{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Oldenburger Lifestyle [Tidl. hest] 2004

1.380 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nikita s
Kvinde | 31 år | Oprettet: 22. sep 2008


Tysk Oldenburger Lifestyle

Fødselsår:
2004
Højde:
170-175 er ikke sikker :)
Temperament
super god i hoved og tager de fleste nye ting cool.
Gangarter
fine men ikke de helt store, men det er fint for mig :)
Stævner
startede vores første stævne i springning

D. 28/05- 12 - 70 cm
men der kommer selvfølgelig flere ;)

Stamtavle
den kommer ;)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lifestyle eller i daglig tale Leif, er den sødeste og kærligeste hest som jeg kender. han er altid glad når man kommer ind i stalden til ham eller henter ude på folden.

han ejes af min bedste veninde og jeg har været så heldig at få en slags part på ham, jeg har ham fast 3 gange om ugen og tager ham de da min veninde ikke kan. :)

Jeg er springrytter og er påbegyndt springning med Leif i i vinteren 2012 ;) han er super cool og springer alt og kigger ikke på noget han er bare så sej. men han har stadig brug for en der styre ham for ellers bliver han i tvivl om hvor han skal hen da han stadig er ny i det:)

men alt i alt, er jeg super taknemlig for at jeg må ride ham og jeg elsker ham virkelig meget og han er bare den bedste "Lille" hestemand:)

21/04-13
Jeg har nu lejet leif i næsten 1 år, det var meningen at jeg skulle købe ham, men besluttede at jeg ville have en 100% spring hest. lars frederiksen har været ude og kigge på ham idag, så nu må vi se om han vil købe min lille basse.

vil til evig tid elske leif lige meget hvad, jeg håber at der er en sød person der kun vil ham det bedste og få nogle fantastiske oplevelser med ham for det fortjener han.

Har lært ham at springe, har med blod, sved og tåre gjort ham bedre i dressuren. han har haft nogle hårde dage sammen med mig, vi har ikke altid kunne enes, og nogle gange har jeg kunne ha haft lyst til at hoppe af hasm og gå min vej, men lige meget hvbor sur jeg har været på ham for han mig altid til at smile. han er en af de mest godmodige heste jeg har mødt og kommer aldrig til at ha en hest som ham, men han skal vidre så han kan lave det han elsker. <3
Kommentér på:
Tysk Oldenburger Lifestyle
Annonce