{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Magic Star *Har redet* [Tidl. hest] 1989

3.646 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Jensen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. jun 2011


Anglo Araber (AA) Magic Star *Har redet*

Fødselsår:
1989
Højde:
1.54-1.57 (har målt ham til deromkring)
Han er en lille hest :)
Temperament
Magic Star er lidt anderledes end andre heste, altsås selvfølgelig er han vildt sød osv.
Men han har et specielt temperament (;
Eller er han rigtig sød, og han lytter til en når man snakker :o


Gangarter
Skridt er lidt langsomt, men hvis man sparker ham lidt i siden, kan han godt gå fint fremad.
Traven er middel lidt over middel, men det er lidt forskelligt mellem de to :i
Hans galop er så vidunderlig!<3
Den er meget stor, men det går stærkt, når man kan drive det frem i ham. I spring når han springer self, er det som at flyve.
(han hopper som en drøm!) <3
Stævner
LD1 16. ud af 24 -.-''

3. plads i LD1
5. plads i LD2 :)
den 10/6 2012 :)
4. plads i LC1 på ridelejr :-)

2. plads i lille spring på ridelejr
Stamtavle
Den kender ingen, men han kommer fra et stutteri. Men han er brændemærket. Vil se om jeg kan få et billede af det en dag. :)
Køn
V(idunderlig)allak<3
Bemærkninger
Magic Star er en hest som har svært ved at knytte sig til sin rytter hvis ikke man behandler ham "ordentligt" han er en rigtig dejlig hest, det er ikke det.
Når han har knyttet sig til sin rytter opstår der med det samme respekt! Det er dejligt. Det er dog bare træls at jeg ikke kan springe på ham endnu. Vildt træls. Men self, jeg kommer til det snart!!!
Hmm, burde nok starte HELT fra starten af, den første jeg så Magic Star red en af mine veninder på ham, jeg synes han var uhyggelig fordi han galoperede så hurtigt. Han skræmte mig meget, fordi at han er nem at gøre hidsig hvis man ikke har redet ham før, (i dag hvis jeg skal få fut i ham tager det sin tid!)
jeg synes han var vildt uhyggelig, og jeg sagde til mig selv at jeg aldrig ville ride ham, han var uhyggelig, alt for hurtig, og han var så sur hele tiden. Hun red på ham et par gange og hver gang stak han nærmest af med hende. Så her i september, hvor jeg fik lov til at komme til stævne i LC1, (jeg blev disket, glemte programmet) jeg ville bare ikke ride på Severin, den som jeg red på der, så derfor spurgte jeg efter Silas, men der var allerede en som red ham der, så derfor sagde min ridelære at den eneste jeg kunne bruge var Magic Star, jeg vidste ikke helt om jeg ville, så derfor snakkede jeg med Iben en veninde jeg rider med til råds, hun sagde jeg skulle tage ham. "Han er vildt god, og han er altså sød. Jeg tror bare at du har fået forkerte indtryk" Så derfor sagde jeg lidt senere til min ridelære at jeg gerne ville have ham, hun ordnede det for mig og den 16. september fik jeg lov til at ride stævne på ham. Jeg kom tidligt om morgnen sammen med min veninde Rikke, vi var derude og kigge og en af vores yngre veninder Maya, (hendes mor kørte os derud fordi at hun skulle arbejde i madvognen) jeg sammen med Iben (hun kom ved tolv tiden den dag) vi fik lavede rosenknupper eller hvordan det nu staves. Jeg har altid være bange for at rense hove på heste, men det er jeg ikke længere heldigvis. Jeg fik ham striglet to tre gange inden jeg rent faktisk skulle gøre ham klar, og han var simpelthen så sød overfor mig.
Jeg red på ham i tyve minutter inden stævnet, og det blev jeg så glad for.
Efter to tre uger kunne jeg ride ham, (min veninde Rikke red ham fordi at hendes hest havde fået hul i ryggen)
Jeg havde nogle rigtig to gode stunder med ham, men også dårlige, det var mest sådan noget som at give ham sadel på eller skulle op på, idag er han helt ligeglad.
Men efter lidt tid hvor jeg havde redet ham lagde jeg mærke at han ikke rigtig gik så meget op i det. Han virkede meget trist. Så jeg tænkte lidt, og den næste gang jeg kom igen, tog jeg mig god tid til ham. Han begyndte endda at blive bedre til at ride. Jeg lavede ikke horsemanship, det er jeg først begynd på her for i April.
Som sagt jeg begyndte at nusse noget mere om ham, og det kan mærkes, han er meget mere glad når jeg kommer, (:.
Jeg har snakket med en masse som rider sammen med Magic Star ikke rider på ham men rider med ham. En veninde har set med og en anden ride på Magic Star og (jeg blære mig ikke, sig endelig til hvis jeg gør, sletter bare det her så ;-))
Jeg har fået at vide at jeg åbenbart har et bedre bånd til Magic Star end de fleste, jeg ved ikke hvorfor.
Magic Star og mig er blevet gode venner og jeg er begyndt at kunne smide træktovet over hans ryg, lige indtil han opdager der er græs...
Vil skrive mere efter jeg har været på ridelejr! :)

