{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Rhihanna 2008

767 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josephine E
Kvinde | 30 år | Oprettet: 16. mar 2010


Tysk Varmblod Rhihanna

Fødselsår:
2008
Højde:
Omkring 1.65 men vokser hele tiden
Temperament
Rhihanna er utrolig sød at omgåes, hun er ung og støtter sig meget op af menneskerne omrkring hende. Hun er en bestemt dame, men stadig dejlig at omgåes.
Under rytter er hun en strid dame til tider. Hun er ung og har en masse ungheste-nykker. Hun besidder 3 gode gangarter og elsker at vise sig frem. Jeg har i det halve år, jeg har haft hende, haft mine kampe med hende - men nu ser det ud til at gå fremad. Hun nyder at lave noget, og man er bestemt beskæftiget når man rider hende.
Hun kan øgninger i trav, galopanspring, parader, vi er begyndt på bagpartsvendinger og versader. Hun er en hest der skal beskæftiges og jo mere hun rides jo nemmere er hun.
Gangarter
Hun har en gang overmiddel.
Hun træder fint over og ligger sig nemt til.
Stævner
Hun er kun 4 og har ikke været ude endnu.
Stamtavle
F: Blue Hors Dicardo
FF: Blue Hors Don Romantic
FFF: Blue Hors Don Schufro

M: Romina
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun blev tilredet i sommeren 2011, og har den første periode efter kun været redet et par gange om ugen. Hun har desuden stået stille i 2 mdr, grundet en skævhed i bækkenet, som blev rettet op med kiropraktor. Hun har ellers aldrig været hverken syg eller halt.
Rhihanna og jeg har haft vores kampe, men hun er ved at indordne sig. Nu rides hun 4-5 gange i ugen og longeres gerne 1-2 gange også. Hun udvikler sig meget. Vi blev nødt til at starte op fra bunden igen, da hun misforstod signalerne. Nu er rykket sig utrolig meget på de sidste måneder, hun er blevet ridelig igen, styrbar og begyndt at reagere på de signaler jeg giver hende. Nu begynder vi at se, hvor dygtig hun kan blive. Hun løfter sig fint og ligger sig dybt. Hun er en lys fremtid foran sig!
Kommentér på:
Tysk Varmblod Rhihanna
Annonce