{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Montana Sølvtop ~ Dampbarnet ~ [Tidl. part] 2004

4.282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Montana Sølvtop ~ Dampbarnet ~

Fødselsår:
2004
Højde:
Omkring 160 :)
Temperament
Diesel er den kæreste hestebasse jeg nogensinde har mødt! Han har den helt rigtige personlighed (Ifølge mig ;)) Han er så sød og kærlig, men alligevel er han uforudsigelig og ekstrem drilsk.
Folden: På folden er Diesel en smule sur, ikke meget men lidt.. Før han blev brugt var han eksremt sur på alt og alle, men han er blevet meget mere rolig nu hvilket er rigtig dejligt.. Han går ikke amok på de andre heste.
Stalden: I stalden er han en kælepot uden lige! Han skal have opmærksomhed hele tiden.. Hvis man er inde i sadelrummet i længere tid end 2 minutter så vender og drejer han sig, skraber i jorden og vrinsker som en gal.. Han er simpelthen en opmærksomhedskrævende hyp ;)
Ridebanen: Det går meget an på om vi springer, rider dressur eller bidløst. Når vi rider dressur så er hans hele hans opmærksomhed omkring mig og hvad jeg gerne vil have ham til.. Dog kan han godt blive rigtig hidsig hvis der er noget der ikke rigtig passer ham. Han kan godt finde på at småstejle, ikke højt, men bare små hop.
Bidløst: Når vi rider bidløst så er han altid så rolig, lige meget hvad der sker så er han meget rolig, hvis han bliver bange for noget så er han meget let at få til at slappe af igen. Han lytter meget mere til mine signaler når vi rider bisløst.
Spring: Når vi springer er Diesel MEGET opmærksom, både på mig og på springene. Lige så snart vi drejer mod et spring så kommer hans ører helt frem og tempoet bliver sat en del op.

Alt i alt en skøn dreng.
Gangarter
Skridt - Synes selv at han har en stor skridt, eller det føles det som om når man sidder på ham.
Trav - Han har en super trav når han kommer ned at gå i holdning.
Galop - Okay galop.
Stævner
Han har været med i travløb, men hvor mange ved jeg ikke.
Stamtavle
Han er efter Buckfinder, hele hans stamtavle han ses her: http://195.198.34.45/shestinfo?kommando=visaPrintHerstamning&hestId=76586
Født d. 25 - 03 '04

Køn
Vallak
Bemærkninger
Diesel som han bliver kaldt er en hest jeg har fået æren at få part på.

Det hele startede med at jeg bare sad og kiggede på Heste-Nettet for at se om der evt var et sted tæt på hvor jeg bor.. Havde godt nok set på Diesel et par gange, men aldrig rigtig gjort mere i det.. Men ihhh hvor blev jeg dog varm om hjertet hver gang jeg nåede hans annonce. Hans utrolig charmerende udtryk og ja… Bare i det hele taget Diesel! ;) Så den 21 – 4 kl 17:03 skrev jeg til Mia for at høre om jeg kunne komme ud og se ham. Ihhhha, min verden lysnede op! Vi fik aftalt at om onsdagen skulle jeg ud og hilse på dem alle sammen :D

Onsdag d. 25 – 04 Tog vi så til Hadbjerg. Desværre var det et møgvejr så jeg kunne ikke prøve ham, så vi stod bare og snakkede + at jeg blev vist lidt rundt i stalden. Vi aftalte så at fredag skulle jeg komme derud igen for så at prøve ham.

Fredag d. 27 – 4
Hele dagen gik jeg og glædede mig! Endelig var det blevet fredag! = At jeg skulle ud til Mia.
Tiden i bussen ud til Hadbjerg føltes som slowmotion.. Endelig skulle jeg prøve Diesel! Det gik rigtig godt, han var super sød og gik nogenlunde pænt. Fra første gang er jeg bare blevet skudt i ham! Han er bare så utrolig kærlig. :D