6/6
I bliver nødt til at læse det her!!!
Jeg var kommet ud på rideskolen og var rigtig rigtig ked af det, jeg kiggede lidt efter Magic Star (han red handicap undervisning gør han stadig)
Jeg ventede lidt på at han blev færdig, da han blev færdig gik jeg ind til ham, og ja, jeg græd...
Jeg tog fat i ham, og straks kunne han se jeg var trist, jeg gik over til "lågen eller døren" (hvad det nu hedder) og næsten forbi min ridelære da hun spurgte om der var noget galt, jeg bildte hende næsten ind jeg lige havde set en tudefilm... dårlig løgn...
Men så senere da jeg satte Magic Star over i den store staldgang som jeg nu kalder det, gjorde han noget jeg ikke havde set en hest længe gøre. Ser I jeg fortalte Iben om hvad der var sket i skolen og jeg er en virkelig følsom pige, så det gør ikke noget I synes det er skørt.
Jeg fortalte hende at en havde kaldt mig taber og svin lige foran mig, tydeligt til mig, og ja, hun kaldte mig det og hun mente det, hun sagde det fordi at jeg ikke ville lade hende låne en blyant... -.-'' idag kunne jeg have slået hende ned af vrede ærlig talt..
Men efter jeg havde fortalt Iben det og gik hen til Magic for at børste lidt skidt væk fra hans ansigt, lagde han sit hoved mod mit bryst og bagefter kærligt slikkede mine tåre væk :'-) <3
Og ja min ridelære og hende der ejer rideskolen havde faktisk overhørt det jeg sagde, og selv de fik et chok over Magic Star, for han bider helt vildt. Så sagde min ridelære: Ja Louise, man kan nu godt se at der er kærlighed i luften mellem jer to!
Og så red vi ellers bare den time, og det blev en dejlig time!
(: Og jeg elsker virkelig Magic for det han gjorde!

10/6 2012..
Okay vi var til stævne, jeg kom tidligt derud for at gøre ham klar med rosenknupper og strigle ham helt ren! Jeg brugte alt i alt næsten 3½ time på! Så ved tolvtiden, der blev jeg mobset og sur! Og det er noget jeg helst vil undgå. Der er jo også en anden pige som rider Magic Star, en lille splejs, mindre end jeg er! Nå, men den her lille pige skulle ride ham også. Hun kom og hun aede Magic en eller to gange før hun gik igen fordi at pigerne på rideskolerne (pigerne= ridelære og staldpiger åbenbart!!) havde gjort Magic Star fin for hende... jeg er de staldpiger?! Og hendes far? Hvad skete der for det? "Du må ikke spise min kasket" Magic rørte ikke hans hoved overhovedet? WTF?! Gud ingen af dem havde sagt noget som helst? Ikke engang et tak, eller hej, havde de ikke regnet ud at vi ligesom skulle have ordnet ham sammen? Og da hun skulle have sadel på ham, gjorde hun ham sur. (jeg ved godt jeg er negativ! Men hjælp lige lidt, hun behandler ham ikke godt!)
Da hun ville putte hans sadel på gik det helt galt, den ene stigbøjle var røget ned og bankede lige ned i hans ryggrad, og sadlen kunne hun ikke få på hun bankede den bare ned i ryggraden! Magic Star blev vildt sur og begyndte at sparke! Det var første gang i fem måneder jeg havde set ham sparke efter nogen som helst! Så jeg sagde "stop!" til hende og rev simpelthen sadlen ud af hænderne på hende og smed den selv op efter jeg havde tjekket om hans ryg var blevet skadet, heldigvis for hende, var der ikke sket noget. Og hendes mor, hun fnøs af mig fordi jeg gjorde det. -.- jeg har lige sørget for at de ikke blev sparket ned?! Jeg håber I vil læse og forså det her, for nemlig mandag den 11/6 var han halt og har fået at vide at måske er det fordi at han har redet så meget så han har, men også det med ryggen. Men efter stævnet fik striglet og nusset ham. Han var så træt den stakkel, så jeg ville sætte ham i boksen, og jeg lagde nu mærke til at der var noget helt galt! Ser I nogen gange går jeg på den forkerte side og lige til stævnet var det en dårlig ide, og jeg havde taget fat i hans grime og vendt ham om, men lige pludselig var han ved at falde ovenpå mig! Men heldigvis virkede et lille skub til at kunne få ham op igen, jeg blev vildt bange, men heldigvis gik det, jeg kender Magic, og han ville aldrig gøre sådan uanset hvad! :(
Jeg håber at Magic snart får det bedre så jeg kan være sammen med ham igen :i


