{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Melua de bess (Himmelhest) 2001

944 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janni H
Kvinde | 36 år | Oprettet: 23. maj 2011


Tysk Varmblod Melua de bess (Himmelhest)

Fødselsår:
2001
Højde:
163
Temperament
Melua har et fantastisk temperament, hun er nem at arbejde med, men kan dog være opmærksom til tider. Hun tager tingene helt cool, og er meget rolig at ride. Hun vil som alle andre heste prøve sin ejer af, men accepterer hurtigt at det er mig der bestemmer.
Gangarter
Melua har en gammel skade som gør at hun vralter en smule i skridten, derfor bruges hun som hyggehest.
Stævner
nej
Stamtavle
Ident: DE473730525401

F: DACAPRIO (DVH 775 DV DK)
M: BEGONNIE (040392483 HO NLD)
MF: RAMIRO Z (DE321210389565 HO DEU)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har købt Melua for ca. to måneder siden, så jeg er stadig ved at lære hende at kende. Da jeg købte hende havde hun ikke været redet i to år, så vi er startet helt fra bunden. Som tidligere nævnt har Melua en skade, som gør at hun kun kan bruges til skovtur og hygge dressur. Hun har ikke ondt, men hun vralter i skridten især, mindre i trav og gallop. Tidligere har hun været dressur hest. Min plan er at jeg vil ifole hende til maj.
Melua er en rigtig hygge hest, hun elsker at nusse, og man vinder hurtigt hendes tillid. Man kan ikke undgå at blive glad når man arbejder med hende :-)

d. 26.11.13: YES der er fremskridt med Melua. Vi har endelig fundet en behandler, som kan hjælpe hende. Gennem kraniosakral terapi er Melua nu næsten blevet rengående. Hun er blevet en helt anden hest, og hendes muskulatur har ændret sig markant. Ridningen er pt. indstillet, da hun har smerter i maven grundet mavesår (som vi behandler hende for), men vi hygger os med lange trækture i skoven. Vores bånd er blevet meget stærkt efter de behandlinger hun har fået. Et spændende forløb. Nye billeder, hvor man kan se forskellen i både udtryk og muskulatur.
Jeg håber i vil tage godt imod hende
Kommentér på:
Tysk Varmblod Melua de bess (Himmelhest)
Annonce