{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Noble star 2004

6.850 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Kjær Thomsen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 26. apr 2008


Dansk Varmblod Noble star

Fødselsår:
2004
Højde:
Cirka 166 til 167 cm. Han er dog lidt stor til mig, men jeg har en masse at vokse på!
Temperament
Han har et super dejligt temperament! Han kan godt blive bange for noget som kommer uventet, og han kigger lidt på tingene inden han går forbi. Blade som rasler er ikke det bedste, synes han. Men han lærer det hurtigt.

Gangarter
Han træder godt igennem hans skridt, og tager faste skridt.

Hans trav er meget stor, med meget rygsving, så han kan godt være lidt svær at sidde på, men man finder hurtigt takten.

Hans galop er stor og træder godt igennem. Super dejlig galop!

Hans øgning er skide lækker! Men det er svært at blive siddende, pga hans rygsving.
Stævner
LC - klasser:
LC3 på Møllen, RMØ, hvor vi blev uplaceret.

LB - klasser:
LB1 på Møllen, RMØ, hvor vi vandt klassen med 61,85 %.
LB1 på Møllen, RMØ, hvor vi red til 63,70 %, som resulterede en anden plads.

LA - klasser:
LA1 på Møllen, RMØ, 2. uplaceret ud af 13 tror jeg. Vi red til 61,92%. Fed debut i LA!
LA1 på Møllen, RMØ, blev nummer 4 ud af 4 ryttere, da han stak af i galop. Vi red til 58%.
LA1 på Møllen, RMØ, nummer 4 og vi red til 68%. Er super stolt af at han ikke stak af, eller lavede andet ballade.
LA1 på SJS, Hansenberg - opgav trods ros fra dommer på kritik, men følte slet ikke at Nuller hang sammen i programmet.
LA1 på SJS, Hansenberg den 6. maj 2017. Gennemførte programmet til 66,851% som 1. uplaceret (5.plads).
LA2 på SJS, Hansenberg den 7. maj 2017. Det var vores første forsøg med en LA2, og Nuller var simpelthen så træt fra lørdagens program, men han kæmpede så flot! Havde jeg ikke tabt mit hårpynt undervejs i programmet, var min koncentration meget bedre. Vi red til 60,170%, hvilket jeg slet ikke klager over!
LA2 i Sønder Hygum den 24. Juni 2017. Nuller var dum lige fra da vi ankom, og måtte have min kæreste til at trække os hele opvarmingbanen igennem, da han så alt for mange spøgelser, og måtte opgive programmet inde på banen, efter kun to øvelser, da Nuller bakkede fuldstændigt af, og der var intet at gøre.
LA1 i Sønder Hygum den 25. juni 2017. En meget bedre tur end om lørdagen, og Nuller var meget mere samarbejdsvillig og vi blev kviteret med fine 65,5%.

Flere kommer!
Stamtavle
Køn
Lækker vallak :-)
Bemærkninger
Noble Star er en hest som elsker at stå og nusse i boksen efter træning. Han har et hjerte af guld!

Jeg fik Noble Star i konfirmationsgave, fordi min mor har fået hendes tredje kritiske sygdom. Da jeg fik at vide at jeg skulle have en hest, skreg jeg bare og løb hen til min mor.
Det viste sig så at min ridelærer, Jørgen og Lotte, havde holdt det hele hemmeligt overfor mig i tre uger! Puha, godt det ikke var mig der skulle det. Jeg startede med at ride Noble Star, da han blev elevhest på møllen. Han har været solgt to gange før, men kom tilbage hver gang. Og nu er han så snart vores.

Vi har skabt et utrolig stærkt bånd allerede, og det er jo kun starten på hele vores eventyr sammen :-) En dag da jeg kom gående i stalden stod han med mulen ude og brummede efter mig. Det kunne jeg bare ikke stå for! Det var noget af det sødeste han nogensinde har gjort, ved mig.

Han er ikke den bedsteven med pisken. Jeg kan fint have den med, hvis han lige skal holdes lidt vågen. Men så snart den rør ham, er han helt oppe og køre. Så den bliver ikke brugt særlig meget.

Vi er allerede begyndt på traversader og changementer. Vi har changeret en eller to gange, dog ikke flydende. Men traversade er han godt nok god til! Og når han øger, flyver man over ridebanen! Det er himmelsk!

