{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Vicktor 2002

8.281 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanine
Kvinde | 30 år | Oprettet: 12. sep 2006


Dansk Varmblod Vicktor

Fødselsår:
2002
Højde:
Jeg vil tro han er omkring 168-170 cm. Han virker meget høj når du står foran ham, fordi hans hals er sat meget højt.
Temperament
Vicktor er en vågen og til tider tændt dreng, men han er dog altid til at styre :-)
Gangarter
Skridt: han skridter han super godt igennem. Dejlig energisk og med stor overtræden.

Trav: Vicktor's trav er stadig i stor udvikling. Han løfter sig super fint, og er især rigtig god til at sætte sig bagtil.

Galop: han har en enorm stor springende galop. Hans galop er sååå skøn at sidde i.
Stævner
Efter blot en måned sammen, valgte vi at starte i en LA-cup, hvor vi startede to klasser i én. I LA1'en blev han lidt for tændt b.la. i vores to x volte tilbage, men til gengæld leverede han en super middeltrav, som også blev belønnet med et 8 tal. Vi red til 66,54 % og fik kommentaren:
Dejlig og smuk hest. Lidt mindre bag lod og du vil let få mange mange flere point :-)
I LA2'en blev vi endnu engang belønnet med et 8-tal for en super middeltrav, kommenteret med FLOT! :-)
I denne LA2 red vi 68,62 % og kommenteret med: FLOT program! Flot og meget dejlig hest!

Vi har startet første kval. af KBH-mesterskab i en LA1. Desværre fik jeg et slemt astmaanfald i det vi red ind på banen, og derfor husker jeg ikke mere fra dette program end da jeg red op af midterlinjen og hilste på dommeren. Meget svært og underligt stævne, men Vicktor reddede mig og var så skøn. Vi blev placeret som nr. 6 med 65,962 %.
Stamtavle
Kommer senere.
Han er efter Blue Hors Hertug.
Køn
Vallak, men tror ofte han stadig er hingst!
Bemærkninger
Der ligger faktisk en lidt sjov historie bag. Min gamle hest Beyond Combination, i daglig tale kaldt for Calle, stod skadet i næsten 2,5 år. Da vi i efteråret 2011 var inde og se stævne på Sportsrideklubben Vallensbæk og dér så jeg for første gang Vicktor, som var meget frisk i en longe nede i ridehuset. Allerede der, forelskede jeg mig i ham og sagde til min mor, at hvis Calle ikke blev rask, så kulle jeg altså have Vicktor.
Da vi stod og manglede en ny træner, valgte vi at prøve Jens Holm Kristensen som hører til inde på SIV. Jeg red undervisning på Calle med forbehold, da han stadig var i genoptræning. Da denne ikke bar frugt besluttede vi i samråd med Jens at kører ham op til Hørsholm Hestepraksis, som havde fulgt ham igennem hele sygdomsforløbet, og de kunne konkludere det samme som vi: at han desværre ikke blev rask.
Imens vi ventede på forsikringspapirerne begyndte jeg træningen på Vicktor, og faldt pladask for ham allerede første gang jeg sad på ham. Jeg vidste bare at det skulle altså være ham, så han er faktisk den eneste hest jeg har prøvet :-)


Efter 15 måneders forgæves kamp mod Vicktors skade har vi nu besluttet, at Vicktor nu skal drage mod de evige græsmarker. Det er et ufattelig stort tab af en bedste ven for os alle, men vi prøver at holde humøret højt i den kommende svære tid og trøster os selv med, at vi har gjort alt for ham og at vi stadig har den talentfulde Sieger.
Jeg er bare glad for, at Vicktor endte sine dage hos os - hos nogle som forstår ham.. Tak for alt min bedste ven :-(



NYT - NYT - NYT:
Vicktors skæbne blev afgjort ved målstregen - 20 timer før han skulle have været aflivet! Beslutningen er taget; vi beholder Vicktor Han skal nu fungerer som hyggehest og lærehest, da han kan rides med hackamore og stadig kan lære mig en masse.
Jeg er rigtig glad for, at kunne beholde min bedste ven. Jeg er sikker på, at det er den bedste beslutning for os alle. Jeg er rigtig glad for beslutningen. Jeg kunne simpelthen ikke gå af med ham og da han fungerer i dagligdagen, trives og er glad synes jeg ikke at det ville være fair overfor ham, at lade ham aflive. Jeg ser frem til de kommende år med ham <3



Vicktor søger part :-)
Her har du muligheden for at få en dejlig hest at ride på.

Jeg søger en rolig, men god rytter til at ride min hest 2-3 gange om ugen.

Han er meget lærenem, og elsker at blive redet! Han er en frisk hest uden at være dum.
Det vigtigste for mig er at du er til at stole på og er god ved ham. Du skal have lyst til at passe ham som han var din egen. Jeg går meget op i at han er glad og det er derfor vigtigt at du vil bruge tid sammen med ham, da han er meget opmærksomhedskrævende og nyder at man hygger omkring ham.

Han kan alle dressurøvelser og blev i 2012 distriktsmester, men pådrog sig desværre en skade i 2012 og kan derfor kun rides med hackamore.


Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig på: 22 21 40 07.

Jeg håber at høre fra dig.
Hilsen Jeanine
Kommentér på:
Dansk Varmblod Vicktor
Annonce