{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod | Lykkebo's Bacardi 2012

2.202 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Anne Sofie Jonasen*
Kvinde | 28 år | Oprettet: 26. maj 2009


Dansk Varmblod | Lykkebo's Bacardi

Fødselsår:
2012
Højde:
1 Dag gammel - 100 cm. Så man er jo allerede en rigtig fin dreng.
10 Dage gammel - 105 cm.
1 Måned gammel - 114 cm.
2 Måneder gammel - 119,5 cm.
3 Måneder gammel - 126 cm.
4 Måneder gammel - 128 cm.
5 Måneder gammel - 130,5 cm.
6 Måneder gammel - 135 cm.
7 Måneder gammel - 137 cm.
8 Måneder gammel - 140 cm.
9 Måneder gammel - 141,5 cm.
10 Måneder gammel - 144 cm.
11 Måneder gammel - 147,5 cm.
12 Måneder gammel - 149 cm.
13 Måneder gammel -
14 Måneder gammel - 151,5 cm.
Forventet stang - 165-170 cm.
Temperament
Bacardi er en super dejlig lille hingst med et super dejligt temperament. Den er super kælen og er et kæmpe nussehoved, som kommer vriskende og løbende i mod en, når man kommer. Trods sine få dage her i verdenen, er han en meget modig lille fyr, som også er meget nysgerrig.
Gangarter
Ud fra de fire dage hvor vi har set ham på fold, ser de meget fine og gode ud. Galoppen er godt op ad bakke, og traven har vi ikke set så meget til endnu.
Stævner
Ej, det er da vist lige til for tidligt, men skal måske til følchampionat på Katrinelund i juli.
Stamtavle
Far: Crelido DVE 752 ***Elitehingst i DV & Årets hingst i Danmark 2012***
FF: **Calido I
FM: *Boria
FFF: *Cantus
FFM: Baroness VII
FMF: Raimondo
FMM: Voria
FFFF: *Caletto I
FFFM: Monoline
FFMF: *Coriander
FFMM: Kollet
FMFF: Raimond
FMFM: Eike
FMMF: Cantares
FMMM: Palkura

Mor: Campari
MF: Pari-Ace Dane
MM: *Palona
MFF: *Racing Ace XX
MFM: Ali-Pari
MMF: *Port Royal XX (GB)
MMM: Lone
MFFF: Northern Ace XX
MFFM: Carmencita XX
MFMF: Alibi
MFMM: Pari-Donna
MMFF: King's Troop XX (GB)
MMFM: Porto Novo XX (GB)
MMMF: *Lohengrin
MMMM: Darling L.
Køn
Ja, han er jo blevet til en meget flot vallak nu.

***8. maj 2013***
Bacardi er nu ikke længere en "rigtig hingst" - Han skulle kastreres, da han var begyndt at gå lidt for meget op i de lækre hopper på folden. Der var bare det problem, at dyrlægen simpelthen ikke kunne bedøve den ene sten, da han trak den helt op i lysken, når hun ville bedøve den, og da den kun er på størrelse med en valnød, kunne hun ikke få fat i den. Derfor fik han kun fjernet den ene sten, og derfor kun den ene tilbage, som skal fjernes om et par måneder, når den er blevet lidt større. Derfor skal han desværre igennem endnu en kastration, men håber den forløber lige så godt som den første helt uden de store hævelser.

***20. juni 2013***
Ja, så var det tiden, hvor Bacardi skulle have sin sidste "børnevaccine", så dyrlægen kunne ligeså godt forsøge at tage den anden sten. Det lykkedes heldigvis denne gang helt uden langvarige forsøg, så nu er Bacardi blevet en rigtig vallak.
Bemærkninger
Bacardi er en super flot hingst. Han er musegrå med 4 hvide sokker, en flot stjerne og en flot snip - Han er blevet lige som jeg ønskede han skulle blive.
Bacardi blev født den 3. maj om natten kl. ca. 01.00. Vi kom ud lige da den var kommet ud - Den havde lige hovedet ude af posen. Mor var hurtigt på benene igen, mens lille Bacardi gjorde et ihærdigt forsøg med nogle kolbøtter. Moren var bare færdig og vildt omtumlet efter fødslen. Men Bacardi var frisk men også træt.
De var allerede på fold om eftermiddagen, som de begge nød meget godt af, og Bacardi var kun i hegnet to gange, men han har også en dygtig mor til at holde sig væk fra hegnet.
Efter et par dage på fold er han blevet rigtig livlig og lidt fræk.
Han er super dejlig og kommer altid vrinskende og løbende mod en, når man kommer - Super dejligt :D Han er også en rigtig muffelrøv, som meget gerne vil at vi skal ligge ned sammen med den, og vi skal helst ville tage nogle rigtig drengelege med ham.

Men Bacardi er en super dejlig lille hingst, som vi alle er super glade for og stolte af. Det er planen, at han om som 3 års skal tilrides, som vi glæder os super meget til, men det tager vi nu til den tid, nu skal han bare have lov til at være baby :D

- Ja, nu er Bacardi jo ved at være halvanden måned gammel, og han er allerede vokset meget. Han nyder tilværelsen og har nu fundet sin plads i flokken og trives super godt sammen med dem alle sammen. Bacardi er blevet super gode venner med vores lille shetlænder vallak Prins, som allerede nu er mindre end Bacardi, hvilket Bacardi virkelig udnytter ved at hænge på ryggen af ham og rigtig vise ham, at han altså en større - Lidt frækt! Bacardi og Prins nyder hinandens selskab og de more og slås rigtig sammen som to vilde drenge.

Den anden dag var Bacardi og jeg på spionages i haven - Vi kiggede på blomster, have-dam, fisk og på mors høns. Vi tog da også lige en tur på terrassen, hvor vi da lige kiggede lidt ind af terrassedøren, for at se hvad de andre i stuen foretog sig.
Bacardi er sød at trække med, og rykker ikke helt vildt meget i snoren, men han er jo selvfølgelig klar til at opleve noget, og det må altså gerne gå lidt stærkt!
Han er også en meget modig lille fyr, som tager alting med et glimt i øjet, han er med på den værste og går gerne i mellem maskiner, vand osv..
Bacardi er også allerede nu blevet super god til at stå i spiltove på staldgangen og stå bundet til striglebommen udenfor.

Bacardi er bare en rigtig lille prins, som jeg glæder mig helt vildt meget til at skulle arbejde med i fremtiden. Hans sind er bare helt perfekt, også er han villig til at lege med - En dreng med stor oplevelses-lyst.

***12. september 2012***
Lille Bacardi er blevet syet med 6 sting, 4 i et forben og 2 i et bagben. Sådan kan det desværre gå, når man leger med de andre på folden om natten, og glemmer hvor hegnet er.
Men han skal nu nok blive flot igen, når alle de mange skrammer er helet.
Kommentér på:
Dansk Varmblod | Lykkebo's Bacardi
Annonce