{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Pourquoi van stal elisabeth 2005

15.895 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gitte O
Kvinde | 53 år | Oprettet: 20. dec 2007


Frieser Pourquoi van stal elisabeth

Fødselsår:
2005
Højde:
165 cm
Temperament
Opmærksom men fornuftig
Gangarter
Over middel
Stævner
Her i vinter 2017/2018 har vi fået redet noget mere end vi plejer om vinteren da vi nogle gange om ugen er kørt til større ridehus :)
Nu kommer foråret snart og der er allerede skrevet en del shows ind med Frieser kvadrillen :)

Hold nu op ............. nu er det snart dyrskue 2017 så der er hurtigt gået endnu et år :) Vi har som sædvanligt haft travlt hele året med arrangementer som show, rideture I forbindelse med knæk cancer, juleture. photoshoot`s. Børnefestival I Ringsted, Middelalderfestival og meget meget mere. Hele 2017 står også på rigtig mange shows rundt omkring på Sjælland, eskorte til konfirmationer, juleture og andre spændende ting :) Vi glæder os til at hilse på Jer rundt omkring I landet og få en hyggelig sludder :)

Nu er dyrskuet 2016 overstået og det var nogle dejlige dage. Vi har så heldige at få en sponsor ............ så Pourquoi er nu sponsoreret af www.kronborggaard.dk som er en lækker lækker rideudstyr butik I Nordsjælland :) Derudover blev vi også spurgt om vi ville deltage I et bryllup til sep 2016 hvor en brud skal ride til sin kommende mand på en strand........det bliver spændende :)

Da der manglede starter til Frieser Øst stævnet I april 2016 tænkte jeg at jeg godt kunne starte et par klasser på Pourquoi og det gik super godt han er en sød dreng at have med I byen :)

Der er gået lang tid siden sidste opdatering. Pourquoi en en frossenpind :) så om vinteren får jeg ikke redet så meget. Nu er sommeren 2016 ved at være på vej og vi skal igang med årets shows :) Jeg har fået redet en masse ture så vi er blevet rigtig godt til at se forskellige ting :)

I går søndag d. 16 november 2014 var jeg til Frieser Øst efterårs stævne og starte en LD1 og LD2 på Pourquoi. Vi vandt LD1 med 73,06 % og fik samtidig også ærespokal for at ride til højeste procent på dagen :) dygtig dreng :)

Ja hvad er der sket siden sidst.....der er næsten gået et år. Vi var til kåring her i juli 2014 hvor jeg var så heldig at få kåret Pourquoi Ster :o)

I dag d. 10 november 2013 har vi været til Photoshoot for første gang med Pourquoi. Han skulle fotograferes med en model (Faune) af fotografen Line Madsen Vi var meget spændt på hvad han ville "sige" til det men det gik så godt og de var super tilfreds med hans indsats....er SÅ stolt over ham :)

Årets sidste show er redet til Gørlev marked september 2013

Så har vi været ude og ride show igen. Vi var lørdag d. 31 august i Ringsted og ride show til Frieser kåring Øst 2013 og i denne weekend d. 7-8 september har vi været til St. Hestedag.

Det var en hyggelig skridt tur igennem Gørlev by til deres marked.

Næste arrangement er Gørlev hesteoptog d. 6 juli

Så er der gået ca. 9 mdr siden sidste opdatering og hvad har vi lavet.......ikke så meget i løbet af vinteren. Vi har ikke redet så meget som vi burde.....vi har dog redet et par show....senest Roskilde Dyrskue 2013 og Dyrenes dag i Slagelse 2013 hvor vi var udstillet i lille fold for publikum hele dagen

Første weekend i sep 2012 stod den på St. Hestedag hvor vi om lørdagen startede med at udstille Pourquoi hvor vi var så heldige at gå fløj, blive udtaget til at dyste om at blive dagens bedste hest og også udtaget til at deltage i mønstringskonkurrence. Vi fik i et 9 tal i helhedsindtryk og et 9 tal i mønstring. Vi blev nødt til at melde fra til mønstringskonkurrencen da vi skulle i ringen og ride show med sort guld og frieser øst. Senere på dagen skulle vi så i ringen og dyste om at blive dagens bedste hest hvor alle de udtagne gik på ring........pludselig var mange sorteret fra og 3 var tilbage og den ene var Pourquoi og mig :o) Vi skulle mønstre i trav også og jeg løb alt hvad jeg kunne og det var åbentbart nok for vi blev valgt til den bedste slet slet ikke til at forstå lige til at starte med men hvis jeg skal prale lidt er han en lækker dreng :o)
Søndagen gik mere stille for sig for der skulle jeg kun ride show og det klarede drengen også ligeså fint som om lørdagen, så det var en rigtig dejlig weekend.

Idag d. 14 juli 2012 har vi været til kåring med Pourquoi. Vi endte med at gå fløj og komme i stambog med en 3. præmie :o)

Juni er gået stærkt og vi har nået at være med til Roskilde Dyrskue hvor vi har redet show sammen med SORT GULD og samtidig var vi udtaget til at repræsentere Frieseren ved Roskilde Kvadrillen. Pourquoi var meget fremadgående og var kke helt vild med højtalerne oppe ved tribunen på dyrskuet men jeg lagde ørepropper på ham som søndagen og det gik meget bedre. Idag d. 24 juni har været til Dyrenes dag i Slagelse hvor jeg med det samme lagde ørepropper på og han var rigtig sød men stadigvæk en frisk dreng :o)

Vi har haft lidt sadelproblemer da den sadel Pourquoi har gået med egentlig er til Janus, så Pourquoi fik lidt ømme muskler i den ene side. Nu har vi fået sadlen rettet til til ham og vi starter lidt forfra da han kan "huske" at den gjorde lidt aus.

Maj 2012 det går fremad med dressuren men der er stadigvæk et godt stykke vej....vi får ros af vores 2 trænere. Min daglige træner Katja Olsen og når vi er nok til at lokke Jan Sjørslev over fra Fyn er vi også med der :o)

Har være til nogle kørestævner med sin tidligere ejer. Jeg har været til 2 dressur stævner indtil videre men har planer om flere :o)
Stamtavle
Far: Brend 413
Mor: Anca van Stal Elisabeth
Morfar: Anton 343
Far:
Brend 413
Mor:
Anca van stal elisabeth
Morfar:
Anton 343
Morfars far:
Oege 267
Morfars mor:
Iduna
Mormor:
Cindy t.
Mormors far:
Dirk 298
Mormors mor:
Jessyca


Køn
Vallak
Bemærkninger
Planen er at Pourquoi skal ud og gå nogle stævner men primært skal han ud på en masse skov og skridt ture samt være showhest sammen med Sjællands Frieser Kvadrille "SORT GULD"
Kommentér på:
Frieser Pourquoi van stal elisabeth
Annonce