{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Belgier Min nye stjerne Minnie (Loppen) part. 2001

2.669 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

maja e
Kvinde | 31 år | Oprettet: 4. aug 2008


Belgier Min nye stjerne Minnie (Loppen) part.

Fødselsår:
2001
Højde:
153 cm.
Temperament
Minnie er en meget dejlig og mega rolig hest. dejlig afslappet , og du kan gøre alt hvad du kan for at gøre hende bange, og hun rører sig ikke ud af flækken :) . hun er en super god hest for nybegyndere som skal lærer at ride, og hun har været brugt til handicap ridning.
Gangarter
Skridt: Dejlig roligt, men lidt fremad gående, kan sagtens gå stærkere hvis man forlanger det af hende .

Trav: En utrolig dejlig trav, lidt stor og tung, men vender man sig hurtigt til.

Galop: Super dejlig rolig Galop.
Stævner
Har deltaget mange stævner på hende, men dem skriver jeg på lige så snart jeg finder dem :) .
hun er rigtig dejlig og rolig til stævner :)
Har redet Klubstævner, elevstævner og sponserstævner.
Stamtavle
Kender desværre ikke hendes Stamtavle. :)
Køn
Hun er en dejlig, smuk og sød, men nogle gange sur hoppe :) .
men skøn er hun ihvertfald :)
Bemærkninger
Som sagt Minnie er en 13 årig dejlig Belgisk dame :) . hun er utrolig sød og mega rolig, både inde i ridehuset og udenfor og i skoven :) . hun er dejlig nem at ride, når man lige vender sig til hendes gang . hun er en utrolig dejlig og sød hoppe. Hun står ude på SVR hun er en sød og god og rolig dressur hoppe, hun kan meget mere end man tror når man ser hende, hun kan schenkelvining (staves?) , kontra galop og versader og hun kan også lidt traversader, men det er hun ikke så god til endnu, men det kommer. og som sagt hun er blevet brugt til handicap ridning, som hun nød rigtig meget af, hun synes det var rigtig hyggeligt. og i skoven er hun mega rolig og elsker at være i skoven. hun kommer på fold hvergang jeg har redet hende og det nyder hun rigtig meget . i stalden er hun også rigtig sød og mega venlig overfor de små som kommer i stalden. hun bliver sur når man spænder gjorden og det har hun altid gjort. selvom hun er en rigtig sød og mega dejlig og nem hoppe, er hun en enspænder som gerne vil være sammen med sig selv, hun kan ikke med andre heste/ponyer (typisk hopper hehe ) . jeg nyder hvert sekund med hende, hun er min lille Loppe . og jeg elsker hendes pelsfarve :) . hun er min nye lille dressur stjerne, har redet mange klubstævner/elevstævner og sponserstævner, har kun redet LC2 på hende, men hun kan også ride LB1 og LB2.
har også redet hende ned til kirken da nogle af vores piger ude på rideskolen skulle konfirmeres, det tog hun enormt pænt, stod rigtig stille og rolig og blev slet ikke bange. hun er en trofast ven som altid vil være der for en når man mest venter det, hun er meget kælen og kan godt lig at nusse og fjolle rundt, jeg har redet Minnie før, den gang hun ikke havde halvpart, så endelig blev hun min halvpart. en rigtig god en . hun bliver også brugt til ponygames som hun også nyder rigtig meget af, jeg er mest dressur rytter, en imellem rider jeg tur på hende eller longere hende, så hun ikke går død i dressuren, for det ville være ærgerligt. hun må desværre ikke springe mere, da hendes ben ikke kan holde til det mere efterhånden. men kan sagtens trave hen over domme, hun er samtigdig også rigtig meget nysgerrig, og er en modig hoppe .

* d. 8/6.
Begyndte Loppen og jeg på en ny, men sværer dressur øvelse, nemlig en forpartsvenning, det er skisme svært, men hun gør allerede fremskridt :) . så nu kan hun både, schenkelvining, versader, træversader ( staves), kontra galop og bagpartsvening :) . en rigtig god dressur stjerne jeg har fået mig, glæder mig til det næste stævne så jeg kan vise hvor dygtig hun er blevet :).
Kommentér på:
Belgier Min nye stjerne Minnie (Loppen) part.
Annonce