{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Wham Toustrup 2007

2.302 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Vinka & Wham <3*
Kvinde | 38 år | Oprettet: 26. mar 2008


Frieser Wham Toustrup

Fødselsår:
2007
Højde:
165
Temperament
Wham er en drengerøv, uden lige. Han har arvet hans mors rolige temperament, med en gnist fra faderen.

Wham er en dejlig dreng, som godt kan lide at blive nusset om, men det skal alligevel ikke tage for lang tid, for så bliver man utålmodig ;o)

Wham er lidt mystisk af og til - på den sjove måde. Hans lidt underlige temperament, er nogen gange til at falde af ham, af grin over :)
Gangarter
Skridt: Omkring middel. Vil gerne have lidt mere fremad-søgning og lidt mere tempo :)

Trav: Over middel. God rygsving, høje knæløft, afslappet, god rytme. :)

Galop: Over middel. God op-ad-bakke og fine bagben
Stævner
Wham er kåret med en 2. præmie i følbog.

Langfredag 2012 skal vi til påskeridt. ca 15 km. Det bliver spændende.
- Han var bare super dygtig. Træt, men opførte sig, som Wham nu gør :b

Stævne sallingsund hesteklub d. 23&24/6-12.
LD2 lørdag: 64,44 %. 2 plads. Han var rigtig sød og det gik super godt.
LD2 søndag: 66,66 %. 2 ud af 3. Han gik endnu bedre. Var en smule mere oppe og køre, men alligevel var han mere afslappet end lørdag. Er super stolt af min "lille" dreng :D

Langfredag 2013.
Igen er kanon tur. Han var jo eksemplarisk, at have med..
Nårh ja, og så fik vi jo førstepladsen ;) (vi var på et godt hold).

Sallingsund hesteklub D-stævne D 22 og 23/6-13.
Mig lørdag: LC2: 65,68% - 2. plads (6 i klassen). Han gik rigtig fint.
Tanja lørdag: LC3: 61%. Han var sød, men lidt en bandit, til at springe an i galop.

Mig søndag: LC3: 61,04% - 1 uplaseret(nr 2, 4 i klassen). Han har i dag fået tilnavnet v-power. Jøses den energi.
Tanja søndag: LC2: disket. Hun red fejl 4 gange. Han var fuldstændig oppe og ringe, med alt hans energi. Men sød det var han ;o)
Alt ialt en god weekend. Ingen ballade der. Men måske han skal have noget foder, med knap så meget go i, til anden dagen næste år ;op

D stævne SSH D. 20 og 21/6-15.
Lørdag: LC3 x 2 :b Den første til 72,4% = 1. plads :D den anden til 70,2% (nr. 2 ud af 2 :b)
Søndag: LC3 til 68,2% = 1. plads :D LB2 til 68,4% = 1. plads :D. Den sidste LC3 lørdag og LB2'en søndag var en cup vi red (der var dog kun to i denne cup). Det antal point der skilte mig og den anden rytter var 0,54 point, så det var tæt 8-)
Alt i alt en rigtig god weekend :)
Stamtavle
Mor: Rinskje
Far: Tsjerk 328.

FF: Feitse 293
FM: Wijkje

MF: Reyert 337
MM: Maaike P.

Stamtavlen er lang :o)
Fuld stamtavle.
Køn
Vallak. Og en køn og dejlig en af slagsen ;o)
Bemærkninger
Efter 5 lange år, er Wham ENDELIG blevet min. Har kendt ham helt fra føl og har altid haft, et godt øje til ham.

Da jeg kiggede efter hest for 2 år siden, valgte jeg at købe en anden, og det fortrød jeg. Ikke at jeg fortrød at jeg købte Jasmin, men fortrød, at jeg ikke købte Wham :o)

Wham er en drengerøv og er meget legesyg. Han kommer altid ind fra fold med skræmmer eller fletninger der er gået op. Han kan ikke lade være.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og opleve mange ting med ham. Vi skal på mange ture til vandet, ud og starte stævner og rigtig hygge.

Jeg overvejer at lade ham kåre en gang i løbet af de næste par år. Der skal lige spares lidt op til det.

