{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Hestehovens Archibald [Tidl. hest] 2005

4.185 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sabrina zp
Kvinde | 24 år | Oprettet: 1. feb 2010


Haflinger Hestehovens Archibald

Fødselsår:
2005
Højde:
144cm i stangt ( færdig målt)
Temperament
han er opmærksom men meget rolig
Gangarter
han har nogle gode gangarter
Stævner
Starter LB på C plan
Stamtavle
F: Koldborgs Aslak, HAH 18 (HA DK)
M: Flintegårdens Halli, HA 326 (HA DK)
MF: Hof-Junge, HAH 12 (HA DK)
Køn
ja han er en meget (s)køn vallak
Bemærkninger
Archi var kun min part men jeg elskede ham så højt så da ejeren en dag ville sætte ham til salg besluttede mine forældre at købe ham til mig så den 1/9-2012 blev han min . Han er 7år men i hans hovede er han kun 4år så han har stadig meget at lære men han er kommet langt siden jeg fik part på ham for ca 2 år siden den gang var han bange for næsten alt og nu er han rolig Og vil gå igennem ild og vand for sin rytter. Han har også fået smag for spring og springer gerne så tit han kan, men det er nok også min mangel for interesse i dressuren. Det højeste vi har sprunget er 110cm med sadel og 90 cm uden. Archi har en part der rider ham 2 gange om ugen, hun rider dressur og det er perfekt til mig da jeg mest springer og hygger, men jeg slipper aldrig helt for dressuren da det er vigtigt for både ham og mig. Mig og archi er det perfekte par jeg regner med at det er ham jeg skal ride mine pony år ud på, da han er mit et og alt. Han er oprettet 2 gange her inde både af mig og så hans gamle part.

2/10-2012 det går super og nu har han været min i en måned og vi har været til et stævne hvor vi sprang 40-50 cm men vi fik 4 og 8 fejl men han var sød og jeg er meget tilfreds med ham. Han er drømme ponyen og jeg er også begyndt at ride bidløst og det går super så snart kan vi måske begynde at springe bidløst. Jaaaaaaa :-)

18/10-2012 det er en lille nedtur for mig og archi for efter en kioprakter behandlig hvor vi fandt ud af at han var meget stiv skal han nu stå stille i 5 uger så alt bliver sat på pause men vi træner fra jorden med ting og sagder så han ikke bliver bange og hvores bånd bliver fantastisk

20/1 det går fantastisk for mig og archi lige i øjeblikket, han går så godt i dresuren og han flyver bare i spring og her til forår skal vi til en masse spring stævner :-)


7/3 der er lidt problemer i øjeblikket, da han bliver ved med at smide mig af, men det gør ikke noget han er bare 'lidt' glad. I spring er han super Og vi har meldt til stævne i april. ;-)

6/4 var til stævne i dag det gik ikke så godt. Jeg fik 4 fejl i LD og blev smidt af i LC, fordi han ikke kunne lide et plastic træ med hvide blomster. Men han var sød til at starte med :-)

25/5 i dag var vi til stævne. Jeg fik to 0 runder i 60-70. Han var så sød, men meget træt efter fordi det var på græs for første gang i år.

3/6 vi sprang højde spring i dag og det gik super, vi kom op på 115cm sommer det højeste vi har sprunget sammen. Han træk meget på springene , men jeg kom ikke nok med frem alle gangene. :-) han er også begyndt at gå på græs fra 8 til 18 så maven er blevet lidt stor.

12/9 nu har jeg ikke skrevet i noget tid så her kommer lige en lille opdatering.
Alt går super, jeg har været til DM og han var så sød, men da det er første gang han sover ude var han meget træt. Vi blev nummer 9 ud af 15. Han gik næsten lige op i traileren.
Min part har også sprunget ham for første gang og hun kom op på 90 cm. Hun har næsten aldrig sprunget, men hun klared det så flot.
Vi er også begyndt at få dressur undervisning af Marianne Mortensen, det går så godt og jeg får meget ud af det.

12/10
Spring stævnet den 13/9 gik godt han var sød men da vi ikke havde sprunget siden DM, var vi ikke helt så gode, men han var sød og vi fik 2 gode runder :) dressur stævnet den 12/10 han var såååååå gooooood, gik så pænt, men det er meget hår konkurrence med de sportige typer, men en 5 plads med parten og en 8 plads med mig. :-)

7/6 2014. Vi var til stævne i går, han var så sød, og vi sprang vand :-). Han går også næsten lige op i traileren. Nu skal vi træne til klubmesterskab den 21/6.

14/6 2014
Alt går super med A, vi springer LB til træning og Lbtil stævner.
Vi rykkede for omkring 2 måneder sidee, op på solrødgård. Vi har fået en ny spring træner, ved navn Naja. Hun har virkelig hjulpet, han kigger næsten ikke på fyld og vi kan springe stor plast vandgrav. Det havde jeg aldrig regnet med. :-)


17/10 2014
Alt går meget godt, vi rider meget kondi træning her for tiden, da A er blevet lidt tyk ;-) (ups). I morgen skal vi til vores første C stævne og ride LC og LB* det bliver spændende.

1/11 2014
Det gik godt til stævnet, vi fik 4 fejl i LB man han Var meget sød så det gør ikke noget. Han er bare blevet så god, han kigger ikke på pynt, og springer med stort overskud
Kommentér på:
Haflinger Hestehovens Archibald
Annonce