Lørdag d. 28 – 4
I dag var det anden gang jeg skulle ride Diesel. Havde taget nogle rundstykker med derud til alle hestene, tog hele posen med ud på folden hvor de alle fik et stykke hver. Bagefter tog jeg et stykke mere og viste de til Diesel, begyndte så at løbe væk fra ham.. Bare et par meter, ville lige se hvad han gjorde. Til min store overraskelse lavede han et kast med hovedet hvorefter han kom galoperende mod mig! Nuurh.. :D Det er kun 2. gang jeg sådan rigtig er sammen med ham. Da vi stod inde i stalden stod han hele tiden og puffede til mig da jeg stiglede ham indenfor hans hovedvidde. Han kan næsten allerede smile og kysse..! Han lærer bare ultra hurtigt! :D Glæder mig til at se hvor langt vi kan nå. Håber på rigtig langtid med Diesel… Herinde bliver der opdateret hver gang der sker noget ;)
Mange tak til Mia for at jeg må ride/passe hendes utrolig dejlige Bandithest :)
Har ikke lige de mest fantastiske billeder da jeg jo kun har været ude ved ham 3 gange, men de kommer løbene ;)

29 - 4 - 2012
Idag var jeg ude ved Banditten igen, han var bare så sød! :D Sprang for første gang på ham, han springer faktisk meget godt af at være en traver ;)

6 - 05 - 2012
Idag var jeg ude ved den dejlige Diesel.. Ihh hvor har jeg savnet ham! Helt utroligt at efter så kort tid er jeg blevet så glad for ham :')
Han var super sød igen idag. Det går bedre og bedre med at få ham til at gå i rigtig holdning + at vi er begyndt at snuse lidt mere til de galopanspring ;)
Vi red dressur det meste af tiden, men til engang imellem fik han også lige til at springe :)
Når jeg sidder og strigler hans forben så tager han hele tiden sit hoved ned til mig hvor jeg så skal kysse ham på mulen før han tager hans hoved op igen.. Han er bare dejlig! :')<3

07 - 05 - 2012
Dejligt at komme ud til Diesel igen idag. Han bliver bare bedre og bedre for hver dag der går! Ih! Han er begyndt at komme ordenligt ned og hans trav er også blevet SÅ meget bedre end første gang. Prøvede også en forpartsvendning samt et par schenkelvininger, begge ting gik forrynende godt! :D
Da jeg trak ham ud til folden og fik taget tovet af begyndte jeg at løbe væk fra ham.. Og igen begyndte han trave efter mig :D Han er bare en dejlig én. Overvejer virkelig at træne lidt øvelser med ham, tror han vil være god til det :p

08 - 05 - 2012
Endelig når man ud på gården efter en hård cykeltur fra Hadsten -.- Efter sådan en cykeltur er det super dejligt at blive modtaget med at Diesel kom hen til mig da jeg kom ud på folden - Dejlige dyr <3
Fik undervisning idag af Mia's underviser hvilket gik okay.. Diesel var dog ikke lige med på den idé med at han skulle gå som vi gerne ville have ham til. Selvom han var lidt strid til at starte med gik han super godt til sidst. Håber på at jeg kan få undervisning en eller to gange om måneden.. Så skal vi nok få sparket noget røv når vi kommer ud på stævnepladserne! :D

09 - 05 - 2012
Idag valgte jeg at jeg bare vil ride i grime på Diesel + lave lidt øvelser fra jorden. Jeg ved ikke om han er blevet trænet i nogle øvelser før fra jorden, men han klarede det over alt forventning. Han kan allerede smile.. Eller sådan næsten ;) Det der med at kysse er vi også i fuld gang med.. Dette klarede han også ekstrem godt! Jeg prøvede at få ham til at bukke/neje, det er anden gang jeg prøvede dette med ham.. Som med de andre ting overraskede han mig! Han er bare en stjerne!
Efter jeg havde øvet lidt fra jorden hoppede jeg op på ham.. Første gang bare med grime og to træktove.. Uden saddel og uden nogen som helst idé om hvordan det vil komme til at gå.
Ihhh hvor var han bare dygtig! Han var let at stoppe, let at få frem ad.. I det hele taget bare en super dejlig Diesel! :D Fik både skridtet og travet på ham. Rigtig stolt, både af mig selv og Diesel.
- Sprang faktisk også et lille mikro spring på ham! Ihhh skønne hest! <3 Billeder kommer senere ;)

15 - 05 '12
Idag var jeg ude ved Diesel drengen igen. Vi red bare lidt hyggeridning med et par enkle spring engang imellem.