Det her er jo kun starten på vores eventyr, og der kommer også mange flere billeder :-)

Den 21. juni 2012, blev Noble Star min! Jeg var til undervisning på ham, hvor min mor så kommer ind på ridebanen til min ridelærer og begynder at snakke lidt. Så råber min ridelærer: "Tillykke med hesten!", og så skreg jeg endnu en gang, og red videre - hah. En uforglemmelig dag!

Nu rider jeg uden noget hjælp, på ham! Han er super god, og er meget sød ved mig. Efter han har fået sko på, er han begyndt at ride meget op ad bakke i galop! Det er super lækkert! Han stoler utrolig meget på mig allerede, og jeg elsker ham utrolig højt. Der kommer snart video!

Så er vores lidt mere seriøse træninger begyndt! Som sagt rider vi uden hjælp, og det går utrolig godt. Vi arbejder meget med at han får ryggen op, og at han til sidst kan bære dig selv. Med den rette træning skal vi nok komme langt! :)
Vores træninger begynder at blive helt i top, og han brummer og vrinsker når jeg kommer ind i stalden - han er simpelthen den bedste hest!

NYT:
Nuller har fået sår i munden, så han bliver redet med en hackamore. Han går selv med hovedet og han begynder at bruge bagparten. Vi begynder så småt at tænke på LA-programmer, og træner øvelserne til træning :-)

NYT, 9. december:
Så rider vi med bid, og Nuller har været ude i sneen! Han tog det hele som en mand, haha. Ej han overraskede mig virkelig! Jeg kunne sidde på ham imens, min far tog billeder. Han er virkelig en dejlig hest! Er begyndt at tænke på trailertræning, så må vi se hvordan det går :-)

NYT, 2. marts:
Jeg blev smidt af Nuller for nogle uger siden, og min højre fod blev godt smadret. Vi skulle til stævne en uge efter styrtet, men det resulterede til en 4. plads, hvor vi red til 61,92%. Det var vores debut i LA. Ser frem til flere stævner med ham!

NYT, 10. april:
Var til stævne den 6. april, hvor vi red LA1 til 58%. Han stak af i galop, men vi gennemførte programmet! Jeg er startet på Ryttermærker, og så kan I se os på stævnepladserne til C-stævner!

NYT, 20. maj:
Så er jeg færdig med alt der har med ryttermærker at gøre! Så skal Nuller bare trænes i traileren, og så er vi godt kørende. Nuller har nu lært at gå ind på folden, vende rundt, få hingstekæden af og gå stille væk. Det tog fandme lang tid, og jeg fik mange skader af det, men vi kan det nu! :-)

NYT, 29. juli:
Der er nu kun 6 dage til Nuller og jeg starter et nyt eventyr oppe på Hansenberg! Jeg starter på uddannelsen som dyrepasser med speciale i heste, og tager Nuller med. Han er virkelig den bedste støtte for tiden! Jeg skal flytte alene til Kolding, og Nuller skal op i Hansenberg stalden og stå. Jeg ser meget frem til at få ham for mig selv, så jeg virkelig kan få knyttet det tætte bånd til ham. Vores rejse er stadig kun startet!

NYT, 4. august:
Så er både Nuller og jeg landet i Kolding. Nuller overrasker mig utroligt meget! Han har aldrig kunne gå forbi en lastbil, som var igang med at arbejde, men en Nuller gik helt kold forbi. Han har været i hallen flere gange, både alene og med andre og han er så cool! Der er stævne på Organia d. 6 september, så må vi se om han går med til det. Ellers går han bare og hygger sig :-D

NYT, 18. september:
Nuller nyder at være på fold hver dag! Han har ikke været redet i halvanden uge nu, pga jeg har været syg, men idag da jeg var oppe på ham gik han fantastisk! Jeg skulle kun skridte og trave for at han ikke blev belastet, men han lavede ingen nykker! Hvor er det rart, at han nu kan stå stille i lang tid, uden problemer. Vi regner med at starte til stævne i oktober :-)

NYT, 7. oktober:
Den kære hest har døjet med væske i forknæene. Det burde være ovre nu, og vi skal til at have undervisning ved Dorthe hver fredag! Jeg er så spændt på hvor langt vi kommer.. Han er jo blevet lidt sløv, og mistet lidt muskler hist og her, så de skal bare bygges op igen. Nuller skal også med mig i praktik ude på Møllen, og jeg glæder mig lidt til at komme tilbage - så må vi se hvor han havner når jeg får læreplads. Forhåbentlig sammen med mig :-)

Smid en kommentar og bedømmelse!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Noble star
Annonce