13/6 klokken er fem minutter i syv om morgnen!
Jeg har været vågnet af glæde idag! Og hvorfor?! Min lille Magic Star er klar til idag!<3

20:16 ...
okay, jeg er kommet hjem fra ridning, og det gik så dårligt!!!
Han lystrede slet ikke!
Og jeg kunne ikke galopere fordi at der var så mange ude på den store volte :(
Så derfor vil jeg sige næste gang til min ridelære at jeg ikke vil galopere indtil sommerferien kommer, så derfor venter jeg til ridelejren med at galopere igen.


20/6
Okay idag galopperede jeg, men denne her gang var vi heller ikke så mange! vi var kun fem lækkert!
Det gik vildt godt og Magic gik til bidet mens vi galoperede og han reagerede positivt på sporerne for første gang!
:) Elsker bare den lille Stjerne!<3

27/6
Vi red rigtig godt idag! Super fedt! Men lige pludselig, så skete der noget uventet, han stak af med mig lige pludselig! Jeg blev godt nok bange, men han blev ikke brugt idag til handcap da de holdte stævne istedet for at ride (-:
Så jeg sadlede ham selv op, og han stod så fint, og jeg fik lov til at kramme ham og kysse ham og lege med hans læber :3
Ja undskyl han elsker det! Hans ører stritter bare frem og bliver så fjollet! Det var rigtig hyggeligt at sadle op med Pernille og Leon :)!

Idag er den 21/7 og det er 24 timer siden min sidste ridetime fandt sted på Hinnitus. På ridelejr. Mig og Magic red sammen hele ugen! Og vi sprang og vi lavede ponygames! Og så gik vi fra LC til LA! Nina mente godt vi kunne det niveau så vi prøvede :-) Og det gik rigtig godt!!! Jeg er så glad for at blive undervist hos Nina! Jeg var der en time og Hun lærte mig og Magic at lave ti meter volter! Ikke de kønneste men det vil komme med tiden! Jeg glæder mig til næste års ridelejr hvor jeg sikker også kan få undervisning på det niveau og forhåbentlig hos Nina! :-)
Ellers var det hyggeligt og vi er kommet langt! Og ja så igen blev folk ved med den der: "Han er glad når han er sammen méd dig.
Okay...
Stævnet gik supergodt og han var bare så dygtig! :-) Jeg er stolt at min lille stjerne!<3 Elsker dig Magic :-*


15/8
Det var en super hyggelig time! Vi red ude i skoven og vi fik galoperet, men den triste nyhed er nu at jeg skal starte på en ny hest, jeg kommer til at savne Magic Star utrolig meget :(
Men han har lært mig en del! Og det jeg vil bygge videre på! Tak Magic Star for de sidste ti måneder, du er en helt igennem fantastisk hest der fortjener det bedste! Og jeg vil ALTID elske dig husk! Det vil blive hårdt at se andre ride dig :/ Men det må jeg leve med ;(

30/1
I AM BACK BABY! Det der med at ride på Magic Star igen er for fedt! Men kan godt mærke at jeg ikke har redet ham længe, men vi arbejder os frem til det, vi har gjort det før, vi gør det bare igen! Han var vildt frisk og red rigtig godt fremad, men han lystrede ikke rigtig, så jeg tror at vi skal arbejde lidt tættere ligesom før :-) man kan jo ikke ride på en hest som man har gjort før. Ikke uden det hårde arbejde først :-)!


13/2
Jeg kom lidt over en time tidligere ud for at nusse om Magic Star, og det fortyder jeg overhovedet ikke! Han var så sød og dejlig! Mens jeg striglede ham stod han pænt og drillede mig, sødt!
Nå men vi tog os rigtig god tid, og jeg fik striglet ham godt igennem og hans sadel blev lagt rigtigt på og det hele.
Jeg havde nemlig taget hans sadelunderlag, lammepad og sadel, og havde skilt de tre ting fra hinanden og lagde det hele forsigtigt på, da han bliver så sur når det hele bliver lagt på, det og så hader jeg virkelig at han har fået en lammepad, nu er hans sadel nemlig blevet sværere at lægge på ham, det og så er den tykkere nu -.-.
Men man sidder stadigvæk godt i den!
Da vi skulle ind i den lille ridehal og jeg skulle op på ham var han så sød! Normalt ville han jo bakke tilbage og sådan noget. Men denne gang var han så sød! Han stod helt stille og gik ikke engang videre selvom jeg var kommet op på ham, jeg skulle først sparke til ham og alt muligt!
Vi skulle øver LC1, og det er noget jeg helst ikke vil gøre igen med så meget fart, og endda i den lille ridehal, med to små heste, en stor hoppe, og en stærkt bygget pony.
Man får nerver på når man er for tæt på en hest! Men søde Magic tog det helt roligt næsten, han var tæt på at stejle med gjorde det ikke. Er stolt af min lille prins!
Han kan stadig godt huske mig! <3 Glæder mig vildt til at starte stævne på ham i næste uge!<3

