{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Belgisk varmblod Emir DWS 2005

2.006 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Belgisk varmblod Emir DWS

Fødselsår:
2005
Højde:
Han er omkrig 164-65 cm. Han er meget kraftigt bygget, så syner lidt større.
Temperament
Emir har sådan et dejligt temperament! Han har så meget personlighed, og han knytter sig utroligt hurtigt til en person.
Han er lige som et lille barn, han er MEGET opmærksomhedkrævende. :-) Emir leger med alt han komme i kontakt med, sin vandkop, vandslange, grimer, træktorve og meget mere! Han er også utrolig god til at nusse mig, og mit hår. :-D Han er så skør! <3
Gangarter
Alle hans gangarter er fine! især gallopen er jeg rigtig glad for, den er utrolig rummelig og dejlig stor.
Stævner
Ingen endnu, jeg fik ham d. 14/4 2012.

IRK D-stævne, LE og LD - Vi rev en bom i LE (min fejl) og red 0 i LD og blev første uplaceret. Han var så cool! Jeg er så stolt af ham! :-)
Stamtavle
F: Parco
FF: Darco
Køn
Vallak :-)
Bemærkninger
Emir er min nye stjerne som jeg fik d. 14/4 2012, han min nye children/ junior hest. Jeg glæder mig til at lære ham rigtig at kende og selvfølgelig at komme ud på springbanerne :)
Jeg tror jeg kommer til at lære rigtig meget af ham.
Han er så sød, som dagen er lang. Dog skal man sætte lang tid at strigle for Emir vil hele tiden, bide i striglerne, nusse mig i håret, og hvad han ellers kan finde på. Han eeeelsker vand, han tager hele sit hoved ned i håndvasken når jeg tænder for vandet, han elsker også at bide i spåne pakkerne.. tosset altså.. ;-)
Han har også lært at mysse og det synes er meget skægt, i forhold til lige da jeg fik ham, hadet han at kysse! han snottede på mig hver gang.. han er også begyndt at vrinske, og komme galloperende til mig på folden, søøøde <3 <3
Kommentér på:
Belgisk varmblod Emir DWS
Annonce