16 - 05 '12
Øv! Regn, regn og atter regn! Foldene var smat på smat.. Man skøjtede rundt deroppe! Ridebanen var ikke bedere så valgte bare at løsspringe Diesel og Lotte. Diesel sprang rigtig godt og kunne også sagtens galopere.. Så skal vi bare have øvet den galop når jeg sidder på ham ;)

17 - 05 '12
Så var jeg ude at ride igen idag. Ihh hvor er det hyggeligt at "bo" herude ved Mia.. For redet en hel del :)
Gry og jeg valgte at vi ville springe hvilken gik rigtig rigtig godt for os begge to. Diesel sprang "rigtigt" Hvilket vil sige at han sprang som en rigtig springhest og ikke den der mærkelige måde han plejer. Han fik rigtig løftet ryggen. Stolt af Dieseldrengen! <3

18 - 05 '12
Så blev det dressur idag. Eller sådan nogenlunde.... Vi tog lige et par spring, men det var og det. Han er begyndt at gå bedre efter at vi fik den ene undervisnings time :) ++ Vi er også ved at have nogenlunde styr på galopen..! Vi kan dog ikke galopere en hel rundte endnu.. Tror hverken han har balance eller styrke til det, men det skal nok komme.
Snakkede med Mia om at hun håber på at Gry og jeg kan komme ud til stævner til foråret 2013! Det bliver spændende! Glæder mig allerede ;)

22 - 05 ' 12
Idag skulle jeg prøve mit nye udstyr på ham! Neeeej hvor er han bare kær i rød :') For første gang skulle vi også prøve at ride med bidløs trense... Han er helt vildt let at styre! Troede at han lige skulle vende sig til det, men jeg nåede næsten ingen gang at ride 5 meter før han fattede hvad det var.. Så sød ;)
Gry og jeg valgte at vi ville ride tur efter at vi havde redet oppe på banen i et kvarters tid... Så vi tog lige den lange tur til Hadsten. Både Lotte og Diesel var så gode! Der var biler over alt, cykellister, gående, lastbiler og diverse andre ting heste kan blive bange for, men de sagde intet til noget af det. Det er tydeligt at se at folk ikke er vant til at der kommer heste i Hadsten, hold da op vi fik meget opmærksomhed... Både af børn og voksne. Meget hyggeligt, Diesel og Lotte nød opmærksomheden ;)

29 - 05 '12
Idag var jeg ude ved Diesel efter en hel uge uden at have set ham.. Nøj hvor jeg har savnet ham! Allerede nu efter kun 1 måned med ham kan jeg se hvor meget han allerede betyder for mig. <3
Jeg nåede ingengang op på folden før han vrinskede :') Ørene var helt fremme og han kom som altid hen mod mig.. Han er bare så kær! Jeg red med min bidløse trense på ham hvilket gik rigtig godt. Det er anden gang jeg rider med den, men han går allerede rigtig godt med den. Han kan godt gå en smule i holdning, men vi skal øve meget mere på det. Da det var et stykke tid siden han havde sprunget valgte jeg at jeg ville springe. Som altid sprang han godt. Vi skal dog stadig øve at han skal op med ryggen og at han skal have bagbenene mere med i stedet for at han springer langt og fladt, men det skal nok komme. :) "Min" lille stjerne hest! <3

31 - 05 '12
Idag valge jeg at vi skulle ride dressur da det er længe siden at vi sidst har redet noget seriøst dressur. De sidste par gange har jeg enten redet med bidløs, tur eller spring.. Så synes det det var på tide at ride noget dressur. Efter at han er blevet redet bidløs de sidste par gange skulle han lige vænne sig til bidet igen, dette gik dog meget hurtigt. Han gik rigtig pænt i skridt fra starten af, men i traven slog han lidt mere fra dog ikke så meget som han har gjordt tidligere.. Han er blevet så meget bedre på så kort tid, dejligt at man kan se forandring allerede nu. Det skal nok blive godt! :)
Glæder mig til næste år... Hvis alt går efter planen kan vi komme ud til stævner! Wuhu! Så skal vi dælme ud og sparke røv :D Elsker min lille Dieseldreng! <3

04-06 '12
Yay.. Efter at have været rundt efter gave til Mia tog jeg ud til dem. Red Diesel inden vi skulle spise, vejret var bare så super godt så jeg besluttede mig for at jeg ville springe på ham, men så lige da jeg kom op på banen.. Havde skridtet varm og skulle igang med at trave.... WUUUS, så styrtede et ned med regn -.- Great -.- Så springning blev ikke til noget alligevel, valgte så bare at ride lidt dressur hvilket også gik godt. Selvom det stod ned i stænger så var han bare så søøød, han gjorde bare alt hvad han fik besked på.. Jeg elsker virkelig den hest.

