{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tara [Himmelhest] 1994

2.559 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

christina A
Kvinde | 42 år | Oprettet: 6. mar 2012


Anden særlig race Tara

Fødselsår:
1994
Højde:
162
Temperament
Tara er trods sine 17 år en energisk og glad dame med krudt i. Hun kan ikke køres træt - elsker terrænture og springning, og som regel bliver jeg træt før hende :)
Gangarter
Tara har flotte gangarter, når hun selv vil! Men dressur er ikke hendes yndlingsbeskæftigelse, så vi holder os mest i gang for "gymnastikkens" skyld.Hun er dog ret øvelsesstærk. Middel trav, har efterhånden fået en stor og fyldig galop, takket være vores dygtige dressurlærer.
Stævner
Har redet et par jagter og starter lidt spring. Vil gerne prøve hende af på militarybanen, da Tara har gået meget military tidligere. Tara elsker at springe og vægrer ALDRIG!
Stamtavle
Desværre ukendt - men i følge mine seneste oplysninger ligner hun sin far, der var halvt varmblod, halvt fuldblod. Hendes farmor var væddeløbshest, hvilket forklarer en hel del om Taras temperament. Taras mor er muligvis DV, muligvis halvt frederiksborger.
Køn
hoppe
Bemærkninger
Verdens skønneste hest, der virker langt yngre, end hun er. Og mange tager faktisk fejl og tror, hun er en unghest. Tara er en fyrig og livlig hoppe - hun er ikke rød for ingenting! Men man kan ikke andet end at elske hendes dejlige energi! Tara er blevet min dejlige ven og makker - og vi passer perfekt sammen i temperament! PT står Tara med en seneskade, men hun skal i aquatræning snart, så vi krydser fingre for, at hun kommer sig helt.


1/7-2014 måtte jeg desværre sige farvel til min elskede Tara. Hun blev ved med at få flere og flere skader, og efter at have kastet sit føl i foråret gik det bare ned ad bakke for hende. Så jeg tog den tunge beslutning at give hende fred og frihed til at løbe på de evige græsmarker sammen med sit lille føl. Hun vil være elsket og savnet for altid. :'(
Kommentér på:
Anden særlig race Tara
Annonce