{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Solheim's Ramina - RDH Hoppe 2009

15.618 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Palomino Solheim's Ramina - RDH Hoppe

Fødselsår:
2009
Højde:
Da jeg fik hende April 2012; 161,5 cm
PSA kåring i September 2012: 163,5
Juni 2014: Omkring de 168 cm.
Og hun vokser endnu ;)
Temperament
Ramina er en rolig men opmærksom hest i det daglige :O) Altid nysgerrig og tager nye opgaver med et kæmpe overskud og gå på mod.
Utrolig nysgerrig hoppe, som altid skal hen og sige hej til alle folk på staldgangen, og snuse til alle hestene i boksen. En rigtig "putte i lommen hest" :o)

Alt i alt et rigtig cool temperament som jeg faldt pladask for da jeg så hende for første gang :-) Elsker at stå og nusse og hygge med en. Der er absolut ingen sure miner hos hende. Super dejligt!

Gangarter


Skridt: Over middel - Stor og dejlig fjedrende. Træder godt ind under sig(4 hove uden rytter) og den er på ingen måde stiv. Til kåring fik hun 8 i skridt.

Trav: Over middel - Meget stor og flyvende hvor hun strækker sine forben ud og svæver :-) Har god haseaktion. Til kåring skrev de: Takstfast indundergribende men lidt bundne bevægelse. Hun fik 7 til kåring.

Galop: Middel- Meget stor og blød at kigge på, men dog meget stiv og helt klart hendes svageste gangart. Fik 7 til kåring.

Fik til Følskue 98899 :-)
Fik til hoppekåring 77888 :-)
Stævner
Følskue i 2009:
- 1. plads med karaktererne 98899.

Ramina blev kåret i DH!!!

Hoppekåring d. 2 September 2012 i PSA på Team Cabe.
Blev bedste palomino hoppe og vandt 1.plads i farvebedømmelse og blev DH hoppe.
Skridt: 8
Trav: 7
Galop: 7
Type: 8
Hoved: 7
Overlinje: 8
Farve: 9
Helhed: 8

Sadelkåring d. 2 September 2012 i PSA på Team Cabe.
Skridt: 8
Trav: 7
Galop: 6,5



Dressurstævne d. 19 Maj 2013:
Lc1A:54,??
Lc2A: 63,??
Kommentar: Utrolig hård dommer. Ramina var super flink dog lidt urolig.

Springstævne d. 26 Maj 2013:
60 cm: 4 fejl
70 cm: 8 fejl

Roskilde Dyrskue gangartskonkurrence:
Skridt: 7,5
Trav: 6,5
Galop: 6
Ridelighed:6,5
Kapasitet:6,5
Samlet resultat på 74,5% - Nummer 2 i hendes pulje. Stolt rytter!

Roskilde Dyrskue Bedømmelse:
Point: 22

Ringsted Rideklub d. 22 Juni
Lc1A: 58,?? - Ramina vrinskede hele programmet igennem og var total ukoncentreret. Utrolig god procent taget omstændighederne i betragtning.
Lc2A: 61,33 - 1. uplaceret - Ramina var SÅ dygtig i denne klasse! ÆV at dommeren (som også var hende til det andet stævne) dømmer SÅ meget ned på uro fortil.

Ringsted Rideklub d. 23 Juni
60: 4 fejl
70: 4 fejl
Kommentar: SÅ dygtig en Ramina! Vi kom desværre for tæt på begge spring, hvilket resulterede i en nedrivning ):

Hashøj rideklub:
Lc1a: 62%
Lc2: 63%

Vemmelev rideklub d. 16 December 2013:
70 cm: Disk
80 Cm: 0 fejl i hovedrundten, 0 fejl i omspring = 1. plads <3

Vemmelev rideklub d. 26 Januar 2013:
80 Cm: 0 fejl i hovedrundten, 2 bomme i omspringning = 7.plads
Gulerodscup gik i 80 cm = 0 fejl = holdet fik en 3 plads <3

Rytterforeningen Skølskør
Lb1a: 60,00%
Lb2a:60,500%
Procentklassen, 1,5% fra 1.pladsen.
Vi er dog ikke helt klar, men det er ikke så sjovt at blive ved med at ride lc ;=)

Opdateret d. 25 December 2014:
Ramina har igennem de sidste 4 måneder gennemgået en enorm udvikling! Vi rider nu lc-klasser til omkring de 68% hver gang, og har redet la1a til 66% som medbragte os en 3.plads. Redet la1a på distriktplan til 62% i Oktober, og 5-års championat til 62% i September. Blevet nummer 2 til klubmesterskabet i September også :) Det seneste stævne red vi en la1a til 64%. Vi skal her i det nye år så småt igang med at ride noget la2a på d og c-plan, mens vi stadig fortsætter med at starte i la1a.




