{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bobbiesocks May Beauty [Himmelhest] 2005

2.070 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Bobbiesocks May Beauty

Fødselsår:
2005
Højde:
162 cm
Temperament
Bobbie har et helt unikt sind! Hun bliver stort set aldrig bange for noget og er virkelig en fornøjelse at have med ude i byen. I den tid jeg har haft hende har hun været rolig, pålidelig, venlig og ikke mindst trofast.
Hun er aldrig stukket af, bukket eller andet imens jeg har haft hende og derfor kan føle sig helt tryg på hende og kan også rides af små børn da hun aldrig kunne finde på at smide nogle af. Hun er et kærligt væsen og elsker simpelthen at være sammen med hende da hendes personlighed er er unik :)
Gangarter
Jeg har rent faktisk skiftet mening efter jeg har haft hende i noget tid nu.
Hendes skridt er lidt under middel efter min mening og den arbejdes der rigtig meget på for tror på den kan blive middel og hvis ikke mere end det. Traven er dog bedre, hun er begyndt at svæve mere og er begyndt at bruge hendes bagparti endnu mere.
Galoppen er begyndt at blive bedre og hendes bagpart kommer langsomt mere og mere på plads og så er den rigtig lækker :-)

Opdatering:
Efter vi er begyndt på det akademiske og BBH, så er hendes gangarter forbedret.

Skridt ligger på middel-lidt over middel (Hun strækker sig godt frem og ned uden at ryge på forparten)
Traven er lidt det samme, da vi har taget mere fat i skridt for, at få de helt rigtige muskler.
Galoppen bliver stadig bedre, jeg kan ikke forlange fuldstændig samling endnu men det skal nok komme!
Stævner
Tidliger ejer har været til stævner på LD, LB niveau. Det er meningen jeg også skal starte stævner, mest dressur. Hvis jeg nu bliver god til at springe skal jeg nok også ud og springe på hende, men så bliver det ikke højt og det vil være mest for sjov :-)

Jeg satser stærkt på at mit aller første stævne bliver LA plan og har ikke noget bestemt mål endnu men tingene ser rigtig lyst ud!

Opdatering:
Puha efter lang tids overvejen er jeg gået i stor tænke boks og jeg vil IKKE starte til stævne før jeg har en hest som kan bære sig selv UDEN at hun skal gå bag lod, ikke i bæring osv. min liste er desværre lang. Til gengæld er det godt for så har vi et mål og så længe Bobbie er glad og villig til at arbejde så stopper vi ikke :)
Stamtavle
Hun har ikke nogen, men jeg har fået at vide at hendes mor sandsynligvis er en dansk varmblod og at hendes far er tjekkisk pinto. Hendes farfar var muligvis tidligere S-Springhest.
Køn
Hoppe - Hun har stadig sin "hoppede" side og masser af personlighed! Vi har dog fået et godt bånd til hinanden og hun viser mig så mange flere sider end hvad jeg troede hun havde :)
Bemærkninger
Det startede egentlig med at jeg bare skulle passe Bobbie i to uger mens ejeren Oliva skulle på ferie. Efter en uge blev jeg bare så forelsket i hende og gik allerede og drømte om diverse ting jeg kunne gøre sammen med hende. Forestillede mig de lange ture vi kunne tage på, samt en masse horsemanship træning og en fantastisk dressur partner - så det hele for mig allerede for den første gang jeg så hende.
Og efter to måneder, ja så er jeg nu blevet en UTROLIG glad ejer af smukke Bobbie. En af mine største drømme gik endelig i opfyldelse om at eje min egen hest som jeg helt selv kunne bestemmer over og træne med.

Jeg har haft en utrolig hård barndom/teenage år og de heste som jeg har reddet har virkelig givet mig selvtillid og jeg kunne blot være mig selv. Jeg er kendt for min video "RIP - en sand historie", der har været en inspiration for mange og det sætter jeg virkelig pris på!
Bobbie har i det halve år jeg har haft hende vist mig at man kan mere, hvis man blot tror på det. Hun er min lærermester forhåbentlig hele livet igennem og jeg vil gøre alt for at nå vores mål hele vejen og vise at man kan hvad man vil med den rette træning, harmoni, ro og lederskab.

