{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Mini elsket og savne(RIP):'( [Himmelhest]

1.173 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linnea H
Kvinde | 26 år | Oprettet: 29. sep 2009


Shetlænder Mini elsket og savne(RIP):'(

Fødselsår:
Højde:
Mini var ikke så høj han var ca. 85 cm høj<3
Temperament
Inteligent, rolig, trafiksikker, venlig, nysgerri og lære nem<3
Gangarter
Skridt: dejlig blød og sikker. over Middel

Trav: Som alle shetter meget hurtig. Midel

Galop: var fantastisk ja den var hurtig. over Middel
Stævner
Nej han gik ikke stævner fordi at jeg ikke var så skide god til at ride ham jeg havde kun redet 1 år da jeg fik ham! :-D
Stamtavle
Nej han havde ingen stamtavle :-)
Køn
JAAA SUUPER KØN!!!!!!

-Vallak og en dejlig en af slagsen<3
Bemærkninger
Mini var min første pony, jeg fik ham da jeg fyldte 8 (tilred ham selv da jeg var 8 år) og han var så vidunderlig jeg kunne gøre alt med ham han fandt sig i alt. Jeg havde mini i ca 1 månede hvor han gik helt alene, det gik ikke så jeg fik sener en anden shetter der hed dixie hun va en blanding af en welsh og shetlænder, ja jeg ved det lyder underlig men det sagde hende vi købte hende af.
Jeg red på mini næsten vær dag og han elskede det han elskede at jorde hen over en mark og det gjorde jeg også det var så sjovt. Og han er så mega hurtig.
Mig og en af mine veninder red på mini og ami rigtig tit vi red om kap(Dixie blev aflivet af dyrlægen pågrund af forfangenhed) det gik mega hurtig, min veninde og jeg elskede det.

Mini var en helt speciel pony han var helt sin egen der var ikke en dag der lignede den samme for han skulle altid finde på noget nyt at lave hver dag, han var bare skøn, jeg fik ham da han var 7 år og jeg har selv redet ham til, alt hvad han kunne lave/gøre havde jeg lært ham han var den bedste i verden.
Men så kom den dag 19/6 kl 9 2009 en lørdag aften stod jeg ude i køkkenet og var ved at finde slik og cola frem, da jeg skulle til at gå ind med det så jeg noget mærkeligt, toget stod stille ope på banen ude for vores grund, hvad laver toget spugerte jeg til mine forældre, min far så det og sagde han lige ville gå op og se hvad der skete, jeg var så bange.
Da han kom tilbage efter 20 min tid sad jeg på min stror brors skød og så sagde min far til mig. Linnea der er sket noget forfærdenligt mini er blevet kørt ned af toget tog chafføren sagde at han havde været helt inde under toget men det sagde mn far at det tror han ikke for mini havde slet ikke nogen sår nogen steder, min far fortalte at han havde været op i byen for at hente Sissel (en dyrlæge der bor i byen) mens hun stod og ringede til en kolega som skulle komme sad min far og beroligede mini han havde brækket det højre ben og have fået indre blødninger han døder imens min far sad ved siden af ham (han led med indre blødninger og et brækket ben i lidt over et kvater!

Jeg Elsker dig mini og det vil jeg altid gøre<3

M<3 <3
Mi<3 <3
Min<3 <3
Mini <3 <3 Du er den bedste shetter i himmelen og jeg elsker dig lige højt om du er i himlen
Min <3 <3 eller ved min side <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
MI<3 <3
M <3 <3
Kommentér på:
Shetlænder Mini elsket og savne(RIP):'(
Annonce