{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tennessee Walker Zola [Tidl. hest] 1999

2.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mini< 3
Kvinde | 30 år | Oprettet: 28. apr 2007


Tennessee Walker Zola

Fødselsår:
1999
Højde:
zola er 154 cm i stang
Temperament
helt fint og dejligt :) mega dejlig lille hyp jeg har mig hun er så sød hun prøver virkelig på at gøre alt godt for en men hun blir frustreret og så ligner det hun blir hidsig
Gangarter
hun har en god skridt
som "trav" har hun trot(staves)
Stævner
no idea
Stamtavle
det tror jeg faktisk ikke hun har
Køn
hoppe :)
Bemærkninger
zola er en vidunderlig tennesse walker hoppe. hun har stået stille i 2 år(hos tidligere ejer) da jeg begyndte at ride hende for hende min hest er opstaldet ved :) zola er virkelig dejlige og ha med at gøre hun har hjertet det rette sted hun vil ikke nogen noget ondt. hun blir bare lidt araber hys når hun ikk kan finde ud af hvad man vil ha hende til men så griner vi af det og tager det forfra :) så zola tilfreds igen :P der kommer flere billeder og mere tekst og nogle videoer osv osv sener :)
---------------------------------------------------------------------------------------
03-06-2012
Zola går nu nogenlunde ned med hovedet i ALLE 3 gangarter så skal det bare rides og rides og rides så musklerne og balancen osv osv kommer igen :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Kommentér på:
Tennessee Walker Zola
  •   13. dec 2013 Hvorfor er det lige denneher profil der skal dømmes? Jeg har da set mange heste/pony profiler herinde hvor de har race men igen stamtavle så det forstår jeg slet ikke! smiley

  •   13. dec 2013 den bør under *anden særlig race*

  •   7. okt 2013 *anden særlig race* alle heste hvor man ikke kan finde stamtavle er anden særlig race. og det du hentyder med shetlænder er at så skal de også sættes ind som anden særlig race?

  •   15. jul 2013 Syndes at hun ser dejlig ud smiley
    Har ikke så meget forstand på racer, men syndes bestemt at hun er smuk smiley
    Et høj herfra smiley (Ville give X- høj men har ikke så mange tilbage smiley )
    - Kig gerne forbi med kommentar og bedømmelse? smiley


  •   18. jun 2013 Det var det jeg mente altså hun har i mange år fået afvide hun bare skulle gå ordenligt og pludselig får hun lov at gå som hendes race/blanding tillader så er hun jo ikke helt inde i signalerer og det samme er jeg ikke så det er jo nybegynder med nybegynder

  •   18. jun 2013 Jeg håber det er ok jeg blander mig her.
    TWHen har gangarterne uanset om det er uden eller under rytter. Det er op til rytteren at få de korrekte gangarter frem (altså hvis du vil ride flatwalk, skal du sørge for at hesten ikke går tølt eller pas etc.).

    En anden ting - At dømme ud fra din video, er det tydeligt at Zola er flergænger - Dog betyder det ikke nødvendigvis at hun er ægte TWH. Der er flere store TWH stalde i EU der tager andre racer ind til deres TWH hingste, så hvis hun ikke har tavle, er det sandsynligt at hun er blanding. Racen avler primært gangarterne videre, så dem kan man ikke dømme på.

    Men tror bestemt på at der er TWH i hende, da hendes hoved har meget karakteristiske TWH træk. Bygningen ligner også noget Coin, som er en linie begge avlshingste der avler blandinger bærer (vores føls far er en af dem).

    Så det er langt fra sikkert at hun er ægte, men det er 100% sikkert, at hun er flergænger, og højest sandsynligt TWH (blanding).


  •   18. jun 2013 en twh ja de er født med gangarterne men under rytter er det rytteren som skal få dem frem i hesten og det kan hverken mig eller zola da hun som sagt er brugt til hygge og jeg har haft en pige ude som er uddannet noget heste anatommig og alt muligt halløj har ikke spurgt hvad hendes uddannelse hedder præcist men hun er rigtig meget inde for det og hun red på hende og jeg troede zola var en træls traver men hun sagde til mig hun bare var en tennesee walker der var blevet misforstået under ridning hvor nogen har prøvet at ride hende til de *normale* gangarter også er de rigtige walker gangarter enormt svære fordi hesten har fået afvide hele dens liv den ikke må gå på dens måde..

    ja du må fandmer undskylde nogen er født med en brist det hedder adhd nej det er ikke en undksyldning men når man blir glemt i skolen fordi man ikke kan fatte hvad de siger fordi de ikke gider sige det på en anden måde.

