{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Frode [Himmelhest] 2009

1.763 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Knabstrupper Frode

Fødselsår:
2009
Højde:
Omkring 150 cm
Temperament
Utrolig dejlig dreng, han er blevet meget mere rolig og stoler mere på fremmede mennesker.
Han har det dejligste temperament.
Gangarter
Fine lækre gangarter!
Stævner
Nej
Stamtavle
Desværre ukendt.
Køn
Vallak, blev kastrat d. d. 15-05-2012
Nåede dog at bedække 2 hopper og det blev til 2 små fine pinto hopper :D
Den ene født d. 15-02-2013.
Bemærkninger
Jeg faldt over Frode annonce tilbage i efteråret/vinteren 2011 og jeg var helt forelsket i ham. På det tidspunkt var min chance for den plettede hingst, på 0%. Det var først i omkring slutningen af marts at vi fik penge til at kunne få hest hjem og stå, samt vi havde fået lov at lave fold nede bag.
Jeg begyndte at kigge efter en hest og jeg var først ude og prøve en sød knapstrupper hoppe, men hun var ikke den rigtige. Jeg så at Frode stadig var tilsalg og inden jeg overhovedet havde set ham, var jeg solgt, men min mor var meget skeptisk fordi: 1. Han var hingst, 2. ikke tilredet og 3. hun var nervøs for om jeg kunne styre ham.

Jeg fik hende overtalt til bare at køre over og se ham og det gik hun med til. Hun ringede til ejeren Gitte og snakkede først med hende om det at han var hingst og Gitte fik beroliget min mor med at han var en yderst rolig hingst. Endelig d. 04-04-2012 kørte vi til Haderslev for at se Frode. Jeg havde sommerfugle i maven hele vejen over og jeg kunne ikke vente med at se ham.
Jeg kunne godt mærke at han var en lidt forsigtig hest, men han var på samme tid også utolig rolig. Jeg fik træktorvet og han stod bare helt rolig og hang i mine arme og var utrolig kælen og jeg vidste i det øjeblik det skulle være ham. Han havde valgt mig! Det var et sats at købe en så ung hest, når jeg i forvejen ikke havde meget erfaring med unge heste, men det måtte vi tage derfra.

Min mor var også ret godt overbevist om at vi passede godt sammen. Min mor sagde at det var op til mig og at hun syntes at jeg lige skulle tænke over det. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det skulle være ham og 2 dage efter havde jeg min far med ude og se ham. Et par dage efter ringede min mor og sagde at vi gerne ville købe ham. Turen hjem gik super godt, han stod pænt stille og spiste hø. Drengenes første møde gik til UG.


Frode og jeg havde mange problemer i starten, jeg havde svært ved bare at få grimen på ham, og jeg kunne ikke trække med ham og han var meget skeptisk overfor mig.
Jeg begyndte derfor at få noget undervisning af Mie Sørup, hun hjalp os og vi begyndte at kunne gå uden for folden og siden da har det bare gået stille og rolig fremad, det hele i hans tempo.

Min mor var ikke særlig vild med Frode i starten fordi han var så nervøs, hun var nærmest bange for ham. Alt mit hårde arbejde med Frode har dog båret frugt og idag er min mor helt overrasket over hvor rolig han er blevet og tør endda trække med ham!

Min skønne dreng var fra d. 1 oktober 2013 til 1 december 2013 i tilridning hos Camilla Stormont ude på nyt hesteliv. Da jeg fik ham hjem, har han dog været nervøs og jeg har ikke kunne ride ham og han er nervøs ved at få rytter.

.
d. 27 marts 2014 RIP Frode.
Min skønne dreng dragede mod himlen torsdag d. 27 kl. 10.45. Dette var en hård beslutning og den værste dag i mit liv. Men beslutningen var den bedste for ham og mig (jeg ønsker INGEN onde kommentare til dette, da det er en beslutning JEG har taget og IKKE DIG).
Han forlod denne verden glad, imens han slikkede hans lakridssten og omgivet af mennesker han kender og sammen med hans bedste ven på hans elskede fold.
Farvel Frode, vi ses! <33


Købte ham d. 4/05-2012.
Kommentér på:
Knabstrupper Frode
Annonce