{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hellegaards Talino [Tidl. hest] 2008

3.078 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Grevelodden :
Kvinde | 27 år | Oprettet: 13. maj 2008


Dansk Varmblod Hellegaards Talino

Fødselsår:
2008
Højde:
Han måler 167 pt, men vokser nok stadig et par cm :-)
Temperament
Talino er super sød og en rigtig dejlig hest at have med at gøre. Jeg kender ham ikke så godt endnu da jeg lige har fået ham. Men han udtrykker han er stabil og til at regne med, men selvfølgelig er der mange farlige ting og mange nye ting som der skal ses nærmere på. Dog en opmærksom hest.
Alt i alt en super flink og ærlig hest.
Gangarter
Han går rigtig fint rundt i alle tre gangarter, men har ikke været redet længere end 2 små måneders tid. Jeg ser rigtig meget frem til vores/ hans udvikling og han har gangarter over middel.
Han viser stort gå på mod og er meget åben/ tager godt imod for nye udfordringer.
Stævner
Vi har ikke startet nogen stævner grunden sin alder.
Vores første mål er 4'års championat - VUHU

Så kom det længe ventede, Talino red på Halmtofte d. 14-07-2012, hvor han deltog i 4'års gangarter klasse.

Resultat blev 7,56 % 75,6 med ialt 8, hvilket gav en flot 4 plads !
Vi fik også lige en kommentar med fra dommeren om at der var gode muligheder i ham og han var meget funktionel. :o)) Det bliver spændende at se hvordan han kommet til at udvikle sig
Stamtavle
kommer på senere..... den er lige på tur, kommer straks


e. Kermo's White Talisman/De Niro ff. weltmeyer
Køn
Han er en meget meget smuk vallak !!

Efter De Niro/ff. Talisman
Bemærkninger
Talino er min nye hest! jeg ser rigtig meget frem til en masse gode stunder og gode oplevelser sammen med min nye baby.
Han viser stort talent og hvis vi blot får den rigtige underviser er jeg sikker på vi kommer langt.
Han er en super smart og ukompliceret vallak med masser af gå på mod og viser store evner inde for dressuren. Jeg glæder mig til vi finder en sadel så vi kan komme igang med en masse undervisning og oplæring samt opdragelse..........

Jeg håber på i vil byde min/ vores lille dreng velkommen. Jeg vil selfølgelig følge op på profilen efterhånden som jeg ved mere om den lille herre. :0))

20-07-12 Jeg er super glad for Talino og han lever bare så fint op til mine forventninger, lærernem og arbejdsvillig, opmærksom og nysgerrig. Han tager godt imod stille og roligt at være åben for små hjælpere og prøver alt hvad han kan på én gang :-)
Han synes det er MEGET hårdt at være på Halmtofte med alt den træning og indlæring men han trives super fint, har det godt og når han først er igang er ørene fokuseret på alle de små signaler.
Det er også en interessant tid for mig netop fordi jeg lære så meget om ungheste deres forståelse for tingene og hvordan hele deres verden er sat sammen fra de er blevet til rideheste. Talino er fint igang med at lære sin ABC. Så må vi se hvor det bære hen af... uhhhhh :o)

17-01-13 Det går rigtig godt med Talino, han er super lærernem og viser stor interesse i vores daglige træning. Jeg synes allerede vi har rykket os meget og lært en helt masse, både sammen og hver for sig, samtidig lære vi også hinanden bedre at kende. Desværre havde Talino en kortvarrig pause da han havde leget for-vild-foldleg så han stod stille en lille måned og måtte bagefter også igennem "tandlægen" men vi er altså totalt køreklar nu, og prøver alt hvad vi kan. Efter han har stået en lille smule stille er der fyldt ladt op på batteriet så energi er der rigeligt af!

Hilsner fra Mie og Talino, vores allesammen lille basse
Kommentér på:
Dansk Varmblod Hellegaards Talino
Annonce