    hestegalleri burde være et godt sted hvor man kunne få hjælp af andre til de forskellige ting ang heste pg hvor man kunne bedømme andres heste og man kunne sige om man syns hesten er sød eller om man syns man ridder med fødderne i luften uden at snakke grimt til hinanden

    syns ærlig talt det er synd det hestegalleri er blevet til. da jeg startede med at være herinde var alle pisse søde og snakker ordenligt til hinanden alle ligefra landsstævne ryttere til shetlands rytter der lige havde fået deres første hest.
    nu er det sårn at hvis man ikke lige har en hest til en million er man bare en lille lort der ikke burde være herinde fordi man ikke lige har råd til en million kroners hest med stamtavle og blah blah blah men som rent faktisk er en race uden papirerne. der er jo forfanden ikke papirerne man rider på..

    så kan slet slet ikke se hvad du skal brokke dig for og blande dig i det her for mine heste er det de er den eneste grund til du gider bruge tid på det her er fordi du åbenbart ikke har andet at bruge din tid på og nu ender den samtale her for syns ve gud det er ved at være latterligt det her


  •   18. jun 2013 så uddannet er zola ikke endnu da hun var brugt til langdistance og hygge hest lad mig nu da være tæmk at i virkelig gider spilde tid på det her hestegalleri er et socialt forum hvor man kan hygge sig med at snakke med andre heste ejere og få fif osv osv ikke en kårings side eller et race bestemmelse hallo en shetlandspony er jo så heller ikke en shetlands pony hvis den ikke har papirer vil i så oss til at jorde alle de små uskyldige tøser som har fået deres første pony og er mega begejstret over at kunne ligge den her ind så skal deres æykke slås ihjel fordi i ikke kan finde ud af at lave andet end det her prøv nu da lige at åben øjnene og nej er ikke ondt ment det her men syns ku ærlig talt i skal åbne øjnene og se udover jeres egen næse det kommer i sku ikke langt med i livet det er da utroligt en på 19 skal fortælle en på 22 eller hvad du nu er det her altså ...

  •   18. jun 2013 øh nej prøv at pas dig selv nu gier jeg ikke dit pis mere så interesant kan jeg sku heller ikke være og hun ER tennesee walker kom og prøv en tur på hende hvis det er så stort et problem


  •   2. nov 2012 hun opstalder byttede hende med en sadel mener jeg det var hvor fra aner jeg det ikke og har købte hende af min opstalder. jeg ved det fordi jeg har haft en rigtig klog pige hun ved stortset alt inden for hesteverdenen hvis ikke alt og hun sagde hun var en tennese walker. jeg har først fundet ud af her for en uge siden hun var den slags hest så jeg ved ikke så meget om hendes gangarter endnu har dog haft hende længe men var har bare tulleret lidt for at komme ind på livet af hinanden ordenligt, hun bukkede osv lige i starten jeg havde hende og hun har stået stille i 2 år og tror heller ikke hun har fået så meget træning i ale de gangarter så hun har fået dem fremtræt mere hun er tidligere blevet brugt som langdistance hest mere ved jeg faktisk ikke om hende.
    hun hedder black beauty på hestepasset
    jeg har ingen anelse om der er papirer med hende det eneste jeg fik med var hestepasset


  •   1. nov 2012 Hvor sjovt, havde slet ikke set, at der var kommet endnu en TWH herind.
    Hvis hun ikke har tavle, hvordan ved du så at hun er TWH? Ikke at jeg ikke tror dig, men du skriver i "alle 3 gangarter"?
    Nu er TWHen jo kendt for at have op til 9 gangarter. Hvilke gangarter har Zola?
    Men hun er da smuk - Må jeg spørge hvor du har fået hende fra?

    Kig evt. forbi mine 2 TWHer smiley


  •   10. maj 2012 Ca Palahr C
    hvad mener du med "western"?

    Malene: Mange tak smiley



  •   10. maj 2012 velkommen
    velkommen til zola pigen


  •   10. maj 2012 HØJ
    Høj til din flotte hest (:
    - Hun er godt nok fin. Og lækker med westernsadel (:

    Kig gerne forbi Dusty


  •   10. maj 2012 velkommen
    til dig og din hest kig forbi pinot med en dejlig kommentar


  •   10. maj 2012 Velkommen
    Hvor er den fin kig forbi min med en kommentar og en bedømmelse og
    mine udfordringer


  •   10. maj 2012 velkommen
    byd gerne kalaxe velkommen, og kig forbi sletnes med en komentar smiley

    super fin hest.. smiley


  •   9. maj 2012 velkommen
    velkommen til jer stem gerne på min skønne rositta


  •   9. maj 2012 Afvisning
    forklar gerne tak


Annonce