{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Felix 2003

7.744 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Felix

Fødselsår:
2003
Højde:
1,38 cm
Temperament
Utrolig fantastisk og unikt..
Gangarter
Skridt, trav og galop
Stævner
26/5-13
Sløjfespring 30 cm
Sløjfespring 40 cm

Vi fik en roset :)

21/9-14
Spring 50 cm - disket
spring 60 cm - disket
Stamtavle

Køn
Vallak
Bemærkninger


TRICKS:
Kysse
Neje
Neje fra ryg
Smile
Løfte alle 4 ben(dog ikke på samme tid:P)
Løfte ben fra ryg
Bukke
Ryste
Stille sig op på lille træ platform
Spanske skridt
Sideways
Samle pisk op fra jorden
Holde ting
Grund øvelserne til lægge
Svinge pisken
Tage hatten af
Gabe
Stå på Palle
Dreje bagpart rundt om forpart
Split
Stå på trappe
Stoppe på stemme kommando
Trave på stemme kommando
Går rundt om mig
Tage tæppe af ryg
Bakke for knips

VI ØVER PÅ:
Lægge sig ned på kommando
Side ned på kommando




Den første gang:
Første gang jeg skulle ud at kigge på Felix, fik jeg at vide at den eneste der kunne 'fange' ham på folden var ejeren der havde haft ham siden han var føl.
Så kom vi ud på folden og som forventet løb Felix væk fra ejeren og mig, dog med et nysgerrigt glimt i øjet.
Efter vi havde snakket lidt og set på min måske kommende part gik vi op til stalden. Lidt efter gik jeg alene ned på folden og igen havde Felix et nysgerrigt men mistænksomt blik.
Lidt efter lidt begyndte jeg mig at ønærme mig ham, da jeg stod 2 meter fra ham, satte jeg mig ned. Efter et øjeblik begyndte Felix sig så at nærme sig mig, efter et kort øjeblik stod han med hoved nede hos mig. Derefter aflyste jeg alle andre part aftaler, jeg vidste at han var den eneste ene trods jeg ikke havde prøvet at side på ham endnu.

26/5-13 Springstævnet<3

Idag var mig og ponyen jo til vores første stævne sammen, hvilket er noget helt nyt for os da det mest er horsemanship, tricks, hygge, akademisk Ridekunst og så springer vi lidt:) Når men Felix skulle jo læsses og efter et stykke tid stod han op i traileren og gumlede, vi nåede så frem til stævnet og det hele var nyt, spænende og en lille smule "farligt". Da det så var tid til vi skulle opvarme gik vi først et par runder på opvarmningsbanen med en meget vågen pony, der lige skulle vise nogen små moves. Da han var faldet lidt til ro sad jeg op og vi skridtede nogen runder(vi holdt den rent faktisk i skridt! Dygtig pony<3), så red vi ned i den anden ende af banen og travede på en volte(og igen vi holdte den i trav! Søøøøød pony<3) det gik super, selvom jeg lige skulle vende mig til at jeg havde bid på da han er 2'er og at jeg skulle holde pænt godt fat i tøjlen(jeg har ikke haft sådan fat siden jeg gik på rideskole, hvor der blev redet moderne dressur) så han ikke lige skulle vise hvor hurtigt det kunne gå:P han var sådan set lige glad med at jeg havde mere kontakt gennem bidet, for så skulle der både vises versader, og super flot holdning og stilling(blærerøvs ponydyr<3)

Så skulle vi ind og starte vores første klasse og det gik super, trods et farligt reklameskilts spring(men vi kom da over!:D), drømme pony:*

Næste klasse gik også super(med fart på, så kender vi Felix bedst), han gad allerførst ikke ud af banen igenxD så jeg tror ponydyret har nydt at kunne give den gas, gøre det han er bedst til, og så elsker han jo publikum:P

Vi kom også lige hjem med en super flot roset:D

__________________________________________________________
NU 100% BIDLØSE
Fantastisk dag i dag!

Det hele startede med jeg var på vej mod folden og inden jeg var noget til lågen, hørte jeg den kærligere brummen fra en pony(Felix) der gik målrettet mod mig<3

Så tog vi med på tur med tre andre fra gården(Felix kunne ikke gå forrest på tur og bestemt heller ikke rides alene på tur, vi er bidløse men det var ikke muligt at kunne det på tur).

Men i dag tænkte jeg, nu skal der være nu og jeg smed den blidestes bidløse trense jeg har på ham og red afsted med den. Vi havde så redet langs vejen og kom til den første mark(med meget højt græs) skulle vi selvfølgelig have en galop og super ponyen og jeg red da op ad marken først efterfulgt af de andre. Så red vi langs åen hvor der først lige var et æbletræ, så der skulle lige nappes et æble inden vi fortsat, derefter var der galoperende heste lige ved siden af os bag et hegn, dem sagde Felix lige Hej til(men intet andet bare super cool).

Vi nåede så en marksti hvor Felix og jeg red forrest(så sej han er), og senere red vi ind i skoven hvor Felix og jeg igen tog en lyngalop op af bakken hvor de andre kom bagefter.
Den sidste mark på vej hjem skulle vi da også lige galopere op af med igen Felix forrest, hvor på toppen var der den smukkeste solnedgang:)

Så er glad for endelig at kunne sige vi nu er 100% BIDLØSE!!!

Så alt i alt en fantastisk dag med den endu mere fantastiske pony<3
-------------------------------------------------------------------------------------------


Der vil komme mere tekst nu flere eventyr vi kommer ud på


Vigtige datoer:

14/5-03 Felix blev født

1/3-12 Jeg fik part på Felix

1/12-13 jeg blev tilbudt at købe Felix og fik lov af mine forældre

1/1-14 jeg fik helpart på Felix

27/3-14 Jeg skrev under på kontrakten og er nu ejer af Felix

21/9-14 Felix og jeg var til springstævne på Kokkedal Rideklub
Kommentér på:
Anden særlig race Felix
Annonce