{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Pole Position 2000

776 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene  K
Kvinde | 35 år | Oprettet: 14. mar 2012


Dansk Varmblod Pole Position

Fødselsår:
2000
Højde:
Lille hest på 162.
Temperament
Han er et rigtig nussehoved i stalden, han elsker at komme ud og blive striglet. I ridningen er han rigtig dejlig at ride, han kan dog være lidt en tøsedreng ved pludselige bevægelser:)
Gangarter
Han har haft lidt svært ved at skridte, emn efter vi har været igang i en længere periode er den blevet meget bedre. Traven er super lækker, jeg har svært ved at sidde på ham, da han har et stort rygsving. Galoppen er også blevet bedre den er mere opadbakke og mere bagfra nu.
Stævner
Ikke nogle endnu, men håber på vi kan komme afsted i efteråret.
Stamtavle
M: Piana RDH
MF Pikant
F: Pedro
FF: Don Schufro
Køn
Vallak
Bemærkninger
Dejlig hest som jeg fik af mine forældre, da min anden hest desværre har fået en skade i den dybe bøje sene og en skade på hovsenebenet. Jeg har hende heldigvis stadig og skal have hende bedækket til sommer:)

Jeg har haft min hoppe opstaldet der hvor Pole er født så jeg har kendt ham hele hans liv og været med til at håndtere ham fra start af.

Som sagt er Pole en dejlig hest som er kommet lidt sent igang, da han har vokset hele tiden og slet ikke har været færdig og klar til ridningen. Vi har nu været fast igang siden oktober måned, og det udvikler sig heldigvis rigtig godt:)

Vi rider undervisning en gang i ugen, hvor vi er igang med schenkelvigninger i trav, samling i galop og generalt arbjeder vi meget med hans ryg. Jeg ride selv de andre dage i ugen, hvor han en af dagene arbejder i pessoasystem, hvilket han bruger rigtig godt.

Han kommer på fold hverdag, hvor han leger med en pony på 3. Han opføre sig selv som en ung hest når han leger med ham:)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Pole Position
Annonce