05 - 06 '12
Idag stod hele dagen på Bakkely, hold nu op jeg elsker at være derude - Søde mennesker, dyr.. Ja, hele bundet er bare så utrolig søde!
Wuhu! Været var godt, dvs at Gry og jeg kunne springe - Endelig :p Lotte var virkelig træls, hun fulgte Diesel hele tiden hvilket resulteret i at Diesel vendte opmærksomheden på Lotte og ikke på mig. Men set bort fra det så sprang han rigtig godt, meget bedre end han har gjordt før, bagbene er han begyndt at få mere med samt ryggen - Dejligt ;)
Elsker en tossede hest så utrolig højt.. <3 Glæder mig til imorgen, skal med Mia og Gry i Hööks.. Skønt med endnu en dag med herlige mennesker ;)

11 - 06 '12
Weeee Diesel var en stjernehest idag! Det er mandag = Vi sprang. Han gør fremskridt hver evig eneste gang vi springer, ihh det er skønt at se forandring! Han er også ved at få muskler, især på benene og hans bagdel.. Han sprang rigtig godt, vi havde nogle enkle fails, men ak ja.. Det har alle ;)
Vi fik taget en masse billeder samt video'er, man kan godt nok se hvor meget vi passer sammen, haha... Vi er begge to lidt af nogle tossehoveder af og til xD Men hva' pokker, så skal jo passe sammen ;) - Jeg elsker Diesel! <3

15 - 06 '12
Idag stod den på dressurtræning da vi ikke har redet seriøs dressur så meget som vi har redet bidløs, så synes det var på tide med noget dressur. Diesel rykker sig for hver evig eneste gang vi rider dressur! Han er begyndt at gå så meget bedre, han kommer ordenligt ned og han slår ikke så meget fra som han gjorde i starten. Hans trav er også blevet mange gange bedre og han for også løftet ryggen nu som han ikke gjorde før - Dejligt! Vi kunne også galopere en hel rundte nu uden at han slog ned i trav. Ihhh det er bare skønt når de kører :D

16 - 06 '12
Så var det idag Diesel fik sko på! Han var bare SÅ sød da smeden ordnede ham, han stod stille hele tiden der var intet med ham. Selvom Jeffer stod og skabte sig så tog han det hele med ro. Da han var færdig så ville han dog gerne ud.. Så begyndte han at gå lidt frem og tilbage.. ;)

24 - 06 '12
Hehehehe ups, har fuldstændig glemt at skrive videre på Diesels profil.. Vi har lavet en masse ting i løbet af de dage jeg ikke har opdateret hans profil. Blandt andet redet en masse turer rundt i Hadbjerg, redet dressur (I regnvejr -.-) og bare hygget.
Idag pisregnede det så turde simpelthen ikke ride dressur på banen da der var alt for glat og vil hverken udsætte Diesel eller mig for et muligvis styrt. Så jeg skyndte mig at tage ham ind, lagde et tæppe på ham for at han kunne tørre bare en lille smule. Efter en halvtimes nussen og kælen tog vi ud i regnvejret. Diesel er ikke den største fan af regn, han var meget ophidset og meget op på dupperne. Alt var nærmest farligt, selv en bus der kom kørende var farlig. Han plejer normalt ikke at være bange for trafik, men idag var han virkelig forfærdelig! Han stoppede hele tiden op, hævede hovedet samt halen, ørene kom helt frem og han småtrippede frem og tilbage. Der var et par gange hvor han lavede nogle små hop på bagbenene, ingen stejlen, men bare nogle små hop hvor han forben knap nok kom 30 over jorden. Jeg ville have redet hele vejen rundt om Hadbjerg, men de køer der står et stykke henne var sindsygt farlige idag! Han ville hverken det ene eller det andet så vi vente om og red tilbage den vej vi kom fra.
Da vi kom hjem og fik sadlet ham af stod jeg et stykke tid og kælede med ham indtil at regnen stilnede en lille smule. Efter en halv time kom han ud til sine venner igen :D

25 - 06 '12
Yay! Har nu redet Diesel i 2 måneder idag. Lidt noget øv at det pisregner igen idag :/ Tror bare at det bliver til endnu en tur idag, banen er fuldstændig umulig at ride på, tror bare at Diesel kommer til at skøjte rundt. Det bliver nok til en hygge dag idag, alt andet bliver umuligt. :/

