{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Cado´s Dakoda Ox 4338 R.I.P [Himmelhest] 2006

3.860 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie & Future OX
Kvinde | 29 år | Oprettet: 6. feb 2005


Arabisk fuldblod (OX) Cado´s Dakoda Ox 4338 R.I.P

Fødselsår:
2006
Højde:
147 cm
Temperament
Dakoda har et fantastisk Temp. Han har arvet det efter sin mor, og er helt cool overfor alt!
Gangarter
Han kan godt trave når han gider.
Stævner
Været vist på Blommeröd Araberstutteri tilbage i 2006.
Været vist på Roskilde Dyreksue tilbage i 2006.
Været vist på OX Araberhingstedag på Vallensbæk Ridecenter i 2008.

19-21/7 Startet sit første dressurstævne. Til DSAH Event. Vi red til nogle af 55,?? %
11/9-2010 Hedelands ridtet 8.plads red med ca. 12km/t
12/8-2012 Albertslund ridt 22 km red med ca 12km/t
11/8-2012 Hedelands ridt 22 km red med ca 12 km/t
Stamtavle
Cado´s Dakoda:

F: Seral
FF:Algorytm
FM:Serenda
FFF:Algomej
FFM:Aleksota
FMF:Aloes
FMM: Selecta
Længre ude lægger fra Seral´s Side:
Celebes
Algonkina
Negatiw
Alfa
Celebes(Igen)
Algoa
Ellorus
Sekta.

Mor´s Side:

M: Doline.
MF:Wadim PL
MM:Delphia
MFF:Grandorr
MFM:Warszula
MMF:Etman
MMM:Draperia

Længre ude lægger på Doline´s Side:
Nabor
Gwadinana
Palas
Wacpanna
Gil
Etruria
Pepi
Daria.

Det var Dakoda´s Stamtavle.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
CaDo's Dakoda OX 4338 er efter Seral OX, og ud af Doline OX.

Dakoda, som han i daglig tale bliver kaldt, er en vallak med en stor personlighed. Han er rigtig blid, og kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Han er født d. 24/03-06, brun med 3 hvide sokker, og en stjerne. På nuværende tidspunkt er Dakoda stadig brun, men man kan godt se at han er begyndt at skimle, både i hovedet og på kroppen.

Da Dakoda er efter pony forældre, så bliver han ikke særlig stor. Hvilket ikke gør mig noget, da han skal være kommende distance pony. Dakoda forventes at blive omkring 145-146 på højde med hans mor Doline.

Dakoda har igennem sine 3 år allerede været ude i byen en del. Han blev i 2006 vist på både Roskilde dyreskue og på Blommeröd. I 2008 blev Dakoda også vist på vores egen Hingstedag. Han tog oplevelsen rigtig pænt, og er altid nem i byen. Vi besluttede i foråret 08 at kasterere Dakoda, da det ikke var meningen at han skulle forblive hingst. I vinteren 09 er vi gået igang med tilridningen af Dakoda. Dakoda har indtil videre taget det rigtig pænt det hele, og siger ingenting til at man lægge sig op på ryggen af ham, og sidder på ham. Dakoda er igennem hele 2009 været ude og ride en masse ture, og er nu i 2010 rigtig begyndt og skulle igang med at lave noget, vi har haft en dårlig periode hvor han ingen ting ville, så har han haft en voksepause, på et halvt år, og er nu gået igang med ridningen igen. Han tager det hele super flot, og vi er påbegyndt galopanspring. Han er en super hest, uden lige!

Hvis Dakoda viser sig at være klar, vil han efter August 2010 måske komme til at ses ude på stævnepladserne. Dakoda er en hest alle kan gå med. Dakoda er alt i alt bare en rigtig dejlig hest med et dejligt sind, som han har arvet efter sin mor Doline. Jeg har haft Dakoda lige fra day one, og det er selvfølgelig rigtig spændende for mig, at følge ham hele vejen. Dakoda er den bedste og loyale ven som jeg altid har søgt. Han kan virkelig få mig i godt humør når jeg er i dårlig humør, han kan altid få mig til at grin eller ihvertfald få et smil på læben, når han gør nogen mærkelige ting engang imellem.

Meningen er at han skal blive hos mig, ja til jeg ikke vil have ham mere. Men tror nu jeg vil beholde ham så lang tid jeg overhovedet kan, da han virkelig er en helt speciel hest, og har sin helt egen personlighed! Jeg håber på at han vil blive en rigtig god distancehest. Hans far Seral, har fået en del gode resultater indenfor distancesporten. Længere ude på Seral's side har alle hans forfædre været gode galopheste, vundet flere derbyer, og flere int. løb. Seral selv har været startet ude på Klampenborg, har været en fremragende galophest. Så mon ikke Dakoda har noget galopblod i generne?
Dakoda's mor Doline, som vi selv ejer, er en super skøn hoppe, alle kan gå med hende, og man kan tydeligt mærke at det er derfra Dakoda har arvet sit temp.
Doline har i 2009 været ude og starte en del stævner, både dressur og distance. Hun har gjort det super godt inden for begge dele.

Så jeg er helt sikker på Dakoda nok skal blive en fremragende ridehest.



5/12-2013
Dakoda er idag blevet himmelhest. Jeg kunne ikke gøre mere for ham. Han vil altid være min øjesten. <3 hvil i fred! <3
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Cado´s Dakoda Ox 4338 R.I.P
Annonce