{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony | Baldika SDH 418 | [Tidl. hest] 1997

9.364 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

' * MICHELLE * '
Kvinde | 31 år | Oprettet: 1. apr 2006


Tysk Sportspony | Baldika SDH 418 |

Fødselsår:
1997
Højde:
Godkendt Kat I
Temperament
Hun er opmærksom, men stadig styrbar og glor trodsalt ikke øjnene ud af hoved.
Gangarter
Skridt: 5
Trav: 8
Galop: 8
(^^ resultat til kåring)
Stævner
Baldika og jeg har ikke brugt tiden på stævner. Jeg har istedet brugt tiden på at bygge en "ødelagt" og kaseret pony op til det hun er idag. Hun stråler af energi og livsglæde og det er det der vigtigst for os. Dengang kunne hun ikke engang gå til bidet. Idag kan kun alle øvelser til og med LA6. Det er det der tæller. Men det kunne nu have været rart at gå ud og få det bekræftet til et stævne. Hun har ikke gået stævner i 2 år nu.

Vi har redet La i spring og La 2 i dressur.

HOPPEKÅRING 2009:
Sted: Hammelev
Dato: 20/6-09
Stangmål: 147
Kåringsklasse: SDH
Karakter:

Type og kropsform: 7
Hoved og hals:7
Skulder og manke: 7
Overlinje og bagpart: 8
For- og baglemmer: 6-6
Bevægelse: 5-8-8

Springning:
Teknik: 8
Kapasitet: 9

Kommentar: Ret god type. Middel rammer. Kønt hoved. Kort nakke. Middel halslængde. Kraftig Halsform. Lidt stejl skulder hældning. Middellang skulder. God Albue frihed. Lang lænd længde. Muskuløst krydsform/muskulat. Middellang kryds længde. Lemmer passende føre dimension. Fransk stillede forlemmer. Korte koder. Flade hove. God bevægelse i trav og galop. Meget stor springkapasitet.

Helhed: 8
Kommentar: Højstillet, knap feminin hoppe med særdeles god springning.

Baldika gik fløj for 5-års hopper og ældre, samt hun blev udnævnt som dagens springhoppe og fik brændmærke på halsen.

Præmier: Roset, dækken, rødt bånd om hals, vandrepokal, spand elektrolytter, 2 buketter blomster og en gave.
Stamtavle
BALDIKA

F: WINDSOR N (DE322220045489)
FF: WALDEMAR (DE322220101773)
M: BELLINDA (DE321210081287)
MF: FASOLT (DE321210399569)
MMF: COR DE LA BRYERE (DE321210398168)

Vil du vide mere om hendes stamtavle så kontakt mig
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi har haft Baldika siden Maj 2005
Baldika har ændret sig fuldstændigt fra den der vilde pony til en pony man kan alt med. Hun er blevet så rolig og afbalancerede så man tror det er løgn. Men det er det ikke :)
Baldika er bare en 1'er. Min bedste ven og det vil hun altid være. Min vinder.

3 år med dig
Ja, i dag den 23/5-008 er det præcis 3 år siden du kom ind i vores familie. Du kom nemlig mandag den 32/5-2005 kl. 22. Og du har været i familien lige siden den dag. Vi havde en meget svær tid det første stykke tid. Du var for ustyrlig til sådan en urutineret rytter som mig. Men sådan blev det ikke ved med at være. Du har virkelig forandret dig og du har lært mig alt hvad jeg kan. Nu har jeg fået en hest der kan noget mere end dig. Men den ville jeg aldrig have kunne ride, hvis det ikke var fordi du har lært mig det jeg kan. Det er virkelig snyd det skal gå ud over dig at du skal væk pga. det. Men nu må vi se hvad det bliver til. Vi har oplevet SÅ meget sammen og jeg har virkelig nydt det. Jeg kunne ikke have tænkt mig en anden pony end dig. Du er den eneste pony for mig, fordi jeg elsker dig. Du er virkelig dejlig og din personlighed er bare en gave. Den er virkelig kanon, og jeg nyder at være i dit selskab. Det sjovest vi har oplevet sammen er ridelejren 06. Det har virkelig været en oplevelse der bare sidder i mit hjerte. Det vildeste, var da vi så hvor hurtig du kan løbe over ved Marie-Louise. Du vandt altid da vi løb om kap. Du var virkelig sej. Et hyggeligste vi har lavet sammen var da du lå i din boks og jeg sad ved siden af. Vi sad der i jeg ved ikke hvor lang tid, men det meget lang tid. Det var bare hyggeligt. Og vores skridt ture var også bare noget jeg ikke glemmer. Det værste der er sket er da du blev halt nu her. Det er bare ikke noget hverken du eller jeg er glad for. Du keder dig og det kan jeg godt forstå. Men selvom du bare står stille elsker jeg dig stadig ligeså meget som jeg altid har gjort. Stævner var ikke det vi kom mest ud til, men det er jeg ligeglad med, for vi har haft det kanon sammen. Og det er vores præmie. At vi gjort vores bedste sammen. Du er min lille vild basse og charmetrold. Jeg elsker dig virkelig.
Venner for livet.
Baldika & Michelle.