21 - 07 '12
Puha det er godt nok længe siden jeg har opdateret hans profil.. Det går rigtig godt med lille Diesel. Han er mine lille engel. Vi har allerede nu fået knyttet et stærkt bånd, og det bliver helt sikkert stærkere med tiden. Det går godt både i spring, dressur, bidløst og tricks. Vi er ved at lære at holde forskellige ting, kysse og smile. Det går alt sammen rigtig godt.
Idag var jeg ude ved Diesel for første gang i en uge pga af ferie. Han har været en rigtig bandit overfor de andre heste fordi han har kedet sig. Hehe, bandit. Jeg havde taget min konfimationskjole med for at tage nogle billeder. Han var så sød.. Han nusse og kysse mig hele tiden.. Årrrh... Det bliver man hel varm om hjertet af, søde dreng. Skal ud til ham igen søndag, og glæder mig allerede til at se min bette skat igen, kan ikke undvære ham. <3

11 - 10 '12
GUD! Hvor er det længe siden at jeg har opdateret Diesels profil! Fy fy! Nå.. Men det går rent ud sagt PISSE godt! Både spring og dressur. I spring har vi nu været oppe på 95 cm i en enkelt lodret, som han klarede til ug! Vi prøvede både 100 og 105, men hans mod stoppede ved 95 cm.. Det skal vi nok komme op på igen.
I dressur er han begyndt at gå bedre og bedre, både skridt og trav! Galoppen er også godt igang, men han mangler lige at få styr på sine bagben ;)
Hans trav er blevet SÅ lækker, og han slår næsten aldrig over i pas mere, skønt. Vi har haft redet meget bidløs dressur, hvor han går i en super holdning og selv søger ned.. Det skal vi bare have overført til bidet. Så skal vi nok sparke røv til stævnerne. :D
Nye billeder kommer forhåbenlig snart.

24 - 01 '13
Puha.. Det er længe siden at jeg har opdateret hans profil.. Fyha Laura!
Alt går som det skal, Diesel er stadig frisk som altid, især her om vinteren :D
Her i dag havde jeg ham med oppe på ridebanen, bare iført rebgrime og skridttæppe.. Vi fik øvet lidt tricks, såsom kysse, neje og smile, samt nogle stopsignaler med cordeo og bare ved hjælp af ben. Det hele gik som smurt, han er så utrolig lærenem den lille basse! Han fik til sidst lov til at spasse af på folden, hvilket foregik i høj fart, og med hale og hoved højt løftet! Hehe, skøre hyp ;)
Fik taget nogle skønne billeder af ham, som i kan se mellem de ældre billeder han har ;)

19 - 03 '13
Ak ja.. Jeg glemmer altid at opdatere herinde.. Men nu må jeg nok hellere gøre det. Tirsdag d. 5 var jeg til springundervning v. Jack.. Det var første gang at Diesel skulle springe "ordentlige" spring, og baner for den sags skyld, men Jack var super sød ved os. Diesel havde lidt problemer med galoppen, men det er også længe siden at vi har redet seriøst.. Vi fik sprunget nogle baner, og endte oppe på omkring de 60 cm i et enkelt spring, meget tilfreds.

Diesel står pt stille grundet halthed på det ene bagben.. Stakkels dreng.. Håber snart at han er klar igen, så vi kan komme i gang med træning.. Han må meget gerne være i form til sommer :p

25 - 03 '13
Diesel havde fødselsdag i dag, så jeg valgte at vi bare skulle lave lidt HMS og gå en lille tur ude i det super gode vejr. Vi fik genopfrisket tricksene kys, neje og smile, hvilket gik over alt forventning da det er ved at være rigtig længe siden at vi sidst har trænet i det. :D

Håber snart på at jeg kan få smidt en smule videoer ind af Diesel og mig.. c:

15 - 06 '13
Puha, det er længe siden at jeg har opdateret Diesels profil. I det lange stykke tid jeg ikke har skrevet herinde, er der sket det at Diesel havde nogle problemer med sit ene bagben.. Mia havde så en terapeut ude for få ham tjekket. Det blev konstateret at han havde skævt kryds. Jeg fik et genoptræningsskema som jeg så skulle følge. Da der var gået den måned der nu skulle gå med genoptræningen, så skulle vi så endelig prøve at galopere.. Diesel kunne pludseligt galopere igen, ordenligt galop! Genoptræning hjalp virkelig, hvilket jeg bare er SÅ glad for. Vi er endelig begyndt at springe igen, knap så højt som før, men vi skal nok komme derop igen. :D
Der er ikke særlig længe til at vi drager op til Aalestrup, hvor vi forhåbentlig kommer til at forbedre os! Gud jeg glæder mig! :D
Kommentér på:
Traver Montana Sølvtop ~ Dampbarnet ~
Annonce