/11-2012 - 4/11-2012
Type: Springkursus hos Søren Knudsen
Klub: VRCL.
Kommentar: Han klarede weekenden igennem selvom kondien trængte lidt på om søndagen, men vi fik en masse gode råd med på vejen, og vi fik prøvet lidt af hvert.

Dato: 25/11-2012
Type: Dressurkursus hos Lisbet Seierskilde
Klub: VRCL.
Kommentar: SÅ fedt et kursus, hold da op hvor lærte vi meget! Ih, hvor kommer det til at gavne os meget i fremtiden. Lisbet er SINDSYG dygtig!

Dato: 16/12-2012.
Type: Spring.
Klub: VRCL.
Klasse: LE & LD.
Placering: Dis i LE & lå til 5 plads i LD ud af 9, med tiden 32 sek. (4 fejl)
Kommentar: Athos & jeg har haft en masse problemer til springstævnerne efter indendørs sæsonen er kommet. Han bliver desideret bange når han kommer ind på banen, da han bliver meget forvirret af at komme fra en lidt stresset opvarmingsbane, til et andet ridehus bare uden heste. Vi har derfor ikke fået nogle 0-runder i indendørssæsonen endnu .. Denne gang havde vi skiftet bid på ham - til 3 rings bid - da han løb meget med mig, og han var så stærk så jeg ikke kunne dreje ham, og i LE'en prøvede han det samme som til sidste stævne, dog fik jeg ham igennem banen - dog med dis, hvilket er ligemeget for mig - men i LD'en klarede han det hele SÅ flot! Vi fik - ENDELIG!! - en fejlfri hovedrunde, dog med 4 fejl (bom) i omspringningen, hvilket var ret ligemeget da jeg er så stolt over at han endelig kunne slappe af, og ikke stressede op.

Dato: 27/01-2013
Type: Spring
Klub: VRCL.
Klasse: LE + LD.
Placering: 4 fejl i LE, & 2 plads i LD med tiden 39,6.
Kommentar: ENDELIG fik vi en placering i indendørssæsonen. Vi har haft problemer med at han blev rigtig bange og nervøs når han kom ind på banen, og at det hele gik koldt for ham. Men ENDELIG fik vi en fejlfri og god tur sammen. Er rigtig stolt af ham, og regnede slet ikke med at det ville gå så hurtigt med at vi fik ham til at slappe af til stævnerne. :-)

Dato: 24/02-2013
Type: Dressur
Klub: VRCL
Klasse: LD2 + LC2
Placering: 2 plads i LD2 med 66,6 % & 5 ud af 12 i LC2 med 61%
Kommentar: Athos var utrolig rolig selvom det kun var vores 2 dressurstævne, dog spændte han mere op på banen i LD'en men slappede mere af i LC'en. Alt i alt, super dygtig pony som altid!
Stamtavle
Ingen.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg fik halvpart på Athos d. 29 Februar 2012, og han står ude på Vemmelev Ridecenter.

Han havde ikke stået der i så lang tid, og jeg skulle ride ham en dag, fordi vi skulle se om han var halt. Det var første gang jeg satte mig op på ham, og jeg må sige at jeg var solgt! Han er en fantastisk pony, der har et godt temperament og vilje til det hele :').

Det går rigtig godt med Athos og jeg, og jeg har så småt fået godt styr på ham, så han løber ikke med mig lige så meget mere. Der er sket SÅ mange forandringer med ham både i dressur og spring! Han løfter sig mere, og går mere kontrolleret, og i spring går tempoet bedre :-)

- D. 24 Maj 2012: Vores første udendørs springtræning på græs. Han klarede det super godt, og lod sig slet ikke mærke at det var første gang han var dernede. Han sprang alt, havde tempo på også fik vi også sprunget trippelbar på omkring de 60 cm første gang :o).

- D. 25 Maj 2012: Det skulle rigtig være dressurundervisning, men blev lavet om til hygge og fjol med noget ponygames. Man skulle nærmest tro at Athos havde prøvet det før, sådan som han galoperede gennem hele banen som en leg. Ih, hvad kan den pony dog ikke finde ud af <3.

D. 29 Juni 2012: Nu tager Athos og jeg til landsfinalerne på Vilhelmsborg indenfor bredde ridning, hvor vi jo debutere Kvadrille med 5 andre skønne piger og heste. Gud, hvor jeg glæder mig!

----------------------------------------

D. 21 Marts 2013 blev Athos sendt tilbage til heste handler Lars Frederiksen, da det var meget få der kunne ride ham uden han lavede ballade. Jeg har ikke ord for hvor meget jeg savner ham, og selv ikke den typiske lange "roman" kan ikke beskrive det. Han var helt sin egen og han havde lært så utrolig meget, bare på det ene år jeg har redet ham og det er helt sikkert derfor jeg har knyttet mig så meget til ham. Håber jeg finder frem til ham og hans nye ejer i fremtiden :-).


D. 28/09-2013 *NYT*
Jeg så endelig Athos i dag efter 6 måneders lang søgen og uroligheder. Han har det som blommen i et æg, og bare at se hvor glad han havde det og var har aldrig gjort mig så lykkelig! :-).
Kommentér på:
Haflinger Athos.
Annonce