{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest ørholms olivia [Tidl. hest] 1999

4.844 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~sofia kanaris~
Kvinde | 24 år | Oprettet: 15. maj 2012


Fjordhest ørholms olivia

Fødselsår:
1999
Højde:
jeg tror hun er 1,42 cm høj jeg ved det ikke helt, men hun er perfekt højde til mig. (hun har ikke sko på hun går bedst uden sko)
Temperament
Olivia har det bedste temperment, hun er perfekt i stalden, perfekt på gangen, perfek når vi rider men i skooven er hun tit strid når man skal galopere men får self rettet hende op igen hurtigt ;)
hun er lidt doven i dressur banen men så snart hun kommer ind på spring banen og hun har sprunget et lille spring er hun super frisk! ;)
Gangarter
skridt:
den er perfekt=over gennemsnit

trav:
den er god nok lidt for hurtig men ellers god=middel

galop: perfekt ikke for hurtig eller langsom=over gennemsnit.men når man skal lave gallop anspring ved langsiden går hun tit i forkert gallop.
Stævner
ØHR
69,57% 3 plads i en LC1
vores første og sidste stævne;'( da jeg har fået en anden part ;) men aligevel vil jeg savne hende.

ØHR
64,67% LC2
ej hvor var hun træt! Igennem 2-3 år har jeg aldrig mærket hende være så træt

ØHR
Sløfespring på 50-60 cm 1 stop efter hun har redet i 7 timer med små bør årrrrrhhh min lille baby
Stamtavle
Ukendt men 100% fjordhest
Køn
super Smuk hoppe med stort S
Bemærkninger
Olivia er en pony med meget tilknytning til de personer der ridder hende, hun elsker at være på fold og hygge sig, en dag gik det galt og nu vil jeg fortælle om hvad der er sket:
Olivia stod på sommerfold i 2009. det startede som en god ferie for hende, indtil hun kom ind fra folde hvor hun stod syg i nok 2 år ca. ;( men hun har spist noget på folden som hun har blevet syg af sikkert en insekt eller noget i de retning. Olivia har det tilsyndelagende godt nu og går på sommerfold hver sommer i 6 uger og der er ikke sket noget indtilvidere.
--------------------------------------------------------------------------------------------
spring historien
en perfekt dag startede på rideskolen øhr, jeg gik op til olivia og nussede om hende gjorde hende klar til en springundervisning sammen med oscar. efter vi har sprunget skulle vi self skridte af, da louise(læren) gik op i stalden for at hente sin pisk kom der et helst hold rulleski forbi ude på vejen de var ca 50 stykker. olivia og oscar blev bange og begynte at flippe og små stejl kom frem på olivia. der skete heldigvis ikke noget men det var ikke spor sjovt!. stavefejl er gratis (gider ikke at rette dem lige nu)

_________________________________________________

så er det tid til at sige farvel.....
nu har jeg været hos dig i 7 måneder for til december stopper jeg på ØHR ;'( du var så dejlig at have med at gøre vi skal nok komme sammen igen...jeg starter på VEK for en ny privat part rain ;)
_______________________________________________________________________________
18/9 2012
idag sprang jeg på olivia for 2 gang sjovt vi htggede bagefter super god dag
___________________________________________________________________
3/11 2012

først kom jeg op og striglede olivia fin til den time vi nu skulle til, da hun var sadlet op begyndte jeg at lave skovturs bøjler det gik fint. Så siger louise(læren) at vi ikka kan tage i skoven, fordi der er for mudret osv. så vi rad ved udendørsbanen, samt med springbanen hvor alle sringne var samlet sammen, fodi nu kommer vinern. så vi havde nok en bane på 20-25 meter berede, ca 30 meter i længde ;) da vi så var færdige striglede jeg olivia igen og tog ganske tilfreds hjem og snakkede med sophie i ca 15 minutter inden vi skulle cykle hver vores vej. ;)
_______________________________________________________________________________
24/11-2012
Jeg stod på Sophie da jeg skulle ud til olivia, det var hyggeligt, vi skulle springe men jeg er jo dressurrytter så jeg red dressur, men banen udenfor var det 3 spring så vi sprang udenfor, det ville jeg hellere det gik super godt med at springe, jeg tror vi startede med 20 cm, så belv det 40 cm, og til sidst tror jeg vi kom op på70 cm ca. Det var super sjovt og fortryder ikke, hvis jeg en dag får min egen hest vil jeg nok godt være til spring, det var første gang jeg har sprunget så meget!!!!. det jeg har sprunget før er 50 cm....

16/3 2013
ja en solskinsdag i skoven lidt koldt men olivia var hypper ude på den store mark, det var sjovt, vi fik galoperet meget, da vi kom hjem var hun meget mere frisk og trak mig næsten hele vejen ind i stalden ;)

24/3 2013
ve red uden for i et dejlige varme påskevejr, der var fyldt med sne på banen, men vi red der alligevel da min ride lære sagde det var okay ;). og det bedste af det hele var at det var uden sadle ;) så skulle man galopere, det gjorde vi indenfor ;) man var helt blindet, af at have været uden for i så lang tid ;) Olivia er bar helt fantastisk ;)

27/4
vi sprang idag det var mega sjovt olivia var lidt klodset og rav nogle spring ned... men det gør jo ikke noget da vi ikke har sprunget i 6 måneder så vi er ude af træning...
s
so
sof
sofi
sofia
sofia o
sofia og
sofia og o
sofia og ol
sofia og oli
sofia og oliv
sofia og olivi
sofia og olivia
sofia og olivi
sofia og oliv
sofia og oli
sofia og ol
sofia og o
sofia og
sofia o
sofia
sofi
sof
so
s


... Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. . altid findes for d er en Smerte .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . . . . .
Kommentér på:
Fjordhest ørholms olivia
Annonce