{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Filana 2002

6.674 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Filana

Fødselsår:
2002
Højde:
167 cm ca.
Temperament
Filana er lidt speciel på den gode måde. Hun kan opføre sig som en rideskole hest, og den næste dag kan hun hoppe rundt på stedet og opføre sig helt mærkeligt! På trods af det så har hun det bedste hjerte og det største mod! Hun er sød på staldgangen, og på fold.
Gangarter
Fin skridt, trav og galop er ok.
Stævner

Filana har gået mb i Polen men vi starter stille ud med lb-la.

Løgstør d. 27 maj 2012
Lb2** - 4 fejl
U-Lb2** - 4 fejl

Hjallerup Marked d. 1 Juni 2012
U-la1* - 8 fejl
la2** - fucking dobbelt nul!!

Kongsdal m. distriktmesterskab for distrikt 14 d. 30 juni-1 juli
Lørdag:
U-La1* - 4 fejl!:( Bakkede fuldstændig af på første spring så hun pillede men hun var ellers pisse godt springende! - hun fløj over vandet!
Søndag:
La2** mesterskab for U18
1. hovedrunde - 0 fejl som den eneste! Puha!:D
2. hovedrunde - 4 ærgelige fejl, men vi var klar på en omspringning mod en anden rytter som havde 4 fejl fra første hovedrunde.
Omspring - 0 fejl og hurtigst tid = distriktmester for U18 i distrikt 14 efter en måned og en uge sammen! Stjerne hest<3

Vi har udover dette præsteret at blive nr. 2 i la i farstrup, nr 2 for distriktmesterskab for hold og blive nr. 5 i lb i Hjørring og nr. 3 i la i Hjørring.

Næste stævne er Jysk Mesterskab i Aalborg hvor vi skal debutere i MB og derefter går turen på borgen til det store Christmas Show hvor vi skal ride bronzetouren!:)

Vi har nu redet en masse MB og fået flere nulrunder, og mange med kun 4 fejl, derfor har vi nu rykket til MA.
Havde vores begges debut fredag d. 26 i Viborg og red kun med 8 fejl, derfor regner vi med at starte JUNIOR DM i år!!! SÅ fedt :)


Århus landsstævne:
Mb: 12 fejl
Ma1*: 4 fejl - skide god tur og nu kvalificeret til DM

Absolute horses DM for senior, youngrider, junior og children.
Mb: 8 fejl
ma1*: 8 fejl
1. kval til DM for junior 135 cm: 8 fejl
første finalerunde DM for junior 140: 0 fejl og hurtigst tid
Anden finalerunde DM for junior 140: 4 fejl

Jeg sluttede DM samlet som nr. 5! Stjerne hest<3

Baltic cup:
130: 4 fejl
135: 8 fejl
140: opgav, fik 3 dårlige spring og valgte at det ikke skulle være en dårligt tur!

Hjallerup:
120: fejlfri
125: fejl og 2. plads
135: 12 fejl og 1. plads
130: 8 fejl

Ikast landsstævne:
125: 8 fejl i omspring - ellers en 1. plads
130: 12 fejl - glemte lige at ride!

Skårupgaard:
125: 4 fejl på sidste spring, ellers en 2. plads.
135: fejlfri og 2. plads!

Aalborg Jysk mesterskab:
130 8 fejl
135 - 12 fejl i omspring
140 - 14 fejl - Bagefter fandt vi ud af hun havde ondt pga. skævt korsled.
Stamtavle
F: Vittorio
M: Freska

Hun har mere stamtavle men forstår ikke det her Polske halløj! - Der er fuldblod i hende
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Filana, også kaldet Sorte er min nye stjerne som vi købte d. 23 maj 2012. Hun har gået mb i Polen. Pt er hun ikke 100% i form men det kommer vi hurtigt efter.

Hun er en lidt vågen dame, men utrolig dejlig at sidde på! Filana kan ikke rigtigt noget i dressuren, da hun har det bedst med at man lader hende være i munden! Hun kan godt blive en smule hidsig hvis man ikke rider i let sæde i galoppen. Tja, hun er vel nok lidt speciel men det er også sådan jeg kan lide dem og hun springer helt fantastisk!

Det var min træner der fandt hende og vi faldt begge to hurtigt for hende. Ridemæssigt minder hun en smule om min pony, så jeg tror på vi nok hurtigt skal finde hinanden!