23/2 stævnedagen! Mig og Emilie var taget tidligt ud for at gøre klar, hyggeligt som altid! Denne her gang med udklædning og det hele! Nå men og Magic vandt ikke noget, skidt pyt, vi havde det sjovt! Jeg glæder mig til at skulle ride ham her i næste uge! Det bliver så dejligt!<3

Her i onsdags, gik det vildt godt! Vi red uden pisken og han gik i galop vildt godt, han reagerede virkelig! Og jeg har lært et trick til hvordan jeg kan få ham til at stå stille! :-)

Jeg er så glad for Magic, jeg ved godt jeg ikke har den samme energi længere når jeg ud til ridning, men det er ligesom om at så snart jeg ser Magic, er jeg den lykkeligste pige på jorden! Han har gjort mig til den jeg er, uden ham, kunne jeg ikke være kold, uden ham kunne jeg ikke være glad, uden ham, ville jeg ikke have en rigtig prins i mit liv! Tak fordi du er til Magic Star! Jeg elsker dig af hele mit hjerte!

6/3!
Vildt dejlig ridetime! Vi lavede lidt af hvert, og Magic Star lavede den PERFEKTE ti meter volte i galop! Er så stolt af ham! Vi sprang også lidt fordi at det mente Hanne vi godt kunne! Vi fik ikke øvet vores schenkler overhovedet, men vi regner med at gøre det næste gang :)

13/3
Rigtig dejligt! :-) Havde god tid osv! :-) Vi skridtede dejligt rundt, og på vej ind til ridehallen skete der noget magisk! :-)
Jeg havde ikke fået min ridehjelm på, så jeg gav slip på Magic Star, og jeg glemte så at tage fat i ham igen efter jeg havde fået den på xD
Men i hvert fald jeg gik et par skridt og han kiggede på mig, jeg kaldte så på ham og han kom! :-)
Så sødt! Han stod også stille da jeg skulle op! Endnu bedre! Allerede efter to måneder på ham og vi er på rette spor igen, jeg elsker min dejlige Magic Star, jeg ville ønske jeg aldrig skulle væk fra ham, i really do!
Han er den dejligste på jorden! Det er alle heste! Men hvor er jeg lykkelig over at have ham ved min side <3

I sidste uge var det sidste gang jeg red på Magic, nok i et stykke tid. Han har igen gjort det magiske ved mig! Han har simpelthen gjort mig modigere og nu har jeg besluttet at Domino skal have en ny chance!
Mig og Magic havde en perfekt sidste ridetime hvor vi gik i skoven, travede godt af sted, tog det hele cool, passede på sin lille nervøse rytter, og en sidste god stærk galop.
Men er der ikke andet?
Jo! Magic Star er officiel hesten som ændrede mit liv, jeg kan godt mærke på ham at han ikke vil have jeg går videre når jeg ser ham. Han måtte da undre sig? Men jeg har gjort mit og Magic har gjort sit. Han har igen gjort en pige som var på bunden glad igen og nu kan smile over være stolt over at hun har to heste, to helt specielle heste i hendes liv.
Magic Star? Jeg har grædt over at vi to aldrig ville få det bånd vi engang har haft, jeg har grædt over at du ikke er hesten jeg ville udleve springdrømmen på, men jeg har kun grædt af glæde på grund af dig i lang tid. Du er ikke ligesom de andre heste, du følger efter mig, helt blindt, du tager dig af mig når jeg græder, du ved at selvom jeg er sur, vil jeg ikke have at det går udover dig. Du ved at jeg elsker dig for det du har gjort. Selvom jeg ikke kom til at ride på dig permanent som jeg troede, skal du vide at du har gjort mit hjerte er blevet helt igen sammen med Domino, husk nu at din lille korthårede nisse elsker dig.
<3

"Love is not in a boy, it's in the old gelding that stares at you with lovely eyes"
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Magic Star *Har redet*
Annonce