{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser "ZILAS" 2001

79.022 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*SHANNIE *
Kvinde | 51 år | Oprettet: 28. mar 2006


Frieser "ZILAS"

Fødselsår:
2001
Højde:
1,62 i stg.
Temperament
Han har et smadder godt temperament, og er sød og rar både at omgåes og ride på.. Han kommer altid når jeg kalder. :o)
Gangarter
Over middel.
Stævner
Ingen.. Det kan jo være at det kommer.. : )
Men vi har redet show i 2007 og 2008. Det har været rigtig sjovt. Vi har lavet opvisninger både til Landskueet i Herning, Gl. Estrup, Vilhelmsborg, Viborg osv.. Nu rider vi akademisk ridekunst hvilket jeg er viiiildt glad for, men vi træner stadig triks og kunster.. Måske vi kan komme ud og lave show/opvisninger i en kombination af det hele på at tidspunkt... :o)
Zilas kan stejle på komando, både med og uden rytter og så kan han vinke og han er ved at være ret god til spanske skridt.
Zilas er meget bærende og vi er påbegyndt passage.
Stamtavle
Far: Abel 344
Mor: Klaaske

Zilas´s rigtige navn på papirene er "FREDDY MOESKÆR"
Køn
Vallak
Bemærkninger
MIN SMUKKE SMUKKE HIMMEL HEST..
D. 10. Maj 2020 tog du i forvejen og drog over regnbue broen, 17 dage før din 19 års fødselsdag.. Du var min i lidt over 14 år og du har plantet et stort hov tryk i mit hjerte.. Jeg savner dig utrolig meget og vil altid elske dig min smukke dreng..
********************************************************



Zilas er bare super dejlig.. Jeg købte ham i januar 06, så vi er godt igang med at lære hinanden godt at kende og bygge en masse tlllid op til hinanden............. Nogle har skrevet at i savnede lidt mere tekst så vil lige fortælle lidt mere.. - flere billeder kommer senere.. Som jeg skrev i starten købte jeg Zilas her i januar 06. Jeg havde passet ham i et par måneder inden og jeg MÅTTE bare købe ham da chancen bød sig.. Jeg var så uheldig at komme ud for en rideulykke i april 05 hvor jeg, idet jeg ryger af lander på hovedet og har fået konstateret piskesmæld og har fået forvridning af hals og lændeshvivelsøjlen.. I rigtig lang tid derefter turde jeg slet ikke tænke på at sætte mig på hesteryg igen, trods det at jeg havde redet i 28 år dengang. Det var en meget ubehagelig oplevelse.. Efter en tid var der en af mine veninder der fik mig "lokket" op på en utrolig sød hest og det gav mig lidt mod tilbage.. Så kontaktede jeg et ridecenter et stykke fra hvor jeg bor og fik der en mulighed for at ride en hoppe et par gange om ugen.. - nåede kun at ride hende to gange, for det gik bare ikke.. Hun havde lidt "fluer" i hovedet og var alt for vågen for mig lige på det tidspunkt og det kunne jeg ikke lige klare.. Det var bare træls og det gjorde mig virkelig ked af det, for før ulykken havde jeg overhovedet ikke noget imod at sætte mig op på nogen som helst heste.. Så fandt jeg så et sted hvor der stod nogle frieserheste og tog over og snakkede med dem, (da jeg har redet frieser før og kendte til deres dejlige temperament og sind) og fik så af vide at Zilas som var ejet af en pige der havde den opstaldet hos dem, havde ikke tid til ham mere og han var derfor sat til salg.. Jeg kontaktede hende samme dag og fortalte om min situation og ville høre hende om jeg måtte passe ham til han blev solgt og det måtte jeg gerne og det har jeg bare IKKE fortrudt.. Mit mod begyndte stille og roligt at vende tilbage for Zilas var da bare alletiders hest.. Så begyndte jeg så at lege lidt med tanken om at købe ham og pludselig var jeg bare ikke i tvivl, jeg måtte bare eje ham.. Det er den bedste gave jeg nogen sinde har givet mig selv.. Når jeg er ude ved ham får han mig til at glemme de smerter jeg stadig går og døjes med efter ulykken. Jeg elsker den hest overalt på jorden, for han er den der har hjulpet mig igang igen.. - han er virkelig min øjesten.. : )
-----------------------------------------------------------------

VI STØTTER KAMPEN MOD KRÆFTEN..!!

Vejret var med os til Hesteshowet søndag d. 29-4, som var til støtte for Kræftens Bekæmpelse.. Jeg vil gerne sige tusind tak til alle som mødte op til showet.. Og en stor tak til Møllerup Gods, tak til alle rytterne, tak til Unite for Deres optræden. Tak til alle sponsore og tak til alle hjælperne.. Og tusind tak til min dejlige familie.. I det store hele tak for en dejlig dag.. Vi har nu fået gjort beløbet op og overskuddet til Kræftens Bekæmpelse blev til 55,364 kr. så det er virkelig dejligt og mere end forventet..

Endnu et Hesteshow løb af stablen d. 14. August 2010 på Vilhelmsborg. Takker alle deltagere, sponsore og hjælpere, for at kunne være med til at lave denne uforglemmelige dag, som endte ud i at der kunne overrækkes en check til Kræftens Bekæmpelse på 42,200 kr..
Så alt ialt har begge shows givet 97,564 kr.. Det er bare så stort.. :)

Kræft kan ramme alle i alle aldre.. Det har jeg så selv måttet sande nu.. Jeg blev desværre selv ramt af brystkræft her i Marts 2011. De fandt ved et rent tilfælde to knuder i mit venstre bryst, men efter operationen, hvor de fjernede hele brystet, viste det sig at der var 3 knuder. Udover det, kom jeg igennem endnu en operation 14 dage efter den første, da der var noget i den ene lymfe ud af de 3 som de havde taget ud første gang, så de tog lige yderligere 15 lymfer mere. Der var heldigvis ingenting, men jeg slap ikke for efterbehandlingen, så jeg er nu her i april, startet på kemo og skal derefter også have stråler.. Jeg ønsker at lave et hesteshow mere, som skal støtte Brystkræft, men jeg vil gerne selv HELT ovenpå igen, før jeg gør noget..
Kommentér på:
Frieser "ZILAS"
Annonce