{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Blacky<3 solgt [Tidl. hest] 2001

8.679 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony Blacky<3 solgt

Fødselsår:
2001
Højde:
1,48 med 4 sko
Temperament
Hun er meget rolig..
Gangarter
Over middel
Stævner
Dressur:

MRR LC1:Delt 1 plads 58,75%
MRR LC2:Ingen placering 66,09
MRR DISTRIKSTÆVNE LB1:
NTR LC2:62,61 - 3 plads+50,-
NTR LB1:58,93
NTR LB2:54,83
MRR:LB1:
NTR LB1:67,75 2 plads

SPRING:
MRR Minispring:For langsom
MRR LF:For langsom
MRR LF:For langsom.
NTR: LD: Nedrev.
MRR STILSPRING:
MRR: LC Spring : var ikke hurtig nok




Stamtavle
Der er ingen familie i :/
Køn
Ja hun er MEGET køn .
Ej en DEJLIG hoppe<3
Bemærkninger
HISTORIEN:
Hun kommer og er født i holland, og blev transporteret til Danmark til en heste handler hvor jeg tilfældig fandt hende på hestenettet og ville meget gerne se hende.. Da jeg fik hende havde hun ingen muskler og så lidt sløv ud! Men nu har hun sq fået muskler ;) Da jeg fik hende var hun kun redet, nu er hun redet til ;) Blacky er 99-100% trafik sikker, og går op i en heste trailer og lastbil med et smil C: Hun kunne ikke bøje nark da jeg fik hende, og hun kunne ikke finde ud af at komme i højre galop men hun er blevet MEGET bedre...
Jeg fik Blacky i Maj 2006
Det er snart et år siden :)

Blacky er en Hollandsk sportspony!

UDSÈENDE:Sort med hvid stjerne til højre hvis man kigger forfra =) hun har 3-4 sokker . hun har fire sko på, (Hun har hvide hove), . Kat 1 En dejlig ponµ .

VÆREMÅDE:
Hun kan ikke lide at være alene i skoven, men hun kan godt gå derude alligevel . Hun er en dressur pony<3Hun vrinsker meget og har en dyb stemme , hehe . Hun er normal tilpasset. Hun er 5 år, Men efter "reglerne" altså 1 januar er hun 6 år nu. ... .


STALD:
I stalden er hun noget a et Dampbarn, hun er bare helt urolig! Når jeg skal rense hove kan jeg sige FuZ så lægger hun sin hov lidt på skrå, men hun hænger siig bare i miigXP


SPRING:
Den har sprunget 1 meter, med mig på. Og har ikke løs sprunget den før.
Hun har refyseret en dag hvor jeg sprang højde spring, så blev det over en meter og hun løb ved siden a. Men det var denne ENE gang :P Hun er ved a blive bedre til at springe, men d. 21 febuar skulle jeg lige prøve at springe uden en pisk overhovedet, så gik det for langsomt, og hun landte midt i et spring, og der var et spring ligeefter så hun refyserede på en måde, men hun var ved at falde, og bommen røj med et stykke og jeg fald a .. hehe.
Har prøvet at springe Triple Bar . Det var sjovt :)

DRESSUR:
Blacky er nem at få ned, man skal bare lave små hak i dens ene tøjle. Det er det mange gør forkert hvis de skulle prøve hende. Men hvis de gjorde det ligesom mig, så er den DEJLIG=) når jeg lige starter med at bruge mine ben til at styre er hun rigtig god til at lytte efter dem;) Jeg kan få hende til at sjangsere, men ikke altid hun for bagbenene med .
Hun kan gå sidelæns i skridt, men ikke altid hun vil ..
Jeg er i gang med at lære hende at øge rigtigt med lidt strækkede ben, og det går godt fremad..<3


JUL: Blacky har fået é´n adventsgave som er en salt sliksten, i julegave har hun fået, en pose hjemmelavet hestegodbidder, en pose gulerødder, et træktov, nogle æbler, en grime, en hovrenser, en pose købte hestegodbidder, jeg tror nok det var det :P hun fik det før tid, hehe..
(^_^)

TERRÆN:
I skoven,
Hun kan ikke li' at være alene hest i skoven, hun vil hellere være sammen med andre heste. Hun er ALTID klar på en lille jord tur, men man kan let stoppe hende igen :)
Jeg elsker Blacky, og hun er MIN MIN MIN, Lær det! Hah :P

BLACKY's LIVRET
Blacky æder ALT hvad hun kan komme i nærheden af! Hun elsker ferskner, bananer, gulerødder og hun æder endda noget af min kritik(papir)!

B læret<3
L ækker<3
A ltid yndlings pony<3
C harmerende<3
K ælen<3
Y ndig<3

|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .',



Blacky STOD på MRR i Nykøbing M.

HUN ER BLEVET SOLGT TIL NORGE.
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Blacky<3 solgt
Annonce