{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race CORNELIUS JUNIOR [Tidl. hest] 2003

8.017 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kweaker  .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 11. dec 2007


Anden særlig race CORNELIUS JUNIOR

Fødselsår:
2003
Højde:
139 cm. M. Sko.
Temperament
Vågen, men på den gode måde.. Virker som den nervøse type fra jorden, men er det ej, er blot meget vågen og opmærksom på sine medmennesker.
Han er den type, at hvis du skubber til ham, så det ham der undskylder og ikke dig.
Gangarter
Middel. Dog skal hans galop arbejdes på. Den er en smule for stor og rummelig! Måtte gerne samles mere.
Stævner
Springer MB/MA på enkel spring.
Springer LA i bane. kan nemt ramme MA med rutineret rytter
Dressuren ligger han på LC

Spring:

3/3-2013
2A - D - 60 cm - fejlfri
4A - D - 80 cm - 8 fejl (min fejl da jeg ikke støttede op omkring ham)
Slangerup Lynge Rideklub

14/9-2013
LD - 60 cm - Med Mia Thomassen
Slangerup lynge rideklub
Resultat: Udgik desværre, pga tre stop. men taget i betragtning af det var 2 gang mia sad på ryggen af ham, ja så red de så fint! Hun manglede bare at støtte ham mere, og give ham klare signaler.

21/9-2013
Klubmesterskab LD - Med Mia Thomassen
Vestervang rideklub
Resultat: 3 fejlfri rundter, hermed førte til en 2 plads. Et sekundt fra 1 pladsen under omspringningen

Mounted games :

8/7-2012
Obe Cup Øst
Gilleleje

21/10-2012
Leo Cup Øst
Ølsted

9/2-2013
Vinterpar med Thomas
Middelfart

5/10-2013
Leo Cup
Med Clara på ryggen
- vandt debutant
Stamtavle
En krydsning med hjerte og karakter..
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Fik Cornelius hjem d. 19/06-2012

Cornelius kommer helt fra Nordjylland og blev transporteret med hestetransporten TF! Til Nordsjælland! Noget af en rejse for den kække fyr!

Så ham tilfældigt til salg på nettet. Og faldte straks for hans udseende.. Så ham måtte jeg bare eje... Og det så det der kom til at ske. :-)


Cornelius er den type pony der aldrig kan køres død, han bliver ved og ved med at yde, indtil hans rytter siger stop! En pony med så stor en motor at han kun kan nå toppen inde for spring..

Jeg har gravet dybere end jeg troede jeg kunne.. har fundet ud af cornelius har været en del kasteblodt gennem årene før han kom til mig.. Hvilke jeg ikke helt kan gøre mig klog på hvorfor, da han er en yderst smuk og dejlig pony, der aldrig ville gøre en flue fortræd..

hos mig skal cornelius yde på springbanen. Da hans talent og glæde klart ligger der. Han lyser op og nyder forhindringer.. Meningen ved køb af ham var nu han skulle være min games pony, men det var ikke lige det cornelius havde planer om.. han kan snildt gå games, men ikke på det niveau jeg ønsker. derfor måtte jeg købe en pony mere, som blev den hvide prinsesse blai.. så cornelius kan yde hvor han nyder. :o) .. fortryder bestemt ikke mit valg af køb af ham.


Han er en hel fantastisk hygge'trold, der bare er guld værd. - han værdsætter en meget højt hvis man respektere ham og forstår at behandle ham som han bedst trives som!


20/10-2013
Cornelius er solgt' til nogle der ville bruge ham til spring som jeg ønskede han skulle bruges til..
Han er savnet..

Valgte salg af den eneste grund at jeg havde forsøgt udlån, som endte dårligt, da han ikke blev passet optimalt, og derfor ture jeg ikke låne ud igen, og da jeg ikke har tid til to ponyer, måtte den eneste udvej være salg, da han er tjent bedre end at stå og ikke blive brugt som han nyder bedst af! - han blev den jeg solgte af mine to ponyer, eftersom jeg er games rytter og cornelius ikke arter sig der, hans ydelser er og bliver på sandkassen, med eller uden spring! Der trives han bedst.. Så valget var "nemt" da jeg ønskede ham det bedste, og det kunne jeg ikke give på daværende tidspunkt. Når tiden til det ikke var der, og jeg prioterere min games højre.. Dog kan jeg fornemme at han bliver lidt af en kasteboldt.. Men jeg kan desværre ikke redde hele verdens ponyer.. Og have dem hjemme. Det dur ikke. Så må tænke lidt på mig selv nu og ikke de kære dyr. Jeg håber naturligvis Cornelius finder sit rette hjem. Og medmennesker der vil have ham til hans gamle dage ender.. Fortjener han!!

skænker ponyen tanker indimellem, og håber han har det godt. Fysisk og psykisk!
Kommentér på:
Anden særlig race CORNELIUS JUNIOR
Annonce