{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob SPIRIT 2002

4.807 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irish Cob SPIRIT

Fødselsår:
2002
Højde:
ca. 142
Temperament
Utrolig godmodig og sød, men han bliver meget let forskrækket og urolig.
Gangarter
fremadgående skridt, LÆKKER taktfast trav, og behagelig langsom galop.
Stævner
ingen forløbig.
Stamtavle
det ved vi ikke. han er nemlig indfanget fra Wales. =D


yiiihar!
Køn
vallak
Bemærkninger
en dejlig tinker basse.
han har haft en redsom start på livet, men er kommet over det nu. han så bl.a. sin mor blive skudt ned på marken, da han var ca. et år, og måden de har indfanget hestene på er grusom!
Han skulle rigtigt være blevet en avlshingst, men da de fik ham hjem, (stutteri Tinka) var han for lille. de solgte ham så til os :D
det første år vi havde ham, var han forfangen grundet medicin. det var en hård kamp for os alle. men efter et lille år, begyndte han at blive rask. da dyrlægen havde kastreret ham, ville den ene testikkel ikke hele. vi var også ude for at dyrelægen slog ham, og hev en "bremse" af, uden at løsne den, så blodet det stod ud på den stakkels mule. så der er ikke noget at sige til, at han har gjort langsomme fremskridt. jeg træner meget stille og roligt med ham, og i lang tid gik bare en masse ture, indtil han stolede nok på mig, så jeg kunne begynde at kræve noget af ham. han er utrolig opmærksom på sin rytter, og vil meget nødig tabe hende (mig) :)
jeg har flere gange redet ham rundt selv uden problemer, og han er allerede kommet lang, når man tænker på alt det han har været ude for :)
Kommentér på:
Irish Cob SPIRIT
Annonce