{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Moonlight [Tidl. hest] 1994

2.251 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Moonlight

Fødselsår:
1994
Højde:
Hun er en kat. 2 pony
Temperament
Hun er en dame med sine egne meninger og får hun ikke sin vilje så der en lang magtkamp til før hun overgiver sig, men hun er samtidig den sødeste pony overfor børn og hun forstår at opføre sig pænt overfor børn eller mindre erfarne ryttere. Hun er meget elsket af små børn netop fordi hun er så sød og rolig. I ridningen er hun meget nem at tænde, hvilket til tider kan være lidt svært at håndtere men hendes energi kan blive udnyttet på en positiv måde.
Gangarter
I forhold til hendes størrelse så vil jeg sige at hun har udmærket gangarter som kan gøres bedre ved at tænde hende… Især hendes galop er god.
Stævner
Vi har kun været til stævner da mulle og jeg var yngre men vi regner med at tag til nogle stævner herhen på sommeren 2012( Selvfølgelig udenfor klassen)
Stamtavle
Nej desværre, men der er i hvert fald islænder og new forrest i hende.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Startede med at have delpart i hende i 2005-2006 hvor jeg egentlig var meget bange for hende og turde kun skridte på hende. Hun har en rigtig bisse dengang og sparkede ud efter os på folden, og var sur i boksen, vi fik heldigvis en horsemanship kvinde ud som lærte os hvordan vi skulle blive lederen i stedet for at hun skulle overtage magten over os. Der gik rigtig langtid før at jeg begyndte at mærke forskel men det virkede og jeg blev meget mere tryg ved hende, men der er gået mange år før vi har nået til det som det er i dag. I 2007 købte jeg hende for min konfirmationspenge og har aldrig fortrudt det!
Hun er ikke en pony som enhver kan ride eftersom jeg selv har redet hende op, hun var dog tilredet da jeg købte hende men hun kunne ikke galoppere på den ene volte og hun var MEGET stiv og hård at ride, men jeg tog kampen op imod hende, selvom jeg til tilder havde lyst til at give op.
Mulle vil altid forblive ved mig og sælger hende aldrig!
Kommentér på:
Anden særlig race Moonlight
Annonce