{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Dopendi Vesterlund [Tidl. hest] 2001

5.908 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ina Meyer
Kvinde | 26 år | Oprettet: 20. aug 2008


Pinto Dopendi Vesterlund

Fødselsår:
2001
Højde:
144 med forsko :)
Temperament
Hun har det perfekte temperament. Hun er så dejlig rolig, men kan dog stadig være ret så fræk nogen gange ;) Hun elsker at se noget nyt, men aldrig ustyrlig når hun ser noget hun ikke kender.
Hun er let at omgås med og alle folk kan snakke med hende.
Gangarter
skridt : over middel
trav : over middel
Galop : over middel

De sidste uger har hendes gangarter virkelig rykket sig. Hun træder godt ind under sig i skridt, er begyndt at få nogle små svævninger i hendes travøgninger og har fået en super fin samling i galoppen!
Stævner
Pendi er kåret i Dansk Pinto med følgende karakter:
Krop: 7778
Lemmer: 67
Bevægelse: 887
Helhed: 8



2. Juni 2012 i RHO
LC3 : 3. plads
158 point og 65,83 %

9. Juni 2012 i SRR
LC2 for hold.

24. marts 2013 i Bedsted
LA1: 181 point og 62,42%
Er så tilfreds! Mit tredje stævne med hende og hun var bare så sød:)

30. August 2013 i Revsø
LA1: 60,68 %
LA3: 58,66 %
Pendi var perfekt under opvarmningen, men lige snart hun kom på banen gik hun fuldstændig død i begge programmer. Det resulterede i alt for upræcise øvelser og alle kommentarer med mere energi. Den manglende energi, og nok lige så meget min fejl, da jeg måske fik hende opvarmet end tand for meget, og hun derefter ikke havde megen energi tilbage.

D. 20.04.2014: Vi startede vores første PRI til programridning. Vi red til 57%. Der var selvfølgelig nogle fejl hist og her (fra min side), men er selv godt tilfreds med mit sats, det skulle jo prøves i den tid vi har hende ;) Og det var bestemt ikke sidste gang vi har redet det. Nu mangler vi bare de aller sidste finpudsninger, og så skulle % gerne være lidt højere ;) Hun er en sej lille pony!

D. 08.06.2014:
Hammelev, LA3-B
62,66 %
Vi red et super fint program, indtil Pendi misforstod mig, og changerede i stedet for at blive i kontragalop, dette gjorde hun desværre to gange. Men hey! De var rene, og aldrig blevet lavet bedre :P Hun var super fin og gik rigtig godt, dog rigtig ærgerligt med misforståelsen..
Stamtavle
F: Donatello Vesterlund - elite hingst.
FF: Don Premo
FM: Lady Vesterlund
FFF: Dorpas
FFM: Fallada

M: Kari
MF: Dingo
MM: Den Store
MFF: Ekspert
MFM: Sussi
Køn
En super skøn hoppe <3
Bemærkninger
Dopendi fik mig og min søster hjem i går d. 18.04.12 :) hun tog det så fint, var slet ikke ophidset eller noget :)

Dopendi er en super dejlig pony med hjertet på rette sted. Hun er altid i godt humør og med på at arbejde og hygge. Hun elsker en tur i skoven eller til vandet, og at galoppere over markerne.
Hun går de højeste ponyklasser i dressur, og har bragt både mig og min søster til toppen på under to år. Da vi fik hende havde vi gået til elevridning i flere år og kunne kun det basale. Vi, og mine forældre for den sags skyld, havde ikke meget forstand på heste, kun de basale ting. Vi bestemte os for Pendi fordi hun var så sød i al omgang og fordi hun var så dygtig, så hun kunne få os videre med ridningen, som hun i hvert fald har gjort. Jeg har ikke på et tidspunkt fortrudt at vi valgte Pendi, for en bedre pony findes der virkelig ikke!!
Hun er nu sat til salg, da vi desværre er vokset fra hende, og benene i lang tid har hængt langt under maven, desværre. Nu skal hun have lov til at føre endnu en rytter til tops, som hun har gjort ved os. <3

Pendi blev kørt til hendes nye ejere d. 14.09.2014. Hun er flyttet til Sjælland til min kusine og hendes søde veninde. De er allerede rigtig glade for lille pony-pendi. Hun vil få det fantastisk! De vil bruge hende til dressur og noget spring, og jeg er sikker på at Pendi vil lære dem lige så meget, som hun har lært mig og Clara! :) Kommer til at savne den lille skøre, frække og ikke mindst fantastiske pony!!! Man finder ingen bedre end hende! Jeg håber at jeg en dag får muligheden for at købe hende tilbage igen!
Kommentér på:
Pinto Dopendi Vesterlund
Annonce