{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Bredmoses Donna(Himmelhest) [Himmelhest] 2004

2.563 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sandra w
Kvinde | 41 år | Oprettet: 3. mar 2009


Dansk Varmblod Bredmoses Donna(Himmelhest)

Fødselsår:
2004
Højde:
170
Temperament
opmærksom
Gangarter
over middel,især hendes trav.
Stævner
ingen kun kåring.
Donna er kåret DS i DV med 7 i helhed.
Stamtavle
Far: De Noir.
Mor: Akita C (B hest i spring)
MorFar: A-dur
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg startede med at skulle passe Donna for min svigermor( avler) da den dengang havde stået stille i knap 2 år, jeg havde dog en dejlig hest i forvejen ( traver hoppen lizetta også på hg) efter 1 1/2 mdr var Donna klar til at komme igang, jeg sadlede hende op og satte mig bare op, Donna stod bare stille og ventede på jeg gav hende lov at gå frem, jeg var dybt forelsket i denne dejlige hoppe. Min kærestede ringede til hans mor og fortalte at jg var igang med at ride Donna nu uden problemer, da fik jeg så et tilbud på hende jeg ikke kunne sige nej til, okay pengene var der ikke men skulle nok skaffe dem koste hvad det ville. Min traver røg på nettet og hun var ret hurtigt solgt( desværre til den forkerte mit sind snød mig øv øv) og den 11/12-2009 var Donna min.

Donna er en super dejlig hoppe, der er begy.ø.øøøøøøøøøndt at komme på tur så snart vejret tillader det, og det nyder hun i fulde drag, og ikke bange for noget.Hun er en hoppe der gerne vil frem, og elsker at lave noget, dog må man ikke presse hende for meget, for så stritter hun gerne imod, så hun skal egentlig bare rides godt frem med en masse ros, så har man en super god dressur hest.

>Donna elsker at springe og har virkelig arvet morens talent.

Jeg er super glad for min Donnamus, som hun i dagligttale bliver kaldt af os alle.
Hun elsker at blive nusset om af både de voksne men også min datter på 8år.
Vi er ved hende hver dag og pudser og plejer hende alt hvad vi kan.

22/3-12 var vi på tur, min veninde Camilla red Donna og jeg cyklede ved siden af og tog billeder, nej hvor donna nød det gode vejr, og som belønning fik hun lov at komme på fold inden middagsmad, og rulle sig uden dækken, dejligt at se hesten sådan.

27/3.2012.

HURRA HURRA så har Donnamusen fødselsdag i dag.

29/3.2012.

Donna har nydt de sidste par dage med solskins og masser af fold tid,uden dækken, i dag er vejret dårligt så på med dæknet igen øv øv.
Hun har haft en uges tid fri nu pga brunst, de kære forårs brunst kan nu være ret twiggy ved hopperne hihi.

Elsker min Donnamusen.

21/5-12.

i går var jeg ude og ride Donna, efter knap 2 mdr, hun var bare super sød, kunne sadle hende op, stige op fra en stol, og bare ride løs, hendes anspring til galop var perfekt, hun søgte fint ned, og det gik stille og rolig afsted, er bare så stolt. Men puha hendes trav den kan jeg bare ikke holde til,den er bare så stor i forhold til mine små korte ben.

Min datter skridtede hende af bagefter, og red selv rundt på ridebanen. Billeder kommer senere.


Så er beslutningen taget, Donna skal have fred, vi venter på dyrlægen ringer med tid og dato, Donna vil blive aflivet sammen med hendes bedste makker lady like.

19/6-12

Puha så er det i dag og og lady tiger på de evige græsmarker sammen,jeg fatter det ikke rigtig at jeg har taget den beslutning, men dyrlægen siger der intet er st gøre mere, og gnisten i dine øjne er gået ud.

Jeg er ufattelig ked af mit valg, og vil aldrig glemme dig, it navn vil blive forvigt på min fod med en tattoo,du var og er min drømmehest.

Donna mor elsker dig.

R.I.P min skat, håber du har det godt der hvor du nu er.

Dyrlægen,startede med at tage lady,jeg stod omkring 19-15 min inde ved Donna,i boksen,nussede og krammende hende,hun virkede meget urolig,Camilla som brugte donna til turrining,var der også, og min mand, da dyrlægen kom,gik jeg i panik, Donna fik en bedøvelse, og så skulle det gå hurtig,vi kom derhen hvor lady allerede lå, og da var Donna næsten så bedøvet at hun var ved at vælte, der begyndte jeg at græde, så fik donna sprøjten,og hun gav sig og lage sig ned, da knækkede vi tre sammen, vi græd,da det så meget voldsom ud, hun lage sig på ladys ben( lady måtte ikke tage afsted uden hende)' Camilla og jeg sad os ned til Donna og nussede hende ved mulen og det ene øje, det var virkelig hård, efter 10 min,måtte dyrlægen give Donna en sprøjte mere, hun kæmpede rigtig meget, i alt tog det 10 min før der ingen hjertebangen var mere det var de længste 10 min i mit liv, Camilla gav Donna et kys på mulen( jeg kunne ikke mere) og der blev lagt pressening over dem begge, og vi gik ned til bilen og trøstede hinanden.

Da min datter kom hjem,græd hun med det samme, og hun har grædt rigtig meget,lige som os andre, jeg savner Donna ubeskrivelig megethåber hun tilgiver mit valg, men er sikker på hun er et godt sted uden smerter.


21/6-12.

Donna vi savner dig helt ubeskriveligt meget,vi snakker rigtig meget om dig,og tårene triller hvergang ved os alle.

Håber din sjæl lever vidre i boksen og du vil passe godt på Lara,din legekamerat derhjemme,i kunne aldrig uden hinanden,hun kommer ned i din boks,så hun kan få kærligheden som vi gerne vil give dig.

Håber du,lady og Donni,som også er kommet op til jer hygger jer og rigtig meget. Hils din søster Danna.

Mor elsker dig og vi vil aldrig glemme dig.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Bredmoses Donna(Himmelhest)
Annonce