Filana har faktisk ikke rigtigt en god teknik? Hun samler ikke forbenene særlig meget men hun springer så meget til at hun kommer godt over alligevel!:)


Opdatering d. 1 juli!

Har nu haft Filana i en måned og en uge! Hun er virkelig konge! Hun er så dejlig at have med at gøre - lidt skør, lidt mærkelig, lidt speciel, men hun kan satme springe! Vi springer 115 - 140 baner til træning! Hun flyver! Vi er idag blevet distriktmestre i distrikt 14 for U18! Vi red mod folk der havde redet masser af mb og masser af la! Mig og Filana havde redet 3 Laér! Hun hjalp mig 100% derinde og det beviste hendes værd som en god juniorhest!<3 Jeg elsker hende og forventer mig virkelig meget af hende i fremtiden<3

Opdatering d. 29 Oktober 2012.
Filana bliver kun bedre og bedre! Hun er simpelthen fantastisk! Vi har nu sprunget 145 og vi rider mb-baner til træning, engang imellem med spring i ma højde! Hun er SÅ sej! Vi debuterer snart i mb og så håber vi at blive klar til DM næste år<3

Opdatering d. 1 april 2012.
Så er det besluttet! Gennemfører Filana endnu en MA til århus landsstævne så skal vi ride DM:) glæder mig sygt meget :D Hun er SÅ sej <3


Opdatering 13-05-2013
Vi har nu været til DM hos Absolute horses i Tågerup!
Jeg red en enkelt mb, min tredje ma, kval til DM for junior og de to finalerunder til DM.
Jeg havde virkelig ikke nogle forventninger til DM-runderne! I første kval fik vi 2 bomme, en virkelig slem en hvor min træner faktisk troede hun ville sige stop, men hun sprang videre og fik senere en enkelt trillebom på 9a. I finalen skulle vi starte vores første 140 - jeg red ind på banen uden forventninger, men med Rasmus Bagger og mit fokuskort i baghovedet - JEG RED NUL! Var så skide glad! Havde slet ingen høje tanker til anden runde! Jeg fik 4 fejl på andet sidste spring fordi jeg red for tæt, men hold op hvor var hun bare godt springende! SÅ fed en oplevelse!

Opdatering d. 27/10-2013:
Der er sket meget på det sidste! Inden DM skifte jeg underviser fra Rasmus Rise, som fandt Filana til os, og over til Christian Pedersen fra Alfarvad. Christian hjalp mig bla. til Dm hvor jeg blev nr. 5. Desværre har jeg ikke helt følt at Christians metoder virkede på Filana i og med at hun har virket lidt usikker - hvilket ærger mig utrolig meget da jeg har det SÅ godt med Christian og han er MEGA dygtig! Nu har jeg så ikke fået undervisning i over en måned, og føler allerede Filana virker mere sikker på sig selv. Igår tog vi så til skårup for at ride mb og ma, for at se om jeg er klar mentalt til Jysk Mesterskab som går i 135-140. I mb´en red jeg stærkt og sluttede med 2. hurtigst tid, dog med nedslag på aller sidste forhindring... I ma´en var jeg virkelig fokuseret og Filana var SÅ klar på det! Vi red nul med en sikker runde og sluttede som nr. 2! dvs vi nu arbejder hen imod at forsøge til Jysk Mesterskab <3

Opdatering d. 04-05-2014
Der er sket meget siden jeg sidst snakkede om at arbejde mod Jysk. Til Jysk mesterskab fik jeg nemlig mit aller første stop nogensinde på Filana. Der var noget galt! Yes et skævt korsled. Dvs. Filana blev taget ud af sporten efter Baltic Cup, da det først var blevet sat på plads, men så hoppet tilbage igen.
Nu 6 måneder senere hedder det en overbelastning i begge forben, og dyrlægebesøg nr. 2 på tirsdag. Jeg begynder så småt at have mine doubts om min prinsesse nogensinde kommer ind i sporten igen, men jeg krydser hvad der krydses kan. Jeg har igennem tiden forsøgt at finde lånehest, men synes det er super svært at finde noget der både passer heste mæssigt, men også aftale mæssigt. Jeg går samtidig med tanken om et lille føl på Filana. En beslutning er hvertfald taget! Hun skal IKKE sælges.
Kommentér på:
Anden særlig race Filana
Annonce