{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jacob [Tidl. hest] 2007

3.406 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Johanne Sloth
Kvinde | 27 år | Oprettet: 2. sep 2009


Anden særlig race Jacob

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 160 :-)
Temperament
Han er en dejlig hest med et godt og roligt temperament :-) En meget nysgerrig hest som elsker opmærksomhed.
Gangarter
Gode gangarter :-)
Stævner
Tidligere ejer har redet nogle stævner på ham, og en jagt :-)
Jeg har planer om at starte nogle stævner i 2013.
Stamtavle
ingen
Køn
En skøn og køn vallak :-)
Bemærkninger
Jacob er født d. 4/4-07.
Jeg fik Jacob d. 5/4-12.
Jeg har haft Jacob i snart 2 måneder og jeg er blevet rigtig glad for ham. I starten var vi ikke helt enige om ridningen, men det går fremad for os begge. Da jeg ikke er særlig "rutineret" er jeg rigtig glad for at ride Jacob, fordi at han finder sig i meget og er meget rolig :-)
Jeg har været på nogen dejlige ture med Jacob. Han er rigtig sød og næsten ikke bange for noget. Vi bor ikke så langt væk fra en stor ride plantage i skoven så den tur rider vi rimelig tit. :-) Han er rigtig sød på tur og er ikke spor bange for lastbiler, biler, og andre ting.
Jeg har prøvet at springe lidt på ham, men det er ikke blevet til så meget andet da jeg helst vil ride dressur, men jeg kunne forestille mig at "hyggespringe" engang imellem på ham.
Vi elsker at fræse på stubmarkerne og bruge vores energi på skovture :D


Den 13-11-2012 Opdatering
Det går bare super godt med Jacob og jeg! Jeg har nu haft ham i lidt over et halvt år. Vi har på det seneste fået en masse ros fra andre som har set os ride, og det er bare så dejligt! Jeg har gået og tænkt på at starte mit første stævne med ham til forår i 2013, der er lang tid endnu, men vi skal jo lige være klar til det :D

Vi havde store tude dag d. 19 juli 2015, da Jacob blev hentet af sine nye ejere fra Fyn. Jeg kommer til at savne ham, men da jeg ikke havde tiden til ham længere, er jeg glad for at han er kommet til Fyn, hvor jeg uden tvivl ved at han får det som blommen i et æg.
Kommentér på:
Anden særlig race Jacob
Annonce