Stamtavle
Har rødt hestepas da hun blev RDH til hoppe kåring d. 2 September 2012 :-)

F: Mr. Victory Minded PAH 45 DK Palomino
FF: Mr. Chapmann PAH 26 DK Palomino
FFF: Stærebogårds Apollo Epah 7 DK Palomino

M: Ronja DH 4324 DK DV
MF: Royal Mi Lord Sønderskov DH 471 DK DV
MFF: Royal Z I

Hendes race kaldes Palomino varmblod.
Køn
En rigtig KØN hoppe!
Bemærkninger
Ramina er min aller første hest som jeg har købt for mine egne opsparede penge d. 26 April 2012 men jeg fik ikke hende hjem den dag ;)

Ramina ville nemlig hverken i trailer eller lastbil, så vi måtte vente til dagen efter hvor vi fik en dyrlæge ud og bedøvede hende(beroligende) så vi måtte skubbe hende op i traileren. Hun fik en god rolig køretur, og var slet ikke stresset da hun kom ud af traileren. Hun var nysgerrig og opmærksom og spiste med det samme af wrappen da hun kom ind i sin boks :-)

Ramina er en skøn Hoppe med et rigtig godt sind. Ramina er blevet avlet af Stutteri Solheim på Sjælland, og har aldrig haft andre hjem end dette. Så hun skal lige falde til ro på hendes nye sted og lære, at være lidt væk fra flokken.

Ramina er ikke tilredet, trense eller sadel vant så det blir mit helt nye projekt jeg skal igang med :-) Glæder mig rigtig meget og tror på, at hun bliver rimelig let at tilride. Men vi tager det hendes tempo og jeg vil lytte til hende og hvad hun vil.

Før vi begynder tilridningen, skal Ramina liiiige jordtrænes lidt. Hun skal nemlig lære ikke at gå ind i en og have en hvis afstand til mig. Derefter lære vi bakke, frem og til side bevægelse så vi kan gå nogle ture hvor hun kender signalerne.
Efter det begynder jeg at gøre hende trense og sadel vant, og longere hende med det på.

Min plan med Ramina er at vi efter nogle år, kan blive kvalificeret til DM og måske starte internationalt i dressur :-)

Det er stadig helt uvirkelig for mig, at jeg har fået min egen hest efter 11 år's ridning på andre heste. Så jeg skal lige fatte det :-)


d. 3 Maj 2012:
Ramina er nu faldet godt til på suså hestesportscenter hvor hun er blevet bedste veninder med pintofjordhesten Upsi! De er som Gøg og Gokke.
Havde tandlæge besøg i dag hvor hun fik rapset tænder og det tog hun i stiv arm :-)
Så blev hun også præsenteret for vand for første gang i dag. Total cool! Blev både vasket på ben+hove og hale i dag. Så den er nu dejlig hvid :-)
Hun er godheden selv og folk er bare så vilde med hende. Rigtig nussegøj!

d. 6 Maj 2012:
Så har Ramina haft sadel og trense på 3 gange :o) Ingen problemer der. Så nu hun longeres lidt med indspænding også skal jeg snart op at ligge på hende.

d. 13 Maj 2012:
Det er ud over alt forventning med Ramina! Jeg har nu skridtet på hende i longe med sadel og trense og hun vipper ikke et eneste øre! Hun er så sød, rolig og medgørlig. Jeg kan stå inde i hendes boks og nusse med hende hvor hun bare spiser. Jamen altså.. Ramina er bare drømmehesten! Hun er alt og mere til :'-)

Undervisning for første gang d. 23 Maj 2012:
Rima var så fin! ingen problemer igen! Vi galoperede en da for første gnag på begge volter. Fik stor ros af min underviser som synes Rima havde et fantastisk temperament og sind, gang og flot bygget. Jamen bedre kan det jo ikke blive!!

Rima er en hest der skal være hos mig til den dag hun ikke er her mere. Hun er alt hvad man kan ønske sig!

Det går rigtig godt med Ramina for tiden :-) Hun er så småt begyndt at gå stabilt til bidet, dog skal hun lære forbindelsen mellem halveparader og schenkelhjælp for at få bagparten med. Det synes Rima er lidt svært ;)

d. 2 September 2012: Så var vi endelig til den længeventende sadel + hoppekåring! Ramina var SÅ flink at have med. Hun nød det fuldt ud og var dejlig frisk under hoppekåringen. Da hun skulle sadelkåres var hun træt med fremmedrytter og reagerede derfor ikke så meget på schenklerne. Men med mig var hun helt fantastisk :-)) På trods af en lang dag, livede hun op under løsspringningen hvor hun sprang 1 meter med lethed, og til sidst UDEN HUN MÅTTE tog hun et til spring helt af sig selv :P Det må man da kalde for en springer!

Så er vi begyndt på lidt springning, og det synes Ramina er overdrevet sjovt! :-)

d. 13 Maj 2013:
Ramina udvikler sig rigtig godt for tiden. Vi øver temposkift, at hun skal komme lidt mere op i nakken og selvfølgelig masser af ridelighed! Hun er en fantastisk hest at arbejde med.

Opdateret d. 25 December 2014:
Ramina har igennem de sidste 4 måneder gennemgået en enorm udvikling! Vi rider nu lc-klasser til omkring de 68% hver gang, og har redet la1a til 66% som medbragte os en 3.plads. Redet la1a på distriktplan til 62% i Oktober, og 5-års championat til 62% i September. Blevet nummer 2 til klubmesterskabet i September også :) Det seneste stævne red vi en la1a til 64%. Vi skal her i det nye år så småt igang med at ride noget la2a på d og c-plan, mens vi stadig fortsætter med at starte i la1a.

Planen for år 2015:
Planen for år 2015 er at Ramina enten med mig selv, eller hvis det bliver nødvendigt med en anden rytter, debutere i en Mb0 til 6 års championat i løbet af sommeren.



Kommentér på:
Palomino Solheim's Ramina - RDH Hoppe
Annonce