Jeg elsker dig pony.
- din Michelle

Digt:
Jeg er så bange skat, bange for at blive forladt. Tænk hvis du en dag forsvinder, og alt bliver til minder. Jeg tænker på det nat efter nat, jeg tænker som en besat. Jeg kan ligge og græde til solen stiger, og føle mine øjne sviger. Først når jeg opdager hvor længe jeg har grædt, bliver jeg så søvnig og træt. Jeg kan ikke elske nogen anden, vi to er skabt for hinanden. Du har givet mig mere end du selv ved, du har givet mig mere end bare kærlighed. Ligegyldig hvordan verden vender, skal du vide at min kærlighed til dig aldrig ender.<3

Baldika, du har den største plads i mit hjerte, en plads inden kan tage fra dig. Du er så speciel så jeg bliver forvirrert hver gang jeg tænker på hvor mange der er af dig, det er så nemt men alligevel kompliceret. Der er selvfølgelig kun én Baldika. og du er miin, hvad jeg tænker og føler om dig kan ikke brskrives med ord, Du er mit et og alt, min hverdag, mit liv, mit hjerte. min bedre halvdel, min sjæl mit ALT. Jeg elsker dig Baldika <3 Real Love, forever.
You know what i'm thinking about you. You are so beautyful at lovely, my bedst friend, ever. You and me? Me and you? that's it. !!! <3

Som et rim - der ikke rimer . Som en daq - uden timer . Som et hjerte - der ikke banker . Som et hoved - uden tanker . Som en boq - uden ord . Som en have - uden jord . Er som miq - uden diq <33

**********(¨`·.·´¨*************** ......... ()''''*(). ........... |¯(¯`•´¯|¯U¯| .....................
******(¨`·.·´¨.¸..(¨`·.·´¨************ ........ ( 'o,' ) .............|_| °•..•°'. _ .', Baldika<33..
*(¨`·.·´*·. ¸.·´ ** `·.¸.·´ `·.·´¨******* * ....... (¯`v´¯ ) ......................................................
* `·.¸.·* Love you so much*.¸.·´***** .......... `*.¸.*´ ........................................................
*******(¨`·.·´¨ (¨`·.·´¨************* ............................................................................
********`·.¸(¨`·.·´¨..·´************* ............................................................................
************`·.¸.·´***************


Uge 21 2010 d. 24/5:
- Baldika er sat i fol ved hingsten Tripple Tree's Prince Perfect.
Vi skal den 8 juni ud og have hende scannet for at være sikker på der er føl i hende. =)

d. 8 juni 2010:
Baldika ER i fol. Så det på det scannings billede fra maven. Hun skal den 24 tjekkes igen for og se om hun beholder fosteret i maven.
Baldika er sat til at fole den 24 April 2011.

***************** NYT ! - Torsdag den 28 April 2011 Kl. 01.30
- Begyndte Baldikas foling. Folingsalarmen gik i gang kl. 01.00 og min søster og jeg gik over til Baldika. Faktisk troede vi det var falsk alarm, for to dage forinden var alarmen gået på nøjagtig samme tidspunkt. Men da vi kom hen til boksen kunne vi godt se at, så var det nu. Baldika havde lidt sværet ved at finde ud af hvad hun skulle gøre af sig selv. Der gik en halv time så klokken var 01.30 da man kunne se føllet på vej ud. Men det så sq ikke rigtigt ud, det var en rød pose ligne ting man kunne se 20 cm ude af Baldika. Vi havde ringet til vores far, som kom og vi fik Christian (ejer af gården) til at komme ud. Først troede vi det var hovedet der kom først. Vi ringede til dyrlægen, og snakkede med hende over højtaler på mobil, vi fik prikket hul på boblen og så kunne vi se det var benene. Og efter vi prikkede hun gik det meget meget hurtigt, og Wupti, lille Sens kom til verden. En rød solstråle med blis og 4 sokker. Jeg var så heldig og få æren af at hjælpe lille Sens op og stå.
Føllet kommer til at hedde, Perfect Baylia Basensa.

Jeg vil gerne lige sige tak til Mette og Christian for deres hjælp med det hele. Det er simpelthen så dejligt at de ville hjælpe, da det jo var første gang vi skulle have føl. Så Mange Tak !

***************************** Den 28 April 2011 - eftermiddagen
- Dyrlægen kom og fik tjekket det hele igennem. Hans kommentar: Det er et meget perfekt føl med en flot hals og god stor skulder.

Så navnet Perfect passer perfect til Sens. (:

********************13 April 2013
Det blev dagen hvor jeg måtte tage afsked med min elskede pony gennem 8 år. halvdelen af hendes liv. Vi havde en rigtig god dag den 12, hvor vi fik taget en masse billeder af hende. Vi kørte hende op til de nye ejere hvor hun skal gå som hyggepony og følhoppe. Og vi er helt sikre på de vil tage sig rigtig rigtig godt at hende. Savner hende allerede. :'( <3
Elsker dig Baldika, og det vil jeg altid gøre :*
Kommentér på:
Tysk Sportspony | Baldika SDH 418 |
Annonce