{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Selle Francais Katrine Del Sole [Tidl. hest] 1998

6.594 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

© Sarah Nissen .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 5. aug 2006


Selle Francais Katrine Del Sole

Fødselsår:
1998
Højde:
168 cm
Målt som 3 års 167 cm
Temperament
Frisk hoppe, men har et fantastisk sind. Har aldrig før i mit liv set en hest tage ting så cool, som den gør første gang den kom hjem i stalden.
Gangarter
Normale
Stævner
Den har ikke gået de sidste 5 år, da den har været alvshoppe, men vi har fået af vide den har gået lidt stævner i Italien. Hvor højt, det ved vi ikke.

Jeg har startet 3 stævne på den nu, 2 af dem, hvor den gik kun en enkelt LC og kun en dag pga mangel på kondi, muskler osv. Men til det sidste stævne jeg har været til, gik den en LB 2 dage i træk, hun er blevet så fin :-) Og hun udvikler sig fantastisk hurtigt!
Stamtavle
F: I LOVE YOU
IBRAHIM
ALMEZ
GIRONDINE
NIKYOO
ELYRIA
L'ECHAPPEE

M: SACREE LUTINE
URIEL
LUTINO
NACELLE B
TOUT BRULE
EVE DE LA DAME
LACCHANTHE DE LA DAME

Hun har belgisk blod, men blev født i Italien, og går under racen "SI".
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik hende mandag d. 30 april 2012, da min far og min træner blev enig om jeg skulle have en hest mere, for at få mere erfaring i at ride hest. Hun er ikke en som jeg skal beholde, men en som jeg skal ride op igen, og så sælger vi hende, med mindre hun bliver noget stort. Og så køber vi en meget mere erfaren hest.

Som sagt, har hun været alvshoppe de sidste 5 år, og har bare gået på en fold døgnet rundt indtil for en måned siden, hvor hun begyndte at komme i gang igen. Så hun mangler utroligt mange muskler, hun er ude i form, og jeg kan mærke da jeg red hende første gang, at hun skal lige lærer basic dressuren igen ;-)
- men jeg glæder mig til at prøve og få hende i gang igen, og det bliver da lidt spændende at ride en hest op igen til et bestemt springniveau. Og så det fede ved at selvom hun er 14 år gammel er hun jo på ingen måde slidt, da hun ikke har været redet i 5 år :-D


****Der kommer både race og stamtavle, så snart jeg får passet hjem!!!****
Og der kommer ride billeder, skal bare lige have taget nogen mens jeg rider hende :-)
Kommentér på:
Selle Francais Katrine Del Sole
Annonce