{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed Nova - tidligere hest - R:I:P 2005

1.065 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

heste for hyggen
Kvinde | 53 år | Oprettet: 11. mar 2004


Irish Cob Crossbreed Nova - tidligere hest - R:I:P

Fødselsår:
2005
Højde:
149/150
Temperament
Vågen - men kærlig - nusse glad.
styrbar - men vil indimellem gerne selv bestemme vejen, men er let at overbevise "at det skal nok gå"
Gangarter
super - dejlige - skøn og frisk
Stævner
nej ikke her
- tidligere ejer har været afsted
Stamtavle
nej - ved at undersøge baggrund.
mener at hun kunne være Tinker/pinto bla.
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hed før Tessa.
Da Nova kom til os - Nova er en dame som ville gå under "vågen" - men er toltal trafikvant og acceptere at børnene "vælter" omkring hende, at hunde løber gøende rundt i haven hun går forbi.. -
super sød tøs...Men at ride hende er ik for nybegyndere - hun har brug for en der viser vejen, men så er hun stort set også til at tage med hvor som helst.
Da vi fik hende hjem - var hun meget nervøs og jeg tænkte "tak skæbne" hende kan min datter da ikke ride - Når jeg gik tur med hende så hun mig slet ikke...
men i undervisningen går det super, der kan man se det er hun glad for. Hun vil rigtig gerne arbejdes med.

Jeg tager selv mange dejlige ture på hende - de første 20 mtr. kan hun ik forstå hun skal alene afsted...Hun er hele tiden styrbar og accepterer det...
Når vi først er derud af går alt fint.
Nova faldt til, men er blevet "mors hest" -
Nova blev let tilredet i juni 09 hos Linda, og blev endeligt redet til hos ejeren derefter hvor hun er blæevet brugt at stærre barn og til undervisning m.m.
- hun går godt og kan div. øvelser - som Ole, som jeg købte hende af, bl.a. havde trænet med hende
De mange skift har ikke gjort det bedste for hende. Hun er lidt reseveret/skeptisk over for nye mennesker - men ikk dem som til hverdag kommer i stalden.

Nova er i maj 2012 rykket hjem på græs i løsdrift..
Hun trives med at blive brugt og arbejdet med - og gerne hvor der sker noget - det virker til hun går og keder sig lidt, nu hvor de kun går 2.
hun vil ikke rigtig afsted alene men det går - og hun laver ikke ballade...bukker ikk eller andet...så det er jo super. Går frisk til.

Hun er en dejlig hest, men ikke hvem som helst´s hest.
Jeg var selv ved at give "bolden videre" for det var til min datter - men hun må så ride dejlige fiona...der bare er med på hvad som helst ... og så tager jeg Nova.

Vi har prøvet at springe et par gange hi hi - det er hen til spring og et hop lige op i luften så man enten falder af eller næsten er lige ved... ingen teknik

hun er en sød o kærlig dame som er nem at have med på tur, acceptere busser og lastbiler uden at rykke på ørene ...dejligt...

24/5 Nu har vi været ude og ride nogle gange i området og det bliver bedre og bedre - der er mange haver og mange lyde...nogle gange går det lidt siksak fordi hun lige skal se ..
Vi har været på stranden 2 gange uhh. sand er ik rart at gå i hi hi - men hun kom da lidt i vandet, med "tåen"...

4/8-12

Hun har det super og hun har stået stille en måned pga tidsmangel,.. vi var så ude og ride en lille tur igår ...jeg satte mig bare op på hende og red en tur - hun var glad for at komme afsted...og selvom der kommer kæmpe hunde m.m. farende i haverne tog hun det helt roligt.
Nu accepterer hun at snakke med helt fremmed, sådan har det ik været før.. reseveret, stod der bare i hendes blik ;o) nu er det anderledes fordi sommerhusgæsterne med børn kommer forbi folden meget tit og hilser på dem, ofte med en gullerod. Det vil madammen jo ik gå glip af.
Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed Nova - tidligere hest - R:I:P
Annonce