Mål i dressur:
Mit mål er at komme helt til tops end M-klasse er ikke nok for mig jeg vil op og være en inspiration for andre og derfor glæder jeg mig til at komme ud til stævnepladserne når vi er klar.

Horsemanship:
Her er målet en skønne dag at Bobbie kan gå helt løst i skoven, strand mm. og at jeg kan ride hende frit uden noget udstyr, rebgrime, cordeo osv.

Vil lære hende at:
- ligge ned
- stejle (er stadig lidt i tvivl om dette)
- Sidde op
- Spanske skridt
- Piaff (kan lidt fra ryggen af)
- Komme når jeg kalder

Har allerede lært hende at kysse, bakke og stå som en statue og NU kan hun også ryste på hovedet efter blot 5 minutter havde hun lært det :-)
Der mangler stadig mange ting, men med god træning tror jeg på det nok skal lykkes da Bobbie er meget lærenem :-)

Der kommer nok også en del videoer både med horsemanship træningen og dressur så i kan følge med i vores samarbejde og hverdag. Der skal nok komme opdateringer og en masse andet gøjl! I skal hvert fald nok komme til at høre fra os snart :-)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


OPDATERING:
Jeg nænnede simpelthen ikke at slette min øverste tekst! Jeg har været væk herfra i såååå lang tid og det måtte slutte før eller siden :)
Siden jeg sidst har været på den her side er der sket en masse ting!

Mig og Bobbie har været utrolig meget igennem sammen i det sidste lange stykke tid og jeg overvejer stærkt at lave en video om det. Personligt har jeg gennemgået en stor forvandling og Bobbie har været ved min side hele vejen igennem.
Jeg har været på kursus hos den fantastiske Linda Salinas, hun kan virkelig anbefales og så er hun et utroligt varmt menneske, hun træner efter den berømte Carolyn Resnick. Jeg har været så heldig at låne bogen af min underviser skønne Kira som er fantastisk! Ikke blot har jeg fået mere forståelse for hestes adfærd, men jeg har også lært meget om mig selv og mit eget kropssprog i forhold til hestens.
Jeg har også været på besøg hos Bent Branderup, som var en stor ære at møde! Jeg stillede en masse spørgsmål og kom hjem med ny viden og gå på mod! Jeg har aldrig haft en så smidig hest før og jeg nyder bare den rejse vi er på lige nu.
Jeg har også fået undervisning af dejlige Susan Kjærgaard som underviser indenfor BBH og det var nærmest så tårene væltede ud så godt gik det. Jeg følte intet pres og jeg følte mig så meget i live med en glad hest :)

Vi kan hverken stejle, ligge os ned, sidde osv. men jeg har indset det heller ikke er det vigtigste at kunne en masse tricks og slet ikke hvis Bobbie kun gør det for godbidderne og ikke for mig som en ven. Jeg har fået en masse ny viden, som jeg i den grad udnytter og bruger idag.
Bobbie har aldrig haft det bedre og vi er igang med operation "opbyg muskler!" som går rigtig fint fremad :)

OPDATERING:
D. 25-06-2015

Det går så godt med Bobbie. Vi har fået et helt utroligt stærkt bånd til hinanden og jeg er så stolt over hvor langt vi er kommet i de sidste 3 år. Jeg havde sat mange mål for os og jeg har selvfølgelig stadig nogle mål for os, men slet ikke på samme måde som før. Konkurrencer, tricks, horsemanship lege osv er slet ikke på min liste mere ...
Jeg har fundet noget som er meget større end det, selvom det kan synes som en lille ting :)

Jeg er blevet kæmpe fan af det akademiske og den frihed man kan få ud af det. Bobbie har virkelig nogle gode dage, hvor hun bare giver den alt hvad hun har! Jeg kan slet ikke undvære hende på nogen måder! Hun er min guldklump <3
Kommentér på:
Anden særlig race Bobbiesocks May Beauty
Annonce