Der vil løbende komme mere om Whams og mine eventyr :o)

Fredag d. 7/9-12.
Kan så absolut kun være stolt af min dejlige dreng. Efter en lidt sløv sommer, hvor det ikke er blevet til så meget ridning, er vi nu godt i gang igen. Vi har fået ny Ridelære, Stine Døssing, og hende er både Wham og jeg meget glade for. Hun er god til os og bare efter to gange, er der sket store fremskridt.
Wham har tabt mig en gang eller to efterhånden. Drengerøv. Han er pludselig blevet bange for alt, men det er vi også ved at have styr på igen. Skønt :)
Wham skal nok vise sig at blive alletiders dressur hest. Når vi først får 100% styr på galop, så blir han en stjerne. Om ikke andet, er han i hvert fald min stjerne. :D

D. 22/1-2013.
Lidt nyt, fra vores eventyr :)
Vi har haft en pause fra ridningen her hen over julen. Jeg har haft lidt problemer med ryggen, så det er blevet til meget lidt seriøst ridning. Men det har vist sig, at være godt, for både Wham og jeg. Vi har virkelig fundet melodien og han rykker sig, for hver gang vi arbejder. Dejlig fornemmelse :D
Sadlen har jeg afleveret hos brdr. Vestergaard, for at få den tjekket. Der er noget galt med den, men kan ikke sætte finger på, hvad det er. Håber du, at de kan give mig en forklaring :)

D.29/3-13.
Jeg elsker jo den hest. Lige meget, hvor længe han står stille, er han lige til, at tage ud af boksen, sadle op og vi begynder, hvor vi slap sidst.. Det er jo fantastisk :)
Vi rider, alt det vi har tid til og Wham nyder jo, at komme ud og bestille noget. Han gør ALT , hvad han kan, for at behage mig.. Han er min stjerne og en af de 4 "mænd" jeg elsker højest her på jorden ;) (han må dele med min kæreste, far og hund :b).

D. 8/6-13.
Vi er ved at træne til stævnet her i juni. Det går rigtig godt. Galoppen er ved at være okay - går stadig noget stærkt -, men synes faktisk vi har gjort et rigtig godt stykke arbejde, her i løbet af den sidste måneds tid. :o) må indrømme jeg er lidt stolt ;o) <3
Ellers går han egentlig bare og blir sommerfed.. Græsset er ALT for godt lige nu, så vi kæmper med græs-tønden.. Hvilket er endnu er charme, ved mig dejlige dreng :o)

D. 7/12-2013.
Wham har fået en dejlig part. da jeg er gravid og har lidt svært ved, at blive ved med at ride :) Hun hygger rigtig meget om ham og han elsker det. Han opfører sig rigtig pænt og går ganske godt i tiden.
Til juleafslutning, skal han ride opvisning med min veninde, sammen med hans søster Texas. Det bliver rigtig godt. De skal klædes ud, som hekse og "hekse-heste". Masser af glimmer og charme. Det bliver så godt. Så har de bare af, IKKE at se for mange spøgelser i den ridehal. Det har de det med, de tossede Frieser-søskende.. :p De tre helsøskende Filur, Wham og Texas, kan virelig gejle hinanden op, til undervisning. Hehe.. Det er så spøjst :D
Ellers går han bare og hygger sig. Han bliver ældre og det er tydeligt at mærke på ham, mht ridningen. Dog er han ikke alderssvarende redet, men vi har resten af livet sammen, så mon ikke vi når de stævner, vi skal nå med tiden. Potentialet er der i hvert fald. Vi skal bare øve os ;)

D. 2/6-14.
Uhhha... :) jeg fødte for 6 uger siden en dejlig pige <3 af gode grunde har jeg ikke redet i godt 5 mdr, men har i torsdags og i dag været på ryggen af ham og hvor var det bare en fed fornemmelse :D så skønt at komme lidt i gang.. Vi skridter dog kun, da jeg har ondt endnu efter kejsersnit :)
Har i dag haft kandar på ham, for første gang. Det sagde han ikke noget til og han gik rigtig fin. Det er bare for sjov at vi prøver det :)
Hans part og ham, de hygger.. De får undervisning og rider i naturen.. Det er så skønt at se dem sammen <3

D. 15/1-15.
Det går jo godt. Er kommet godt i gang igen. Rider alt det jeg har tid til. Nogen uger er det en gang, andre er det 3-5 gange. :)
Vi havde meget vi skulle have styr på, efter at hans part stoppede med at ride. Han havde fået lov til at gå som han ville, og det har krævet lidt, at få ham tilbage på sporet. ;) det er lykkedes og er så glad.
Han er den bedste hest og ville ikke bytte ham for noget andet <3

D. 22/3-15.
Vi har stor succes med at ride tur alene lige i tiden. Har ikke rigtig turde, siden jeg faldt af og Wham blev bange for biler for to år siden, så man må sige, at jeg er MEGA stolt. Vi nyder det begge to rigtig meget.
Jeg regner med, at vi skal starte stævne til juni i vores egen klub. Jeg ville rigtig gerne starte LB2 og LB3. Bliver spændende at se om vi bliver klar :)
Kommentér på:
Frieser Wham Toustrup
Annonce